Хлопець не хоче одружитися бо є у мене борги в банках і мфо

• Автор теми Автор теми Алінусік977
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 10K
Очередной повод, чтобы не женится? Я много причин слышал, почему парень не хочет женится на девушке. Вплоть причина была до того, что у девушки не такой диаметр сосков на груди, как ему нравится. То есть, размер груди его полностью устраивает а вот диаметр сосков на груди НЕТ. Но, уж извините, из-за того, что у Вас долги в МФО и банках. Как по мне, это очередная отмазка, как в предыдущей истории с грудью ?

Та ні, чому ж? Тут мова не про це. Просто чоловіки стали такими вразливими. Жінку їм подавай без боргів та повністю здоровою. А як же і в горі, і в радості? Кредити закриються з часом, але все одно осадок лишиться. Бо як біда, то не треба, а як все ок, то давай.
Не,ну чого?Є і нормальні.. :rolleyes: Мій чоловік вирішив піти моїм шляхом,і перестав платити кредит в Альфі:ahaha:До знайомства зі мною він би точно такого не зробив..

Багато боргів, що аж шлюбу не хоче?
Хоче, але без боргів , жити не розписаними
Очередной повод, чтобы не женится? Я много причин слышал, почему парень не хочет женится на девушке. Вплоть причина была до того, что у девушки не такой диаметр сосков на груди, как ему нравится. То есть, размер груди его полностью устраивает а вот диаметр сосков на груди НЕТ. Но, уж извините, из-за того, что у Вас долги в МФО и банках. Как по мне, это очередная отмазка, как в предыдущей истории с грудью ?
Скажу навіть мої родичі коли взнали за кредити, і то досі не за всі , сами сказали навіщо хлопцю така що влізла в борги і т.д

Останнє редагування:

Скажу навіть мої родичі коли взнали за кредити, і то досі не за всі , сами сказали навіщо хлопцю така що влізла в борги і т.д
Ви мене вибачте, але з такими родичами і ворогів не потрібно

Підскажіть будь ласка що робити в такой ситуації, хлопець не хоче одружитися бо є у мене борги в банках і мфо, на ньому записан дім і машина і він боїться щоб его це не коснулось...
Виходьте за мене:)

каже що хай брат і погашає, і сама винувата каже, та і родичі як взнали за борги не за всі , осуджували і деякі спілкуватися перестали, так що так
..
скорее всего майно важнее , со временем просто и вас пощитает не нужной и найдет замену , да и вообще можно оказаться со временем в такой ситуации , что майна будет все больше а прав у вас все меньше , по принципу знай свое место или найдем замену
скорее всего майно важнее , со временем просто и вас пощитает не нужной и найдет замену , да и вообще можно оказаться со временем в такой ситуации , что майна будет все больше а прав у вас все меньше , по принципу знай свое место или найдем замену
можно понять было что отталкивало бы какая то болезнь , инвалидность , без ноги -без руки и так далее , а долги тем более такие даже не миллионные , люди миллионы должны и как то живут
Виходьте за мене:)
ваше майно в афшорах ?

Підскажіть будь ласка що робити в такой ситуації, хлопець не хоче одружитися бо є у мене борги в банках і мфо, на ньому записан дім і машина і він боїться щоб его це не коснулось...
Здається, що це просто відмазка. Йому зручніше поки ви зустрічаєтесь, він нічого не зобов’язаний перед вами. А так буде відчувати що мусить (томущо чоловік) допомагати, а він не хоче

Скільки у вас тих боргів? 10тис? 100? Мільйон?

Хм,ну що тут сказати,отак і перевіряються відносини у парі.Зрозумійте,що потрібно все одно шукати рішення.Або так і житимете,а він чекатиме поки віддасте Ви кредити,або розбігатися і самій вирішувати свої проблеми.Так не може бути постійно.Боїться?Ну хай собі боїться далі.Життя зараз таке,що від боргів ніхто не застрахований.Сусід 50 років,ходів нормально,в один з ранків не став на ноги,поїхали в лікарню,терміново операція.І людина,яка відносилася негативно до кредит,має кредит 120 тис...☹️☹️☹️

Парень предупреждал, был против, а вы пошли и сделал всё по своему.
Так а зачем такая жена нужна?
Тут многие пишут о поддержке - в смысле?! Поддерживать потому, что сделали наоборот как просили???
Может тут автору бы извиниться, нет?
Я бы тоже не женился. Ну нафиг что ты выкинешь в будущем.
Не про це мова. Можна ж морально підтримати. Та навіть з тим братом поговорити)).
Морально поддержать в чём? Моя ты дурочка, говорили тебе не бери МФО, не влазь в долги, а ты набралась?)))
При чём явно за спиной, и призналась вот только что. И как парню? Приятно?
Это, простите, пойти налево, цепануть там триппер а потом требовать у партнёра сочуствия и поддержки пока проходишь курс лечения.

Парень предупреждал, был против, а вы пошли и сделал всё по своему.
Так а зачем такая жена нужна?
Тут многие пишут о поддержке - в смысле?! Поддерживать потому, что сделали наоборот как просили???
Может тут автору бы извиниться, нет?
Я бы тоже не женился. Ну нафиг что ты выкинешь в будущем.

Морально поддержать в чём? Моя ты дурочка, говорили тебе не бери МФО, не влазь в долги, а ты набралась?)))
При чём явно за спиной, и призналась вот только что. И как парню? Приятно?
Это, простите, пойти налево, цепануть там триппер а потом требовать у партнёра сочуствия и поддержки пока проходишь курс лечения.
Це не мій пост. Будьте уважні

Сегодня моно закидал смсками, думаю, зайду на форум, почитаю, что там по моно а тут такая позитивная тема. Не хочет жениться, может оно и к лучшему, это печально в моменте, со временем смотришь на ситуацию иначе. А долги да, сами набрались предупреждал же, следовало прислушаться да и сумма на изьятия имущества не совсем тянет. Юридически отношения к вашим долгам он не имеет, бояться нечего.

Назад
Угорі