Щоденник Мої 30 МФО

• Автор теми Автор теми АннаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 368
  • Перегляди Перегляди 12K
Берите на заметку, вдруг пригодиться))

Підкажете, чи можна домовитись з bit capital?

Можливо хтось пробував щось їм сказати/написати? Один раз знижку вже пропонували на 70usdt, але не знаю як буде через декілька днів.

Прострочка 4 дні, до п'ятниці доларів 600-650 прийде, а вони нарахували вже 740 з своїми кончо-відсотками. Брала 400.

Пригрожують терором родичам. Впринципі, я з цим майже змирилась, але, звісно, хотілось би уникнути максимально.

Вже бачила декілька схожих запитань в інших щоденниках, але там в людей 3 місяці протермінування. Хтось пише за 5 тіл закрив, хтось за 1.5, хтось поклав на на цю шаражку жирний член.

Я прийняла невдале рішення - в суботу могла їх закрити за 620 і не морочити собі голову. Мені 120 не вистачало, може позичила б десь. Але тоді ні на що грошей не лишилось би. Тому я закрила зі знижкою декілька інших контор, закинула на комуналку трохи та купила їжі котам та морським свинкам. (Якщо що я б і так це все зробила, в мене всі ситі і щасливі, просто довелось би шукати десь гроші. Якщо себе обділю в чомусь, то тваринок ніколи)

Такі справи. Можливо хтось порадить щось? Нічого в ломбард нести не хочу)

Можливо я занадто багато про це думаю?) Принанні мене хлопець так заспокоює.

Прийдуть в п'ятницю кошти і тоді вже можна буде щось вирішувати, а поки що просто з голови все викинути.
Они за 600 и через 2-3 месяца с радостью закроют а вот уникнуть звонков почти нереально

Они за 600 и через 2-3 месяца с радостью закроют а вот уникнуть звонков почти нереально
Pavel255, розумію це. Буде як буде, зараз я нічого змінити не можу. Головне заспокоїтись і перестати себе гризти.

Цікаво чим я думала коли брала позику в крипті щоб перекрити відсотки з іншої?)

Підкажете, чи можна домовитись з bit capital?

Можливо хтось пробував щось їм сказати/написати? Один раз знижку вже пропонували на 70usdt, але не знаю як буде через декілька днів.

Прострочка 4 дні, до п'ятниці доларів 600-650 прийде, а вони нарахували вже 740 з своїми кончо-відсотками. Брала 400.

Пригрожують терором родичам. Впринципі, я з цим майже змирилась, але, звісно, хотілось би уникнути максимально.

Вже бачила декілька схожих запитань в інших щоденниках, але там в людей 3 місяці протермінування. Хтось пише за 5 тіл закрив, хтось за 1.5, хтось поклав на на цю шаражку жирний член.

Я прийняла невдале рішення - в суботу могла їх закрити за 620 і не морочити собі голову. Мені 120 не вистачало, може позичила б десь. Але тоді ні на що грошей не лишилось би. Тому я закрила зі знижкою декілька інших контор, закинула на комуналку трохи та купила їжі котам та морським свинкам. (Якщо що я б і так це все зробила, в мене всі ситі і щасливі, просто довелось би шукати десь гроші. Якщо себе обділю в чомусь, то тваринок ніколи)

Такі справи. Можливо хтось порадить щось? Нічого в ломбард нести не хочу)

Можливо я занадто багато про це думаю?) Принанні мене хлопець так заспокоює.

Прийдуть в п'ятницю кошти і тоді вже можна буде щось вирішувати, а поки що просто з голови все викинути.
надеятся, что Днепр обстреляют и все ракеты только в их кол-центры попадут)
а если реально, максимум что можно договорится с ними, это если до просрочки у вас была скидка, то чтобы её на день ещё оставили

надеятся, что Днепр обстреляют и все ракеты только в их кол-центры попадут)
а если реально, максимум что можно договорится с ними, это если до просрочки у вас была скидка, то чтобы её на день ещё оставили
nopag05, 😥

В мене непогані новини - закрила bit capital.

Заплатила 700, тіло було 400. Зробили знижку в 100 usdt.

Просрочці тиждень, свого обдзвону по родичам не робили (або на нього ніхто уваги не звернув)

Попереду, звісно, ще багато роботи, але початок покладений.

Просрочці тиждень, свого обдзвону по родичам не робили (або на нього ніхто уваги не звернув)

Круто поздравляю на один кредит меньше

Супер !!! Я Вас поздравляю 🥳

Завжди читаю і дивуюсь ... вітаєте з чим???
З тим що людина накинула 12 тис грн зверху за знущання... в мене слів нема :facepalm::facepalm:

З тим що людина накинула 12 тис грн зверху за знущання... в мене слів нема :facepalm::facepalm:
Ну таке ))) я б теж не платила,аби маму до лікарні не довели :(

Гарна реклама Бітам.
Труси купити не можу, світло 🤔...та навіщо його платити.
Бітам краще віддам, ті і труси і джинси і куртку куплять.
Ну таке ))) я б теж не платила,аби маму до лікарні не довели :(
Ви дайте форум почитати мамі, багатьом допомагає.😉

Гарна реклама Бітам.
Труси купити не можу, світло 🤔...та навіщо його платити.
Бітам краще віддам, ті і труси і джинси і куртку куплять.

Ви дайте форум почитати мамі, багатьом допомагає.😉
І мамі і чоловіку :)

Ще й не факт, що на цьому з ними все закінчилось... І десь так через тиждень вони знов не "постукають" з вимогами повернути гроші, бо кредит ще "не закритий". Судячи з різних історій на форумі, то все може бути.

Але цікаво у людей.
Грошей не було на труси....ломбарди ...попа повна.Тиждень протермінування в біт капіталів ,за який нарахували +300 баксів ...і розраховуються.....і все так просто.

Назад
Угорі