Много долгов по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 145K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Shanti, Чим вони Вас могли зламати?
Надіслали лист сусідям про досудову вимогу і подання на мене заяви в поліцію... Сусіди прийшли, лист принесли, а я навіть не знала що відповісти... Під землю хотілось провалитись...

Надіслали лист сусідям про досудову вимогу і подання на мене заяви в поліцію... Сусіди прийшли, лист принесли, а я навіть не знала що відповісти... Під землю хотілось провалитись...
Наскільки я була морально налаштована відстоювати свої права-настільки мене цей випадок і спустошив...

Наскільки я була морально налаштована відстоювати свої права-настільки мене цей випадок і спустошив...
В мене та ж сама ситуація!!!

В мене та ж сама ситуація!!!
Мене всі знають,як позитивну,хорошу,відповідальну людину... А я своїми руками себе в гімно закопала... Я навіть не хочу винити МФО і колекторів, моя дурість і самовпевненість зіграли зі мною злий жарт... Ніхто ж мені в руки ті гроші не сунув і силою брати не заставляв... Де була моя голова????

Мене всі знають,як позитивну,хорошу,відповідальну людину... А я своїми руками себе в гімно закопала... Я навіть не хочу винити МФО і колекторів, моя дурість і самовпевненість зіграли зі мною злий жарт... Ніхто ж мені в руки ті гроші не сунув і силою брати не заставляв... Де була моя голова????
Мда,у вас по ходу клиника
Как для вас важно мнение социума
Е-мое
Самим себя надо уважать
Окружающие пусть не зарекаются
Сами умные пока не взяли займ
Потом на этот форум и придут
Подскажите им

Е-мое
Самим себя надо уважать
Подскажите им
:good:

Маємо те що є!!!

Е-мое
Самим себя надо уважать
Подскажите им
Дякую, Вам дівчата за підтримку! Ви мене на землю вертаєте... ай де наша не пропадала))))
Піду прогуляюсь до аптеки, поки темно і сусіди не побачать:secret::triniti:

А если я вообще ничего не плачу ,хочу изменить симку что будет?тут пишут что им скидывают до тела кредита и они платят ,но если изменить номер как я узнаю что есть поблажка по месту прописки я пять лет не живу,как поступить
Ну так чтобы была скидка по оплате надо что то делать или долго очень ждать.... Симку старую просто будете пару раз в неделю включать и просматривать смс и звонки... Не проще в телефоне включить ЧС ?

Вот і я така.. Себе проклинаю і як жити з цим не знаю

Ну так чтобы была скидка по оплате надо что то делать или долго очень ждать.... Симку старую просто будете пару раз в неделю включать и просматривать смс и звонки... Не проще в телефоне включить ЧС ?
Да я так и зделала,пока платить нечем ,придется ждать,за день , сотка вызовов,я в шоке,даже в выходные наяривают

Да я так и зделала,пока платить нечем ,придется ждать,за день , сотка вызовов,я в шоке,даже в выходные наяривают
Что то делать это что типа общаться с ними?

Е-мое
Самим себя надо уважать
Подскажите им
Это точно вы правы,нас знакомые судят а у самих рыльцэ в пушку

я тоже не хочу очень не хочу. но если об этом узнают знакомые или еще хуже свекровь это будет кошмар. они ведь прозванивают да? в нацком писала ответа нет.

5600 требуют? мне тоже ответа нет. тут пишут что некоторым помогает нацком некоторым нет.
А сколько у вас займов и какие просрочки?

Что тут у нас? Паника?

Я для себя четко решила выжидать. На работе призналась, что в ...опе, Девченки поругали, потом все вместе поплакали, теперь поддерживают. Правда на работу никто пока не звонил, просрочка маленькая динеро и быстрозайм. Дальше с 7.02 пойдут. Все деньги высосали, теперь решила прийдет зп буду набирать и предлагать чуть больше тела согласятся заплачу, нет следующим. Главное не зацикливаться.

Я для себя четко решила выжидать. На работе призналась, что в ...опе, Девченки поругали, потом все вместе поплакали, теперь поддерживают. Правда на работу никто пока не звонил, просрочка маленькая динеро и быстрозайм. Дальше с 7.02 пойдут. Все деньги высосали, теперь решила прийдет зп буду набирать и предлагать чуть больше тела согласятся заплачу, нет следующим. Главное не зацикливаться.
И молодчина. Держи в том жедухе))

Svetlana@1985, З часом дзвінків поменшає.Відповідайте їм,що Ви ніщєбродка,наркоманка і алкоголічка. Реально діє.

Когда страх подкрадывается читаю форум и видео на ютубе смотрю. И легче стает.:hahah::ahaha::bye:

Shanti, І мене всі знають як позитивну людину.Нічого за два роки не купила,не гуляла, грішми не смітила.Деякі навіть не вірять ,що в мене такі борги.

Shanti, І мене всі знають як позитивну людину.Нічого за два роки не купила,не гуляла, грішми не смітила.Деякі навіть не вірять ,що в мене такі борги.
Не парся в мене 9,мфо вже год с...ть і далі будуть .уже всі мене продали ,різали кололи смалили,а дать їм нічого.хіба що мішок пісьом їхніх!

Leon, А я й не парюся.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі