Щоденник Мої 30 МФО

• Автор теми Автор теми АннаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 368
  • Перегляди Перегляди 12K
ага .

це точно .

підозрілі бажання закрити бітлів. шось тут не так

[POSTS=7000]От не вірю їй.

Прикол спочатку, привернути увагу ....а потім як працівник мфо....а головне ,,маму шкода,,.[/POSTS]

crying-rich.gif

Правильно) главное сказать стоп) я так у селфи кредит не взял) посчитал что проценты по кредитам уже больше чем доход)
Оооо, я еще не сказала себе стоп когда у селфи кредит взяла ✊🏻
Уже закрыла и забыла как страшный сон
Они конечно очень неадекватно себя ведут, максимально

Не ну а ругаетесь из за звонков?
Игнорируйте до того момента пока не будет делания и средств закрыть кредит
Он хочет сейчас закрыть их полностью....но ,таким образом вообще лишить нас средств,типа чтоб не было террора ,я им платить не хочу такую суму.

Он хочет сейчас закрыть их полностью....но ,таким образом вообще лишить нас средств,типа чтоб не было террора ,я им платить не хочу такую суму.
Все правильно переплачивать точно не вариант хотя и таких людей я видел много

Оооо, я еще не сказала себе стоп когда у селфи кредит взяла ✊🏻
Уже закрыла и забыла как страшный сон
Они конечно очень неадекватно себя ведут, максимально
то ви ще мабуть з Біткредит не зіштовхувались... ті навіть не зареєстровані в Україні.
відповідно і законів не дотримуються взагалі...

На это и рассчитано , з.....ь до икоты , вынести мозг людям , чтоб они все оплатили . Постарайтесь объяснить мужу , что нужно потерпеть совсем чуть-чуть и слать их подальше. Сможете сэкономить деньги. Поставьте всевозможные антиспамы .

то ви ще мабуть з Біткредит не зіштовхувались... ті навіть не зареєстровані в Україні.
відповідно і законів не дотримуються взагалі...
При поцедуі банкрутств, договори біт кепітал , теж враховуються???

При поцедуі банкрутств, договори біт кепітал , теж враховуються???
договори біт кепітал - фількина грамота.
в суди вони не йдуть, тому що дане МФО ніде офіційно не зареєстровано. свої кошти вони отримують лише за рахунок террору вас, сусідів, родичів, тітки мами і т.д.
якщо ви взяли чистий телефон (без збережених контактів), новий номер, зареєструвались у них, взяли кошти, після чого викинули сімку - до вас ніхто телефонувати не буде. навіть маючи ваші дані - в суд вони не підуть.

якщо ви взяли чистий телефон (без збережених контактів), новий номер, зареєструвались у них, взяли кошти, після чого викинули сімку - до вас ніхто телефонувати не буде. навіть маючи ваші дані - в суд вони не підуть.
Прям как план кидалово против бит капитал )))

Прям как план кидалово против бит капитал )))
ну, вони ж офіційно в Україні не працюють, тому кидалова тут немає. навіть якщо взяти і одразу нічого нікому не віддавати - хто в суд буде подавати?
в них є якийсь незрозумілий фізик, типу українець, який підписує як представник офшорної компанії на Віргінських островах.
але хочуть працювати в Україні і при цьому не платити податки... фізики постійно міняються.

Назад
Угорі