Щоденник Мої 30 МФО

• Автор теми Автор теми АннаБ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 368
  • Перегляди Перегляди 12K
Marta2222, там було тіло невелике, 1 чи 2 тисячі, + зробили знижку на відсотки, переплатила гривень 500
Siasmertmfo, о боже, а яка компанія це? Я про фото

Nani, та вже дзвонили. Хоча я відповідала їм, майже всім. Дзвонили батькам, сестрі, дідусю, зараз не беруть трубку. Всі на моєму боці, як казала мама "я краще повірю тобі ніж якомусь мужику".

Мій хлопець дзвонив мамі, просив не брати трубку і підтвердив про шахраїв. Я не впевнена що зможу сказати.

Колектори скоро заспокояться якщо їх ігнорувати всі будуть?

Та й планую максимально швидко закрити все.
Дід, я не впевнена що зможу так. Досі шукаю чарівну паличку, може десь кредитний ліміт відкрити щоб ці контори закрити, може десь гроші позичити. Нічого не знайшла.

Просто живу майбутнім, обрала курси які закінчити хочу, ремонт який зробимо з хлопцем, куди поїдемо. Рідним хочу купити подарунки, сподіваюсь це все забудеться.

Стара єврейська приказка "Дякую боже, що взяв грошима" )
Зупиніться брати нові кредити бо ви ніколи не вилізете з них! Колажі робили мені ще 2021 році смарт кредит і топ кредит начебто. Вже не памʼятаю точно. І як бачте я вже по трохи і забуваю. Бо час допоміг мені вилізти з цієї ями. Скажіть батькам самі, бо потім коли в спливе правда будуть злитись. За ці три роки я закрила майже всіх. Зараз ще майкредіт і клікредит. Почалась війна майкредіт запропонував з тіла 18 тисяч заплатити 8. Але на той час я таких грошей не мала, продали ЄАПБ. Ну і бізнес позика. Тіло 20 тисяч, повинна була повернути 39.980. Виплачено було 35.800. Грошей не було вже їм платити, я зупинилась. Теж на початку війни пропонували за 8 тисяч закрити. Але як грошей нема, то де їх взяти. Розраховую тільки на себе. Ніяких боргів!!! Зараз може і закрила б за такими умовами, але вже просять багато. Та і ну їх.

Я мабуть тоді старіший за тих євреїв, бо в мене інша : перетопчуться не облізуть.

Як?
Перетопчуться та облізуть)))
Просто не всі мабуть мають силу в собі, піддаються психологічним атакам . Але це я така вумна стала після форуму))

Siasmertmfo, нічого брати бажання вже немає, навіть рада що кредитна історія в дефолті.

Це вже так давно за мною тягнеться, взяти щось одне, закрити інше. Перший кредит брала ще до війни, потім то закривала, то знову брала, багато чого було.

Але завжди якийсь тиск відчувала від свого списку. Найчастіша фраза моя тоді, та й зараз: "от як закрию кредити то..."

Наче втратила роки життя просто їх закриваючи та беручи назад.

Не без моєї вини, заісно, але є образа на хлопця. Зимою було якось так: "Не хвилюйся, я зароблю 100к в цьому місяці, в мене на фрілансі класний клієнт, і все закриємо. А поки що куплю ноут за 1к$, бо мій це замовлення не витягне. І монітор/клавіатуру/техніку." (І звісно гроші на це взяти в мікрозаймах)

І все що я, безхребетна, казала: "Ну давай, якщо ти сильно хочеш"

"Піду спробую канал на ютубі зробити, може купимо мені дорогий мікрофон? Посиджу пару місяців без роботи, але якщо зайде то все віддамо"

І я така "чому ж мрію не підтримати?"

Тоді моєї зарплати вистачало щоб перекрити всі кредити під 0. Але на якісь покупки, тварин, їжу доводилося брати нові. Ще й в хлопця кредити вже були. Перекредитовувався. Так і залізли

І він то за останні 2 тижні заробив тисяч 40-50, впринципі як і обіцяв. Але вже пізно трохи.

Якби я почитала раніше про дзвінки родичам чи треш який вони можуть робити, задумалась би сильно.
Nani, теж тут розуму набралась трохи) Все забувається і в житті буде ще багато хорошого, я в цьому впевнена
Siasmertmfo, вибачте за великі тексти, хочеться виговоритися комусь)

Останнє редагування:
Моя ціль зараз - закрити біткепітал на цьому тижні, спробую домовитись за відсотки і оплатити через криптогаманець, щоб курс був 40, а не їхній 44. Можливо потягнемо без ломбардів. Просто закрити і все, ще й кабінет заблокувати.

На наступному тижні топ1 (тіло здається 8), можливо вийде тисяч за 10-11 домовитись і піду по дрібним. Як писали, спамлять всі, головне зараз зменшити кількість.

