MONEYVEO насчитали с 500 гривен кредита 32000 процентов

• Автор теми Автор теми Vadim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 75K

Кому те приходило?
Ви проігнорували вимоги кредитора та не закрили борг в "Манівео". Тому буде здійснено візит за місцем реєстрації та за адресами близьких родичів. З часом та датою візиту ознайомтесь в листі на електронній почті або за тел. 0800219393

Кому те приходило?
Ви проігнорували вимоги кредитора та не закрили борг в "Манівео". Тому буде здійснено візит за місцем реєстрації та за адресами близьких родичів. З часом та датою візиту ознайомтесь в листі на електронній почті або за тел. 0800219393
Приходило уже две или три смс о их визитах и что при визите меня не было) Бред и ерунда от манивео. Не было никаких визитов и ко мне ехать из Киева в Мариуполь затратно. Да они и в Киеве не ездят не то что по областям

Кому те приходило?
Мені прийшло в пятницю що приїдуть 11.02 15:00до20:00та 15.02 15:00до20:00

Юлия, через сколько времени начали звонить родствиникам?

Ви є ризиковим позичальником. Інформація буде передана в БКІ. Лист щодо боргу відправлено на адресу реєстрації. Вирішіть питання своєчасно без репутаційних втрат. Через скільки часу приходить лист? Було у когось таке повідомлення і чи дійсно відправляють листа?

Ви є ризиковим позичальником. Інформація буде передана в БКІ. Лист щодо боргу відправлено на адресу реєстрації. Вирішіть питання своєчасно без репутаційних втрат. Через скільки часу приходить лист? Було у когось таке повідомлення і чи дійсно відправляють листа?
Начали звонить через пару недель(((доставали почти месяц - и после письма в Нацкомфин притихли...
Мне такое же смс приходило и письмо один раз домой - и все!Так что не переживайте))

Лист приходить потім після листа десь через тиждень дзонять усім кого знайдуть але краще розказати близьким щоб не брали трупку я своїм розказала зрозуиіли і підтримали

Кому те приходило?
В мене в манівео тіло 4000 грн,за пару днів прострочки вже борг майже 7000 грн.Хоча прлонгуючи я вже їм тіло віддала і навіть більше.Позвонили сьогодні щоб я до п'ятниці заплатила 4000 грн а проценти які вони мені нарахували це 3000 грн реструкторизацію проведуть на 1 міс.щоб я заплатила.В іншому випадку занесуть мене в бюро кредитних історій і пришлють мені пісюлькуЦікаві люди)

Про какой лист вы говорите??

Про какой лист вы говорите??
Смс на телефон прийшла така

Белка, мені прийшла така смс на телефон?що відправили листа по адресу реєстрації ,він призодить?через скільки часу?

Snegyrka, а смс вас слали такую Ви є ризиковим позичальником. Інформація буде передана в БКІ. Лист щодо боргу відправлено на адресу реєстрації. Вирішіть питання своєчасно без репутаційних втрат. ?

Связалась с Манивео тело кредита 8900 просрочка три месяца набежало уже больше 30 тыс., продали долг талион плюс , коллекторы прислали письмо что подают на меня в органы как на мошенницу, кто с такой ситуацией сталкивался? Звонят ли на работу сейчас устраиваюсь, оплатить готова но тело кредита и то частями такую сумму не потяну так как есть ещё кредиты! И могут ли отсудить имущество?
Почитайте этот форум только полностью, чтобы во всём разобраться.
Заем в "Манивео" и особенности договора

Связалась с Манивео тело кредита 8900 просрочка три месяца набежало уже больше 30 тыс., продали долг талион плюс , коллекторы прислали письмо что подают на меня в органы как на мошенницу, кто с такой ситуацией сталкивался? Звонят ли на работу сейчас устраиваюсь, оплатить готова но тело кредита и то частями такую сумму не потяну так как есть ещё кредиты! И могут ли отсудить имущество?
Почитайте этот форум только полностью, чтобы во всём разобраться.
Заем в "Манивео" и особенности договора

Добрый день ) может кто в курсе,стоит опасаться и что это такое?
Только что пришло
Папку переложили с одного стола на другой))))

Olena, мне приходило смс о том что ризковфй должник с другого мфо.. И пумб.. Манивео как то особо не трогает меня... Может из-за того что я 2 года их клиент..??

лист вимоги щодо боргу відправлено на адресу проживання та реєстрації. Вирішіть питання своєчасно або проінформуйте близьких родичів про оплату боргу. Деталі 0800219393
Комусь після цього приходили листи ?

лист вимоги щодо боргу відправлено на адресу проживання та реєстрації. Вирішіть питання своєчасно або проінформуйте близьких родичів про оплату боргу. Деталі 0800219393
Комусь після цього приходили листи ?
Да. Приходит письмо и от манивэо и от талион на адрес регистрации.

Snegyrka, от монивего тоде призодило домой письмо?

YULIYA87, через сколько времини пришол лист домой от монивего, сколько времини было прострочки?

Назад
Угорі