Pavel255
Перевірений
- Дописи
- 2952
- Реакції
- 1480
- Бали
- 1148
Pavel255 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Берите на заметку, вдруг пригодиться))
Они за 600 и через 2-3 месяца с радостью закроют а вот уникнуть звонков почти нереальноПідкажете, чи можна домовитись з bit capital?
Можливо хтось пробував щось їм сказати/написати? Один раз знижку вже пропонували на 70usdt, але не знаю як буде через декілька днів.
Прострочка 4 дні, до п'ятниці доларів 600-650 прийде, а вони нарахували вже 740 з своїми кончо-відсотками. Брала 400.
Пригрожують терором родичам. Впринципі, я з цим майже змирилась, але, звісно, хотілось би уникнути максимально.
Вже бачила декілька схожих запитань в інших щоденниках, але там в людей 3 місяці протермінування. Хтось пише за 5 тіл закрив, хтось за 1.5, хтось поклав на на цю шаражку жирний член.
Я прийняла невдале рішення - в суботу могла їх закрити за 620 і не морочити собі голову. Мені 120 не вистачало, може позичила б десь. Але тоді ні на що грошей не лишилось би. Тому я закрила зі знижкою декілька інших контор, закинула на комуналку трохи та купила їжі котам та морським свинкам. (Якщо що я б і так це все зробила, в мене всі ситі і щасливі, просто довелось би шукати десь гроші. Якщо себе обділю в чомусь, то тваринок ніколи)
Такі справи. Можливо хтось порадить щось? Нічого в ломбард нести не хочу)
Можливо я занадто багато про це думаю?) Принанні мене хлопець так заспокоює.
Прийдуть в п'ятницю кошти і тоді вже можна буде щось вирішувати, а поки що просто з голови все викинути.