Kristinadg
Форумчанин
- Дописи
- 813
- Реакції
- 1008
- Бали
- 253
Kristinadg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та ні все гуд)))Сил спочатку не було(плакала, боялась, на щастя чоловік адекватний і підтримав, зараз за кордоном відробляє моі борги і підтримує мене морально, ще й сміється, що я така розумна стала з цими МФО)))Батьків попередила, щоб навіть трубку від цих уродів не брали...мама взагалі спитала, чому раніше не розказала!? От ці люди і дають силу боротись, всі решта - це як провірка, хто відсіється - то лише Вам на користь!!!До прикладу найкраща подруга, щ якою на жаль рідко останнім часом спілкувались тепер дзвонить і пише кожен день, а нова так звана подружка пісоя моєі розповіді вде місяць не дається чути!!!Вірю, що таке випробування дається нам не просто так)))Читайте форум, він мені тепер як Біблія перед сном і щрозумійте, що процес пішов -головне не щдаватись!!!Де берете сили і гроші щоб віддавати? І чи багато у Вас звінків, і Вашим близьким? Вибачте що багато питань
Та ні все гуд)))Сил спочатку не було(плакала, боялась, на щастя чоловік адекватний і підтримав, зараз за кордоном відробляє моі борги і підтримує мене морально, ще й сміється, що я така розумна стала з цими МФО)))Батьків попередила, щоб навіть трубку від цих уродів не брали...мама взагалі спитала, чому раніше не розказала!? От ці люди і дають силу боротись, всі решта - це як провірка, хто відсіється - то лише Вам на користь!!!До прикладу найкраща подруга, щ якою на жаль рідко останнім часом спілкувались тепер дзвонить і пише кожен день, а нова так звана подружка пісоя моєі розповіді вде місяць не дається чути!!!Вірю, що таке випробування дається нам не просто так)))Читайте форум, він мені тепер як Біблія перед сном і щрозумійте, що процес пішов -головне не щдаватись!!!
Сорі за помилки(Вже майже сплю)Де берете сили і гроші щоб віддавати? І чи багато у Вас звінків, і Вашим близьким? Вибачте що багато питань
А як у Вам справи?Хто вже найбільше надокучає?Та ні все гуд)))Сил спочатку не було(плакала, боялась, на щастя чоловік адекватний і підтримав, зараз за кордоном відробляє моі борги і підтримує мене морально, ще й сміється, що я така розумна стала з цими МФО)))Батьків попередила, щоб навіть трубку від цих уродів не брали...мама взагалі спитала, чому раніше не розказала!? От ці люди і дають силу боротись, всі решта - це як провірка, хто відсіється - то лише Вам на користь!!!До прикладу найкраща подруга, щ якою на жаль рідко останнім часом спілкувались тепер дзвонить і пише кожен день, а нова так звана подружка пісоя моєі розповіді вде місяць не дається чути!!!Вірю, що таке випробування дається нам не просто так)))Читайте форум, він мені тепер як Біблія перед сном і щрозумійте, що процес пішов -головне не щдаватись!!!
Сорі за помилки(Вже майже сплю)