Щоденник Мої 30 МФО

• Автор теми Автор теми АннаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 368
  • Перегляди Перегляди 12K
Вот просто интересно, а что вы такое покупали чтобы собрать мужа в армию, что взяли 31 кредит, а ещё и в крипте?)
У меня три брата и дядя на войне. Никто кредитов не брал, единственное что покупалось, это нижнее белье, носки, футболки, средства гигиены, ну ещё одному брату сказали тактические кроссы купить, которые обошлись в районе 1,5 тыс.
Абсолютно аналогично. Никаких закупок масштабных не было. Понятно, что нужно скупиться, но не на такие суммы, где тела только в трёх шарагах 20 и больше тысяч. Поэтому и удивляюсь....

Вот просто интересно, а что вы такое покупали чтобы собрать мужа в армию, что взяли 31 кредит, а ещё и в крипте?)
У меня три брата и дядя на войне. Никто кредитов не брал, единственное что покупалось, это нижнее белье, носки, футболки, средства гигиены, ну ещё одному брату сказали тактические кроссы купить, которые обошлись в районе 1,5 тыс.
Якщо честно то не у всіх так. В мене чоловік служив у ССО 10 років і броніка не було, тільки каска. Зараз перевели у штурмову при ССО то мали купляти хороший укомплектований бронік. Коштує він 48 тисяч. Ну так як заказували групою то надали скидку, забрали за 42 тисячі. Теж не дешево, і це тільки броня. Але кредити ми не брали, за свої. В мене теж колись було 30 мікрозаймів, але набралась бо перекридовувалась. Зараз залишилось 3, і всеодно ще не спокійна інколи.

Да норм уже всё у автора, самых страшных закрыла, можно уже не париться))

Вот интересно, будут ли ещё рассказы, как закрылись остальные 29, или они не так интересны))
Jusy, будуть по мірі закриття)

Поки що в мене оновлень немає, чекаю коштів щоб закинути на ще декілька.

Після того як перестала на дзвінки відповідати стало краще. До речі, наярюють кожні 2-5 хвилин без перерв, напевно часу вільного у них багато)

Кожного дня з хлопцем скандали були. В кожного щось накипіло, кожен один одного звинувачує. Вчора поговорили, трохи прояснили все. Війну пережили, пережевемо і це, нехай мікрозайми йдуть до біса. І так забагато їм честі та нервів.

В мене досі тривожність через це, не можу викинути з голови. Хоча б бітла не буде більше, з іншими розберемось.

Багато мрію про майбутнє. Куди поїдемо з хлопцем, що купимо. Ми живемо в старій совковій квартирі де все розвалюється. Та й з хазяйновитістю проблеми) Думаю душевний спокій + трохи відкладених грошей нам допоможуть.

Також хочу виділити декілька тисяч і подарувати племіннику класну іграшку. В сестри і своїх проблем достатньо, окрім наярювань від цих контор, нехай з'явиться хоч трохи позитивних емоцій)

А от на роботі в мене завал. Впринципі не страшно якщо звільнять, я, на всякий випадок, вже почала нову шукати, по зп сильно не просяду. Але хотіла б цього уникнути максимально, бо роботу люблю.

Паралельно вивчаю відеомантаж та анімації, ми забрали з ломбарду ноут. Як раз щоб відволіктись та, можливо, трохи підзаробити.

Напевно текст не дуже структурований, просто думки)
Ну АннаБ или как там после успешного закрытия битов чёт уже не парится всем остальным)
Дід, якби ж)

Та да и их общение на форуме, после удачного закрытия битов тоже заканчивается)) Ждём другие удачные закрытия))
Jusy, я все ще тут) будуть закриття відзвітують)
Войну пережили это как?) Война ещё идёт, не закончилась. Такое ощущение, что вы в параллельной реальности живёте
Jusy, найбільш напружені були перші місяці, можливо сформулювала неправильно

Просто треба на все це закрити очі,і жити далі.В мене це все було,думала не витримаю,але пройшло п'ять років,і це все як згадую сміюсь.В мене було вже точно не пам'ятаю десь 17 МФО і 2 банки.Прийшов день де я вирішила нікому більше нічого не віддавати і так викачали доволі багато гроше.І так з того дня я і живу,пережила весь треш,і зараз в мене все добре.Досі дзвонять,пишуть,а мені глибоко начхати.Так що забийте і забудьте,це весь вихід з цього лайна,бо будуть качати з вас гроші всіма способами які в них є.
Bagirah, дякую вам) я б, все таки, хотіла позакривати їх, багато хто вже пропонує за тіла. Бо жити з цим важко, хочеться спокою)
Как там дела с кредит кассой?) Сколько там уже процентов с тела 15 тыс накапало?)
Jusy, але я їм ще справно платежі вносила декілька місяців до просрочки

Вкладення

• Screenshot_2024-04-28-21-06-51-798_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2024-04-28-21-06-51-798_com.android.chrome-edit.webp
    41.1 Кб · Перегляди: 127
Це які мфо такі добрі....так швидко пропонують?
DIVULYA, доволі багато, якщо чесно.

