Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, можливо, Ви б допомогли нам правильно і юридично грамотно скласти заяву до Верховного суду, в якій ми(боржники) вимагали б захистити наші права, врегулювати діяльність МФО і забов'язати їх керуватись законами і правами громадян, не чинити самосуду(бо інакше це назвати не можна). Я розумію, що така ідея , в деякій мірі, абсурдна для юриста, але таким чином ми зможемо допомогти не тільки собі, а й тим людям, які наодинці не можуть впоратись з своїми проблемами, тікають, спиваються, чинять суїцид.Я ніколи не приховував, що заробляю юридичними послугами в галузі кредитування та боргів.
Ось мій сайт/блог - Антиколлектор в Украине
Посилання є такох в підписі під постами.
Будь-яку заяву прийняти зобов'язані по КПКУ. Не хочуть отримати в руки - надсилайте поштою. Не хочуть відкривати провадження - скарги та заяву до судді-слідчого (є така посада в судах).
Ну, можливо, Ви б допомогли нам правильно і юридично грамотно скласти заяву до Верховного суду, в якій ми(боржники) вимагали б захистити наші права, врегулювати діяльність МФО і забов'язати їх керуватись законами і правами громадян, не чинити самосуду(бо інакше це назвати не можна). Я розумію, що така ідея , в деякій мірі, абсурдна для юриста, але таким чином ми зможемо допомогти не тільки собі, а й тим людям, які наодинці не можуть впоратись з своїми проблемами, тікають, спиваються, чинять суїцид.
Чому до Верховного суду, а не в ЄСПЛ чи Гаагу? )))Ну, можливо, Ви б допомогли нам правильно і юридично грамотно скласти заяву до Верховного суду, в якій ми(боржники) вимагали б захистити наші права, врегулювати діяльність МФО і забов'язати їх керуватись законами і правами громадян, не чинити самосуду(бо інакше це назвати не можна). Я розумію, що така ідея , в деякій мірі, абсурдна для юриста, але таким чином ми зможемо допомогти не тільки собі, а й тим людям, які наодинці не можуть впоратись з своїми проблемами, тікають, спиваються, чинять суїцид.
почему в Верховный?Ну, можливо, Ви б допомогли нам правильно і юридично грамотно скласти заяву до Верховного суду, в якій ми(боржники) вимагали б захистити наші права, врегулювати діяльність МФО і забов'язати їх керуватись законами і правами громадян, не чинити самосуду(бо інакше це назвати не можна). Я розумію, що така ідея , в деякій мірі, абсурдна для юриста, але таким чином ми зможемо допомогти не тільки собі, а й тим людям, які наодинці не можуть впоратись з своїми проблемами, тікають, спиваються, чинять суїцид.
Те саме можна сказати про політиків, чиновників, водіїв маршруток та кондукторів)))Це ж не є неможливим? Невже згуртувавшись, люди з різних куточків України, не зможуть перемогти і поставити на місце жменьку гімнюків(вибачаюсь), які жити не дають?
Розголошення, погрози, приниження, шантаж, шахрайство, вимагання... Мені продовжувати? І у кожного з нас така історія, у нас є докази, у нас є свідки... Правосуддя нема...Чому до Верховного суду, а не в ЄСПЛ чи Гаагу? )))
Ви розумієте, як система працює? Спочатку позов до місцевого суду.
Перед тим, як звертатись до суду, потрібно усвідомити, які Ваші права порушені та яким чином Ви збираєтесь їх захищати.
В чому, на Ваш погляд, МФО порушують Ваші права?
А куди? Це глобальна проблема, яку потрібно вирішувати глобально...почему в Верховный?
З такими питаннями - в поліцію.Розголошення, погрози, приниження, шантаж, шахрайство, вимагання... Мені продовжувати? І у кожного з нас така історія, у нас є докази, у нас є свідки... Правосуддя нема...
А куди? Це глобальна проблема, яку потрібно вирішувати глобально...
Живіть як і жили,я теж перші місяців 5 не спав кожну ніч засипав під ранок, потом подумав що я тіки один такий ...нас мільйони... і почав добре спати,інакше ранній іфаркт або інсульт,обеспечений.Вот і я така.. Себе проклинаю і як жити з цим не знаю
подают в суд по конкретному случаю,сначало 1-я инстанция,потом 2-я,если не устраивает решение 1-ой,а потом в Верховный,если не устраивает решение 2-йЦе ж не є неможливим? Невже згуртувавшись, люди з різних куточків України, не зможуть перемогти і поставити на місце жменьку гімнюків(вибачаюсь), які жити не дають?
З такими питаннями - в поліцію.
Люди, де ваш дух авантюризму?подают в суд по конкретному случаю,сначало 1-я инстанция,потом 2-я,если не устраивает решение 1-ой,а потом в Верховный,если не устраивает решение 2-й
І як ви собі це уявляєте, зібрати колективну заяву, десь від 500-1000 людей і принести у мій рідненький місцевий Суд...подают в суд по конкретному случаю,сначало 1-я инстанция,потом 2-я,если не устраивает решение 1-ой,а потом в Верховный,если не устраивает решение 2-й
У Вас, вибачте, погляди кардинально розходяться з нашими... Ви тут шукаєте собі клієнтів, а ми вихід з ситуації...З такими питаннями - в поліцію.
Авантюризм у народа есть, но к сожалению система построена так. что через голову не перепрыгнешь. Напишете сразу в Верховный, они вам все вернут с указанием обращаться в 1 инстанцию, т.е местный суд, не устроит их решение , то в Апеляционный и только потом аж в Верховный и после него в международный. Если ошиблась в очередности инстанций,юристы подправят.Люди, де ваш дух авантюризму?
сейчас вродеподают в суд по конкретному случаю,сначало 1-я инстанция,потом 2-я,если не устраивает решение 1-ой,а потом в Верховный,если не устраивает решение 2-й
Га?сейчас вроде
не подлежат кассационному обжалованию судебные решения по малозначительным делам (делам незначительной сложности).
Малозначительными, как в гражданском, так и хозяйственном процессе, являются дела, в которых цена иска не превышает 100 размеров прожиточного минимума для трудоспособных лиц (на сегодняшний день до 176200 грн), а также дела незначительной сложности с ценой иска до 500 размеров прожиточного минимума для трудоспособных лиц (на сегодняшний день 881000 грн), которые признаны судом малозначительными, за исключением отдельно определенных споров.
рассмотрение определенных дел будет завершаться на уровне апелляции, только более сложных – на уровне кассации(Верховный суд)