Щоденник Мої 30 МФО

• Автор теми Автор теми АннаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 368
  • Перегляди Перегляди 12K
договори біт кепітал - фількина грамота.
в суди вони не йдуть, тому що дане МФО ніде офіційно не зареєстровано. свої кошти вони отримують лише за рахунок террору вас, сусідів, родичів, тітки мами і т.д.
якщо ви взяли чистий телефон (без збережених контактів), новий номер, зареєструвались у них, взяли кошти, після чого викинули сімку - до вас ніхто телефонувати не буде. навіть маючи ваші дані - в суд вони не підуть.
Так в тому і річ , що в мене контактів в телефонній книзі більше 200. Дзвінки до кожного і тд.
Це треба пережити)

Так в тому і річ , що в мене контактів в телефонній книзі більше 200. Дзвінки до кожного і тд.
Це треба пережити)
ну, якщо брали зі свого телефону, то ви 100% дали дозвіл їхній програмці на доступ до вашого списку контактів...
в теорії можна взагалі на якогось бомжа набрати в них коштів... :)

ну, якщо брали зі свого телефону, то ви 100% дали дозвіл їхній програмці на доступ до вашого списку контактів...
в теорії можна взагалі на якогось бомжа набрати в них коштів... :)
Та більшість нормально реагує. Але ту сусід реально неадекват. Я йому запропонувала йти до поліції. Вони таку чухню йому розповідали, це жесть. Сказала , якщо наступного разу зателефонують, хай зоч розмову запише

Он хочет сейчас закрыть их полностью....но ,таким образом вообще лишить нас средств,типа чтоб не было террора ,я им платить не хочу такую суму.
А займи ви брали, чи ваш чоловік?

Тоді візьміть собі за правило закривати борги самостійно. Хоча б 80% з них, а краще всі. В міру своїх можливостей. Без перекредитування і запозичення коштів у родичів/друзів, щоб закрити кредити.

І не тому, що вам просто не хочеться платити всі "хотєлкі" шараг (це теж розумно, але не ключове), а тому, що списавши борги за допомогою чоловіка чи когось іншого, то через деякий час ви підете по другому колу заново, навіть не помітивши, бо цього разу легко відбулися. Повірте, телефонний терор можна пережити, це не найстрашніше. Найстрашніше - це вляпатись в мікрокредитне лайно повторно! Як показує практика, то вдруге чи навіть втретє виходить ще болісніше.

Тоді візьміть собі за правило закривати борги самостійно. Хоча б 80% з них, а краще всі. В міру своїх можливостей. Без перекредитування і запозичення коштів у родичів/друзів, щоб закрити кредити.

І не тому, що вам просто не хочеться платити всі "хотєлкі" шараг (це теж розумно, але не ключове), а тому, що списавши борги за допомогою чоловіка чи когось іншого, то через деякий час ви підете по другому колу заново, навіть не помітивши, бо цього разу легко відбулися. Повірте, телефонний терор можна пережити, це не найстрашніше. Найстрашніше - це вляпатись в мікрокредитне лайно повторно! Як показує практика, то вдруге чи навіть втретє виходить ще болісні

І не тому, що вам просто не хочеться платити всі "хотєлкі" шараг (це теж розумно, але не ключове), а тому, що списавши борги за допомогою чоловіка чи когось іншого, то через деякий час ви підете по другому колу заново, навіть не помітивши, бо цього разу легко відбулися. Повірте, телефонний терор можна пережити, це не найстрашніше. Найстрашніше - це вляпатись в мікрокредитне лайно повторно! Як показує практика, то вдруге чи навіть втретє виходить ще болісніше.
Я із за нього їх і брала ....Він хотів закрити саме Біг капітал, вони нам такий терор влаштовують.Хотів МФО на себе переоформити,поки що не вийшло

Я із за нього їх і брала ....Він хотів закрити саме Біг капітал, вони нам такий терор влаштовують.Хотів МФО на себе переоформити,поки що не вийшло
І знову Біт капітал... прям в очах рябить

:попкорн:

І знову Біт капітал... прям в очах рябить

:попкорн:
Никакого разнообразия ваще))

Самые страшные биты)) И ничего, что в отличие от них, другие и в суд подают. Не чтобы закрыть тех же БП или кассу в которой договора на 300 дней. Неа надо битов, они же всем звонят, угрожают)) Короче надо брать :попкорн: дальше будет ещё интереснее))

Никакого разнообразия ваще))

Самые страшные биты)) И ничего, что в отличие от них, другие и в суд подают. Не чтобы закрыть тех же БП или кассу в которой договора на 300 дней. Неа надо битов, они же всем звонят, угрожают)) Короче надо брать :попкорн: дальше будет ещё интереснее))
Це з історій "совпадєніє... нє думаю"...

[POSTS=1000]
1714285921781.webp
1714285950364.webp

Мож я конєчно старий параноїк, але...
[/POSTS]

Військовий ,за свій рахунок все спочатку купляти. .. потім почали йому затримувати зарплату
Військовий ,за свій рахунок все спочатку купляти. .. потім почали йому затримувати зарплату
Ось вийшло те що вийшло ..

У вас только в битов кредит?)
Нет,к сожалению....Просрочка пошла с прошлого месяца у всех ,когда задержка зарплаты были ...Тела у кредитов не большие ,проценты башенные .Кредит каса списала проценты до 22 05 ,буду её погашать со следующего месяца

Нет,к сожалению....Просрочка пошла с прошлого месяца у всех ,когда задержка зарплаты были ...Тела у кредитов не большие ,проценты башенные .Кредит каса списала проценты до 22 05 ,буду её погашать со следующего месяца
Кредит касса списала проценты спустя месяц, странно конечно. Учитывая, что договора у них на 300 дней

Кредит касса списала проценты спустя месяц, странно конечно. Учитывая, что договора у них на 300 дней
Чоловік військовий ..в лікарні був....написала ,що не можу виплатити поки,хоча в мене просрочка була всього тиждень . Я мабуть дуже боялася Кредит каси)))

Назад
Угорі