Щоденник Мої 31 -одне МФО

• Автор теми Автор теми Yaska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 7K

Yaska

✩ Premium ✩
Дописи
665
Реакції
224
Бали
343
Yaska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт :) І так ,як я опинилися в кредитах .Ніколи в житті не брала кредитів, ні в банках ,ні в МФО,а потім вийшло так війна,розроблений будинок і речі чоловіку в армію за свій рахунок.Вилізло це в 31 МФО і кредит в Приваті....Всі кошти уходили на пролонгації. Але в якійсь момент я сказала досить і пішла в просрочку ,Жодного дня тиші.Але надіюся я це поборю :)

Всім привіт :) І так ,як я опинилися в кредитах .Ніколи в житті не брала кредитів, ні в банках ,ні в МФО,а потім вийшло так війна,розроблений будинок і речі чоловіку в армію за свій рахунок.Вилізло це в 31 МФО і кредит в Приваті....Всі кошти уходили на пролонгації. Але в якійсь момент я сказала досить і пішла в просрочку ,Жодного дня тиші.Але надіюся я це поборю :)
Все пройдет пройдет и это....
Напишите свой список МФО

Все пройдет пройдет и это....

Напишите свой список МФО
Сос кредит ,кредит каса ,моней вео....
Панго ,Амиго,Милоан ,Слон, Селфи...клик ,май кредит...е-гроші ,Фин бар ,Старфин...моней фор ю...смартивей,кредит плюс...алекс кредит. Топ 1,Треба кредит,благо ,фин икс,Сан кредит ,авира ,клай ,биг капитал ,кредит 7.Монто і нові кредити закрила.Лучше спросить, каких у меня нет )))

Панго ,Амиго,Милоан ,Слон, Селфи...клик ,май кредит...е-гроші ,Фин бар ,Старфин...моней фор ю...смартивей,кредит плюс...алекс кредит. Топ 1,Треба кредит,благо ,фин икс,Сан кредит ,авира ,клай ,биг капитал ,кредит 7.Монто і нові кредити закрила.Лучше спросить, каких у меня нет )))
Каждые пол года закрывайте хотя-бы по одному, откладывая здачу с магазина. При условии иммунитета от звонков и соседей.
Успехов.

Поборете, не хвилюйтесь!))) Читайте форум, тут зібрана мудрість багатьох, які боряться та вже побороли))))

А тела какие?.
Жаль раніше не знала ,не брала б перекридитування :(
Ну, на ошибках мы и учимся))))

Головне, щоб була підтримка і розуміння рідних.
Поступово закриєте.
Читаючи форум сформуєте свій план дій по всім своїм мфо.

Треба дістати блокнотик ))))Самі великі кредит каса 29500 і фін бар-20000,кредит плюс 13000.Селфі і Слонпо 9000 манівео 4000 але вже нарахували зверху майже 10000 ,клік 6000 тисяч, мілоан і тенго по 5 тисяч
Головне, щоб була підтримка і розуміння рідних.
Поступово закриєте.
Читаючи форум сформуєте свій план дій по всім своїм мфо.
Дякую Вам,стало трошки краще :) просто мама дуже на все реагує.
Клік кредиту написала за реструктуризацію тіла..)))бо там в мене з тілом майже 10000 тысяч місяць просрочка

Треба дістати блокнотик ))))Самі великі кредит каса 29500 і фін бар-20000,кредит плюс 13000.Селфі і Слонпо 9000 манівео 4000 але вже нарахували зверху майже 10000 ,клік 6000 тисяч, мілоан і тенго по 5 тисяч

Дякую Вам,стало трошки краще :) просто мама дуже на все реагує.
Знайоме таке.
Якщо мама вам вірить і довіряє все буде добре.І поясніть їй, що це марні хвилювання.І жодної нервової її клітинки не варті.

Знайоме таке.
Якщо мама вам вірить і довіряє все буде добре.І поясніть їй, що це марні хвилювання.І жодної нервової її клітинки не варті.
Знаю :) Мені і мамі досить і без МФО хвилювань :(

Читайте форум, куча тем по всім конторам))) Щоденники форумчан перегляньте, у кожного свій досвід)))
Головне - не панікуйте, не впадайте у відчай і все буде добре!))) Це - життя)))
І не соромтесь задавати питання, якщо щось не зрозуміло і щось Вас цікавить, Вам обов'язково нададуть відповідь)))

Читайте форум, куча тем по всім конторам))) Щоденники форумчан перегляньте, у кожного свій досвід)))
Головне - не панікуйте, не впадайте у відчай і все буде добре!))) Це - життя)))
І не соромтесь задавати питання, якщо щось не зрозуміло і щось Вас цікавить, Вам обов'язково нададуть відповідь)))
Щиро Вам дякую 🤗

якщо сума боргу (тіло) понад 200 тис, почитайте про банкрутство...

Вже читала ,досить сумнівна процедура,як казали самі адвокати.Коштує не мало,майже як мої борги ,тим паче я працюю офіційно і не на мінімалку...просрочек в мене ніколи не було. ..була ідеальна кредитна історія,але так склалося( Саме тіла в мене таких сум не має.

Вже читала ,досить сумнівна процедура,як казали самі адвокати.Коштує не мало,майже як мої борги ,тим паче я працюю офіційно і не на мінімалку...просрочек в мене ніколи не було. ..була ідеальна кредитна історія,але так склалося( Саме тіла в мене таких сум не має
Вже читала ,досить сумнівна процедура,як казали самі адвокати.Коштує не мало,майже як мої борги ,тим паче я працюю офіційно і не на мінімалку...просрочек в мене ніколи не було. ..була ідеальна кредитна історія,але так склалося( Саме тіла в мене таких сум не має.
Хоча мабуть в кожного юриста своя думка :)до тих кого зверталася я таке казали )

Вже читала ,досить сумнівна процедура,як казали самі адвокати.
процедура проста, якщо цим займатись, проте є смисл її проходити лише в разі економічної доцільності.
деяким людям простіше впасти на мороз і перечекати пропозицій за тіло...
на днях консультував людину, в якої ЗП 60 тис, боргів близько 600 тис.
смисл йому проходити процедуру?
його примусять платити по 40-45 тис грн в місяць і він все погасить всерівно...
хіба що сподіватись що не всі кредитори заявляться... з МФО таке постійно трапляється

процедура проста, якщо цим займатись, проте є смисл її проходити лише в разі економічної доцільності.
хіба що сподіватись що не всі кредитори заявляться... з МФО таке постійно трапляється
Так,це звичайно не доцільно...В мене зарплата менше ніж борги ))) але ж вона офіційна ) це ж теж впливає)?. І в чоловіка зарплатня є)))Тому мабуть ця процедура не для мене)

Добрий день! Чи можна звернутися до Вас за консультацією приватно?

Добрий день! Чи можна звернутися до Вас за консультацією приватно?
@Strom0388 в ТГ пишіть
Так,це звичайно не доцільно...В мене зарплата менше ніж борги ))) але ж вона офіційна ) це ж теж впливає)?. І в чоловіка зарплатня є)))Тому мабуть ця процедура не для мене)
1. Яка офіційна ЗП на руки?
2. Яке тіло боргів (МФО/банки, окремо тіла, окремо борги)
3. Чи є якесь майно? Авто/квартира/будинок? Площа?
4. Діти є?

Схожі теми

Назад
Угорі