Да норм уже всё у автора, самых страшных закрыла, можно уже не париться))
Вот интересно, будут ли ещё рассказы, как закрылись остальные 29, или они не так интересны))
Jusy, будуть по мірі закриття)
Поки що в мене оновлень немає, чекаю коштів щоб закинути на ще декілька.
Після того як перестала на дзвінки відповідати стало краще. До речі, наярюють кожні 2-5 хвилин без перерв, напевно часу вільного у них багато)
Кожного дня з хлопцем скандали були. В кожного щось накипіло, кожен один одного звинувачує. Вчора поговорили, трохи прояснили все. Війну пережили, пережевемо і це, нехай мікрозайми йдуть до біса. І так забагато їм честі та нервів.
В мене досі тривожність через це, не можу викинути з голови. Хоча б бітла не буде більше, з іншими розберемось.
Багато мрію про майбутнє. Куди поїдемо з хлопцем, що купимо. Ми живемо в старій совковій квартирі де все розвалюється. Та й з хазяйновитістю проблеми) Думаю душевний спокій + трохи відкладених грошей нам допоможуть.
Також хочу виділити декілька тисяч і подарувати племіннику класну іграшку. В сестри і своїх проблем достатньо, окрім наярювань від цих контор, нехай з'явиться хоч трохи позитивних емоцій)
А от на роботі в мене завал. Впринципі не страшно якщо звільнять, я, на всякий випадок, вже почала нову шукати, по зп сильно не просяду. Але хотіла б цього уникнути максимально, бо роботу люблю.
Паралельно вивчаю відеомантаж та анімації, ми забрали з ломбарду ноут. Як раз щоб відволіктись та, можливо, трохи підзаробити.
Напевно текст не дуже структурований, просто думки)
Ну АннаБ или как там после успешного закрытия битов чёт уже не парится всем остальным)
Дід, якби ж)