Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Також смачно з сардиною,консервою,в майонез чуть з часником.???Я недавно увлеклась лавашами... делюсь самым любимым способом))
1.куринная грудка
2.яйцо шт 5
3.зелень( укроп,петрушка,лук зелёный)
4.сыр
5.майонез
Грудку отвариваю и мелко нарезаю. Яйца отвариваю , на тёрке тру и смешиваю с мелко нарезанный зеленью,сыр тож на тёрку.
Первый слой лаваша смазываю майонезом и поссыпаю грудкой,сверху следующий лаваш- смазываю майонезом и поссыпаю яйцом с зеленью.Сверху третий лаваш,опять таки майонез и поссыпаю сыром. Сворачиваю это все в рулет и заворачиваю в пищевую пленку и в холодильник на несколько часов))) Потом режу порционной. Очень сытно и вкусно...Под сто грамм с друзьями....мммм))
диетическое?Також смачно з сардиною,консервою,в майонез чуть з часником.???
Во что я приготовила???Переглянути вкладення 55835
Очень????диетическое?
жду в личку !люблю печь пирожки...Кого цікавить універсальний та гарний рецепт тіста на пироги (в духовці), піцу, пиріжки (в духовці) - пишіть. Він пісний, простий, дуже гарно грає в руках. Також маю гарний рецепт тіста на вареники й пельмені - поділились зі мною наші місцеві підприємці, що займаються цим бізнесом. Гарно ліпляться, не розварюються, тісто не забите, м"яке. Я з нього також роблю чебуреки - тісто після обжарки покривається пупирцями, які лопають, тісто легке та смачне.
у нас это называется "нудли"Хтось чув що таке товченики? Чисто полтавське блюдо.
Переглянути вкладення 55836
Тісто готується на пару, як манти. А потім поливається смаженим м'яском з цибулею та спеціями.
Дуже смачно!
Тісто: кисле молоко, сіль, сода, мука. Замісити м'яке тісто. Розкатати і різати на квадратики. Готувати на пару 5 хв.
Тортик знайомий з дитинства))) ?Добрий ранок! Дякую Адміну за таку можливість створити тему для всіх дівчат! Поділимося цікавими рецептами смаколиків! Я впевнена, що у кожної є в резерві цікаві рецепти! Тож поділимося, аби радувати наших любих чоловіків та діток!
Я можу поділитися самим простим рецептом чудового торту, який випікається просто на сковорідкі, а не в духовці. Цей бюджетний варіант підійде всім, швидко готується, потребує небагато продуктів і в результаті - просто смакота!
Переглянути вкладення 49619
Вчора тільки спекла!
Не токо твой!два по сто потом 2 литра пива и вкусная рыбеха !это мой любимый рецепт....
Ох, рибка і пиво! Ну, хто буде спорить???Не токо твой!
Таранька...да ещё с икричкой))) ммммНе токо твой!
Ты ж не любишь пиво с рыбой!Не токо твой!
Так и думала!