В наступному пріоритеті навсе, бо важко домовитись, бімані, бо душні, кредит+, останній вже пропонував закрити за 20к, але тоді грошей не було.

Я почитала про кожну компанію на форумі та відмітила їх пріоритетність по спаму сім'ї. Спробую далі дотримуватись цього, хоча розумію що все індивідуально.
А навіщо до лептопа ще монітор і клавіатура?))
Дід, Спочатку був монітор за 13к, бо він монтажер і зручніше працювати з двох екранів. Далі клавіатура і мишка, обійшлися тисяч в 5, взяв комплектом до монітора, бо друкувати з ноута і дивитись в монітор зліва незручно.

А далі ноут за 40к, бо його погано тягне зробити велике замовлення клієнту, який, врешті решт, заплатив менше. Ноут тягнув також одну програму для анімацій, за яку вищий чек у замовленнях. Але він її поки не вивчив.

Цей ноут я вже тягала один раз в ломбард, щоб закрити славнозвісного бітла, взяти в них ще раз і викупити. Але по ньому знову вилізла прострочка. Не питайте.

Була історія з його лудоманією, програв 8к, недавно вмер телефон, ще 5к, декілька місяців назад подарував мені мастурбатор за 8к, хоча борги вже були немаленькі та проблеми з роботою.

Ще раніше а мене вмер ноут, взяли тисяч за 10 новий. Так і залізли.

Я теж не свята, ніхто мене не змушував нічого брати. Але відсутність самооцінки зробили так, що я всім піддакую та не вмію думати своєю головою. Сподіваюсь з цією історією порозумнішаю.
Дід, звісно і інші ситуації були, бо ми з хлопцем два ідіоти)) думаю вбили нас, крім фін безграмотності, недокредити без промо на знижку з божевільними відсотками щоб перекрити попередні.

Буде для мене урок
Дід, знайшла скрін з листопада, до речі. Неприємно, але терпимо. Хоча б контор 5, а не 30
IMG_20240420_172954_256.webp

Останнє редагування:
А МФО у вас так само багато?
Форум дуже допомагає, багато порад і історій людей. Тримайтеся головне.
Ну вистачає я вже не пам’ятаю загальний борг десь 900 к форум то допомагає + через нерви в перші місяці дохід впав в 0 займався темками шоб бистріше заробити то чуть в # не попав
По позикам десь 600 к і так брав в борг десь 300 к і пролонгаціями я вже відав 6к$

Marta_Miler, це з відсотками? Родичів ваших напевно всіх вже обдзвонили, а це єдине їхнє джерело впливу. Думаю головне налагодити дохід, виписати через убкі всі контори і чекати пропозицій закрити за тіло. Хоча ви напевно і самі це вже прочитали
Marta_Miler, ох ці пролонгації

Marta_Miler, це з відсотками? Родичів ваших напевно всіх вже обдзвонили, а це єдине їхнє джерело впливу. Думаю головне налагодити дохід, виписати через убкі всі контори і чекати пропозицій закрити за тіло. Хоча ви напевно і самі це вже прочитали
Та да родичам побарабану зараз головне налагодити дохід а потім по трохи буду домовлятись
Дуже жалко що багато на пролонгації пішло фінансів

Marta_Miler, оце правильно, на вас впливу вони не мають. Режим сніжинки, стабільний дохід та по 1-2 конторі в місяць за тіло-півтіла

Вплив був тільки за біт кепітал і то вони самі заплатили 500$
Оце і погано що самі заплатили! Коли сам вилазиш з цієї ями то бажання влізти туди знов більше не виникає. На форумі багато історій про те як батьки закривали, а людина по другому колу лізла у багнюку. Тому що легко все пройшло. А якби сам заробив, заплатив то і цінував би.

Оце і погано що самі заплатили! Коли сам вилазиш з цієї ями то бажання влізти туди знов більше не виникає. На форумі багато історій про те як батьки закривали, а людина по другому колу лізла у багнюку. Тому що легко все пройшло. А якби сам заробив, заплатив то і цінував би.
Ну мені ці гроші просто так ніхто не подарував я їх повернув

Моя ціль зараз - закрити біткепітал на цьому тижні, спробую домовитись за відсотки і оплатити через криптогаманець, щоб курс був 40, а не їхній 44. Можливо потягнемо без ломбардів. Просто закрити і все, ще й кабінет заблокувати.
[POSTS=100]и че я к подобным сообщениям скептически отношусь?
цель взять, цель закрыть, цель взять - цель закрыть
цель кормить шараги[/POSTS]

декілька місяців назад подарував мені мастурбатор за 8к, хоча борги вже були немаленькі та проблеми з роботою.
:rolleyes::rolleyes:
На фоні боргів навіть по комуналці ото лиш і залишається що *********.
Необхідна покупка

Назад
Угорі