Додам і старфін, яких вже закрила, десь з 2-3 тижня пропонували, здається закрила їх за тіло + 1к, але і тіла там були по 7-10к

Кредит+ з тілом 15 спочатку пропонували за 20 закрити, зараз за 18. Хоча відсотками там вже під 40. Будуть гроші то закину.

Деяким я сама дзвонила, коли планувала закрити. Можливо не за тіло, але левову частку відсотків скидають.

І я ще весь спам з вайберу не розібрала.

DIVULYA, доволі багато, якщо чесно.

Додам і старфін, яких вже закрила, десь з 2-3 тижня пропонували, здається закрила їх за тіло + 1к, але і тіла там були по 7-10к
Я перший пост читала.
Ви їх просто закрили.
Не дуже співпадає,, вже більшість йдуть на поступки,,
Бажаю вам закрити все,, бо треба ж жити без боргів,,

Те що ви ті займи закрили.
І повторюватись не треба ...людей цікавлять пропозиції реальні ,які за такий короткий час ,від 20 квітня вам запропонували.
І ваша справа чи ви з великими відсотками закрили чи з маленькими (вигідними).
Бо за короткий строк протермінування гарних умов(🤏 %) вам не запропонують.

Я перший пост читала.
Ви їх просто закрили.
Не дуже співпадає,, вже більшість йдуть на поступки,,
Бажаю вам закрити все,, бо треба ж жити без боргів,,
DIVULYA, читається доволі пасивно-агресивно)

Вкладення

• Screenshot_2024-04-28-21-48-14-626_com.viber.voip-edit.webp
    Screenshot_2024-04-28-21-48-14-626_com.viber.voip-edit.webp
    92.3 Кб · Перегляди: 120
  • Screenshot_2024-04-28-21-49-55-789_com.viber.voip-edit.webp
    Screenshot_2024-04-28-21-49-55-789_com.viber.voip-edit.webp
    29.8 Кб · Перегляди: 123
Я вам верю если что сам в шоке с этих непонятных комментариев хотя учитывая тот факт, что странные новички появляются чуть ли не каждый день скоро сам всех подозревать начну)

Ви їх закрили.Для чого мені ваші скріни?
DIVULYA, просто не розумію мотив ваших повідомлень.

Мені хочеться ділитись емоціями, позитивними чи ні, в дружній атмосфері, без агресії чи звинувачень. Думаю в багатьох і в реальному житті цього достатньо.

DIVULYA, просто не розумію мотив ваших повідомлень.

Мені хочеться ділитись емоціями, позитивними чи ні, в дружній атмосфері, без агресії чи звинувачень. Думаю в багатьох і в реальному житті цього достатньо.
Звичайно!!!!!
Я тільки за!!!!!
Пишіть як є.
Бо ми казок начитались.(я в загальному).

По поводу СтарФин и Санкредит согласна , они мне тоже через 3 недели предложили списание , а ещё через пару дней за тело , но пока не закрыла . Кредит+ тоже сразу пошел на уступки , сперва тело с процентами без просрочки разбил на платежи, я написала что не потяну , предложили тело на платежи на 5 месяцев , два платежа уже внесла . Манивео сделал реструктуризацию с процентами до просрочки. А вот остальные тихий ужас )))

А взагалі закриваю кредити, далі рочків 5 роботи в правильному руслі і хочу будиночок в Іспанії біля моря) Ціни, до речі, що в Києві, що в Мурсії майже однакові.

В мене і так алергічна астма, хлопець алергік, морське повітря саме те що треба)
По поводу СтарФин и Санкредит согласна , они мне тоже через 3 недели предложили списание , а ещё через пару дней за тело , но пока не закрыла . Кредит+ тоже сразу пошел на уступки , сперва тело с процентами без просрочки разбил на платежи, я написала что не потяну , предложили тело на платежи на 5 месяцев , два платежа уже внесла . Манивео сделал реструктуризацию с процентами до просрочки. А вот остальные тихий ужас )))
Blackeeys, пишуть що з усіма майже домовитись можна, просто час треба. Не пам'ятаю чи запитувала, у вас багато контор?

Назад
Угорі