Много долгов по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 145K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Спасибо, буду всем писать, даже тем кто пока не на просрочке.Все равно платить могу только по одному в месяц, пролонгировать больше нечем
Тогда уж лучше вообще не платить и разбираться в суде.

Ні докого не обращаця,поховай саме цінне що есть,або перепиши подари та й усе .їм резону нема судиця з усіма підряд ,за копейки ,щось тут не те,
Но это факт,на сайте "Судова влада України"куча исков по всей Украине...Почему за копейки-иски удовлетворяют в судах с их бешенной пеней в общей сумме 17к-30к.В том то и дело,что судьи удовлетворяют иски где к примеру тело 3000,%1700,пеня 17800...И это развеивает веру в справедливость вообще...

Svetlana@1985, З часом дзвінків поменшає.Відповідайте їм,що Ви ніщєбродка,наркоманка і алкоголічка. Реально діє.
Меня только одно нервирует в садик они могут добраться или нет,у меня в Вайбере все контакты грн.сад

Якщо іти у суд нада знать що там одсудиш,кіло золта ,чи драні черевики!
У меня разве драни черевыки:dntknw:
Квартира не моя, машины нет, зп минималка официально:dash1:
Котиков разве у меня их 4

Меня только одно нервирует в садик они могут добраться или нет,у меня в Вайбере все контакты грн.сад
В теории могут! По моему вопросу звонили даже маме первого мужа, с которым я развелась 12 лет назад

В теории могут! По моему вопросу звонили даже маме первого мужа, с которым я развелась 12 лет назад
О, як... І так уже по вулиці хожу- очі боюсь підняти... Ще як по дітях почнуть пробивати, то взагалі не уявляю, що робити буду...

Mercato®, от висилала я запит як Ви вище описали і толку? Листи повернулися,а що далі? Тероризм продовжується,чекати суду не вихід....бо вони не подадуть,а мені погрози рідним не потрібні.А якщо колективно звернутися до суду,конкретно на якусь контору,це можливо? І взагалі ними повинен УБОЗ займатися,це організована злочинність,як це зробити???

Mercato®, от висилала я запит як Ви вище описали і толку? Листи повернулися,а що далі? Тероризм продовжується,чекати суду не вихід....бо вони не подадуть,а мені погрози рідним не потрібні.А якщо колективно звернутися до суду,конкретно на якусь контору,це можливо? І взагалі ними повинен УБОЗ займатися,це організована злочинність,як це зробити???
Я ж не знаю, кому Ви писали, на яку адресу та що вимагали.
Є погрози? Подавайте заяву в поліцію.
Я не прихильник судитись колгоспом. Які вимоги Ви хочете озвучити в позові?

Но это факт,на сайте "Судова влада України"куча исков по всей Украине...Почему за копейки-иски удовлетворяют в судах с их бешенной пеней в общей сумме 17к-30к.В том то и дело,что судьи удовлетворяют иски где к примеру тело 3000,%1700,пеня 17800...И это развеивает веру в справедливость вообще...

Только на адрес регистрации. Если есть офис - туда копию. Все почтой.
Требовать оригиналы/заверенные копии:
  1. Кредитного договора и всех дополнений.
  2. Расчет долга.
  3. Движение средств (получения/оплаты).
  4. Свидетельство финучреждения и лицензии.
  5. Доказательства переуступки.
  6. Инфо по персональным данным.
  7. Остальное (по ситуации).
Требовать:
  1. Прекратить незаконную обработку персданных.
  2. Прекратить агрессивные методы.
  3. Дать ответ в сроки.
Дальше по мере необходимости.

Ценным письмом с уведомлением о вручении и описью вложений.
Вибачте, а звідкіля у Вас такі пізнання..? Ви юрист?

Люди у нас дурні це все незаконне лайно нада припинить...ідуть слідами росії ,а не в сторону европи,в злидні.ісків може і багато ...але отримають,(нічого)

О, як... І так уже по вулиці хожу- очі боюсь підняти... Ще як по дітях почнуть пробивати, то взагалі не уявляю, що робити буду...
Для начала надо успокоиться!! Почему вы боитесь глаза поднять?? Ходите с гордо поднятой головой и ничего не бойтесь!!! Позвонят и перестанут, сделать все равно ничего не могут

Так. І більше того, дипломований фінансист по спеціальності "Фінанси та кредит")
А тут, на форумі, Ви свої послуги рекламуєте, чи просто хобі? Бо якось у мене не в'яжеться "дипломований фінансист" і "форум боржників". Вибачте, можливо я десь щось пропустила.

Mercato®, все що Ви рекомендували те й писала...і толку 0000. Я не прошу судитися колгоспом,а підкажіть,як можна на законній підставі відкрити кримінальну справу проти МФО? В поліції навіть не хочуть приймати заяву,відразу сказали,що займатися цим не будуть. А поки ми пишемо писульки,вони руйнують наше життя

А тут, на форумі, Ви свої послуги рекламуєте, чи просто хобі? Бо якось у мене не в'яжеться "дипломований фінансист" і "форум боржників". Вибачте, можливо я десь щось пропустила.
Я ніколи не приховував, що заробляю юридичними послугами в галузі кредитування та боргів.
Ось мій сайт/блог - Антиколлектор в Украине
Посилання є такох в підписі під постами.

Mercato®, все що Ви рекомендували те й писала...і толку 0000. Я не прошу судитися колгоспом,а підкажіть,як можна на законній підставі відкрити кримінальну справу проти МФО? В поліції навіть не хочуть приймати заяву,відразу сказали,що займатися цим не будуть. А поки ми пишемо писульки,вони руйнують наше життя
Будь-яку заяву прийняти зобов'язані по КПКУ. Не хочуть отримати в руки - надсилайте поштою. Не хочуть відкривати провадження - скарги та заяву до судді-слідчого (є така посада в судах).

Mercato®, Ви напевно нас не зрозумієте,більшість тут переживають не за суму боргу,а за те що рідних тривожать, репутацію портять,через них люди залишаються без роботи.Бігати від інстанції до інстанції займе багато часу і мало толку,а за ці місяці ці тварюки не одного доведуть до інфаркту.Ви питаєте,який позов колективний подати? За вторгнення в особисте життя,вимагання,доведення до самогубства...хіба це не причина....

ttt, так згідна з вами такі люди які в цьому лайні небули , незрозуміють нас , і тут більшість не за себе переживає, а за своє оточення, яке доводять ці y6людku

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі