Ольга123
Форумчанин
- Дописи
- 26
- Реакції
- 6
- Бали
- 2560
Ольга123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это точно!!!!Огону % вони добре вміють малювати....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это точно!!!!Огону % вони добре вміють малювати....
Это точно!!!!
Приходило уже две или три смс о их визитах и что при визите меня не было) Бред и ерунда от манивео. Не было никаких визитов и ко мне ехать из Киева в Мариуполь затратно. Да они и в Киеве не ездят не то что по областямКому те приходило?
Ви проігнорували вимоги кредитора та не закрили борг в "Манівео". Тому буде здійснено візит за місцем реєстрації та за адресами близьких родичів. З часом та датою візиту ознайомтесь в листі на електронній почті або за тел. 0800219393
Мені прийшло в пятницю що приїдуть 11.02 15:00до20:00та 15.02 15:00до20:00Кому те приходило?
Ви проігнорували вимоги кредитора та не закрили борг в "Манівео". Тому буде здійснено візит за місцем реєстрації та за адресами близьких родичів. З часом та датою візиту ознайомтесь в листі на електронній почті або за тел. 0800219393
Начали звонить через пару недель(((доставали почти месяц - и после письма в Нацкомфин притихли...Юлия, через сколько времени начали звонить родствиникам?
Ви є ризиковим позичальником. Інформація буде передана в БКІ. Лист щодо боргу відправлено на адресу реєстрації. Вирішіть питання своєчасно без репутаційних втрат. Через скільки часу приходить лист? Було у когось таке повідомлення і чи дійсно відправляють листа?
Лист приходить потім після листа десь через тиждень дзонять усім кого знайдуть але краще розказати близьким щоб не брали трупку я своїм розказала зрозуиіли і підтрималиЮлия, через сколько времени начали звонить родствиникам?
Ви є ризиковим позичальником. Інформація буде передана в БКІ. Лист щодо боргу відправлено на адресу реєстрації. Вирішіть питання своєчасно без репутаційних втрат. Через скільки часу приходить лист? Було у когось таке повідомлення і чи дійсно відправляють листа?
В мене в манівео тіло 4000 грн,за пару днів прострочки вже борг майже 7000 грн.Хоча прлонгуючи я вже їм тіло віддала і навіть більше.Позвонили сьогодні щоб я до п'ятниці заплатила 4000 грн а проценти які вони мені нарахували це 3000 грн реструкторизацію проведуть на 1 міс.щоб я заплатила.В іншому випадку занесуть мене в бюро кредитних історій і пришлють мені пісюлькуЦікаві люди)Кому те приходило?
Про какой лист вы говорите??Юлия, через сколько времени начали звонить родствиникам?
Смс на телефон прийшла такаПро какой лист вы говорите??
Почитайте этот форум только полностью, чтобы во всём разобраться.Связалась с Манивео тело кредита 8900 просрочка три месяца набежало уже больше 30 тыс., продали долг талион плюс , коллекторы прислали письмо что подают на меня в органы как на мошенницу, кто с такой ситуацией сталкивался? Звонят ли на работу сейчас устраиваюсь, оплатить готова но тело кредита и то частями такую сумму не потяну так как есть ещё кредиты! И могут ли отсудить имущество?
Почитайте этот форум только полностью, чтобы во всём разобраться.Связалась с Манивео тело кредита 8900 просрочка три месяца набежало уже больше 30 тыс., продали долг талион плюс , коллекторы прислали письмо что подают на меня в органы как на мошенницу, кто с такой ситуацией сталкивался? Звонят ли на работу сейчас устраиваюсь, оплатить готова но тело кредита и то частями такую сумму не потяну так как есть ещё кредиты! И могут ли отсудить имущество?
Папку переложили с одного стола на другой))))Добрый день ) может кто в курсе,стоит опасаться и что это такое?
Только что пришло
Да. Приходит письмо и от манивэо и от талион на адрес регистрации.лист вимоги щодо боргу відправлено на адресу проживання та реєстрації. Вирішіть питання своєчасно або проінформуйте близьких родичів про оплату боргу. Деталі 0800219393
Комусь після цього приходили листи ?