Мій блог про боротьбу з Bitcapital та Crypsee

Чим буде більший ігнори тим швидше їм набридне
Ну це, дякуючи цьому форуму я зрозумів. Просто тут когось місяць 2 тероризують, а мене 1 день. Може дійсно на них можна повпливати через вищезгадане ТОВ?

Ну це, дякуючи цьому форуму я зрозумів. Просто тут когось місяць 2 тероризують, а мене 1 день. Може дійсно на них можна повпливати через вищезгадане ТОВ?
Навряд. В мені протермінування 8 місяців десь, то впринципі ніхто не скаржився, мені слали різну єрісь в меседжерах, повний ігнор, зараз шлють тухлі смс зі знижками. Закривати не буду)

Навряд. В мені протермінування 8 місяців десь, то впринципі ніхто не скаржився, мені слали різну єрісь в меседжерах, повний ігнор, зараз шлють тухлі смс зі знижками. Закривати не буду)
у меня 7 месяц пошел, так же

У мене протермінування вже 3 місяці
Досі жива)

Сьогодні писали у viber, з Crypsee, через борг сина, грозяться що прийдуть за адресою прописки, протермінування 21 день, копію договора прислали, підписаний якимсь кодом із sms, що з цим робити, чи можуть справді прийти,там живуть інші люди, але проблем не хотілось би? Пропонують зменшити борг, але начитавшись,що можуть новий відкрити ,без відома,то вже і не знаю чи варто платити, порекомендуйте щось будь ласка

Сьогодні писали у viber, з Crypsee, через борг сина, грозяться що прийдуть за адресою прописки, протермінування 21 день, копію договора прислали, підписаний якимсь кодом із sms, що з цим робити, чи можуть справді прийти,там живуть інші люди, але проблем не хотілось би? Пропонують зменшити борг, але начитавшись,що можуть новий відкрити ,без відома,то вже і не знаю чи варто платити, порекомендуйте щось будь ласка
что советовать? во всех темах все прекрасно расписано, либо платите то, что они хотят и ждите новых чудес, либо не платите. Если денег на этих дурачков не хотите тратить, то полный игнор, НЕ ОТВЕЧАЕТЕ вообще не на звонки, не на смс, без разницы, что пишут и какие коллажи делают, можете их творчество распечатать и на стенку повесить. Домой никто не придёт, даже если попросите

Как только я вышла на просрочку с Финсферой, мне какой-то чел позвонил с вопросом, к кому их шарага может обратиться, чтоб помогли мне решить задолженность с ними. Я ему ответила, что к кому угодно, к мин.здравоохранения, премьерминистру, даже к президенту

К Богу:saint::acute:

Это знают, все, кто хотя бы читали немного форум, ещё что корни растут с Днепра, у Егроши там офис и кол центр, где-то было подробное видео на ютуб, не могу найти, где подробно с адресом описывалось где эти Егроши сидят, не сомневаюсь, что через кабинет и эти шарашки крипси с битами, да только толку..
И снова - "Днепр - это офисы...". В другой теме о Битах я писала что у офисов которые разводят на деньги "а-ля инвестируй в Форекс/крипту" есть кое-что общее с Бит капитал и т.д. - "серые" схематозы с регистрацией фирмы/обзвоном по другим странам, пишут что "офисы" полученные обманом деньги переводят в банки других стран тоже по "серым" схемам.

Разница в том что такие "офисы" сейчас СБУ достаточно активно прикрывает (в моем городе, не Днепр, было облавы 2, совместно с полицией Чехии, т.к мошенники обзванивали чехов). Соответственно "схематозы" с выводом💵 НБУ точно знает.

Но Биты и прочие видимо, пока, наслаждаються хорошо налаженной схемой откатов, игнором по финмониторингу и тем что внимание СМИ, блогеров отвлекают "офисы", в то время как они могут спокойно работать и знают ведь что риски облавы СБУ, лицом в пол,руки "ласточкой" - минимальны.

Останнє редагування:
Як на мене найкращий алгоритм дій з ними це:
1. Ні в якому разі не платити їм нічого (терор буде в будь-якому випадку, якщо не за цю позику то за повішену на вас через деякий час)
2. Встановити блокування дзвінків для себе і близьких родичів (а також обмежити можливості писати та дзвонити вам та рідним в месенджерах)
3. Обмежити доступ до Соц. Мереж ваших сторінок та сторінок родичів. Видалити фото з месенджерів (щоб їх не використовували для фото колажів)
4. Не виходити з ними на звʼязок
5. Попередити оточення що на вас тиснуть шахраї
6. У разі якщо вони пробʼють блокування і зможуть зателефонувати чи написати вам чи оточенню, фіксувати їхні погрози та не законні дії, (за бажанням можна наравляти це як докази до правооохороних органів, мені вдалося добитися відкриття кримінального провадження та внесення відомостей до ЄРДР), знаю випадки коли особливо талановитих їхніх «менеджерів» притягували до відповідальності. Плюс вони трохи затихають коли правоохоронці починають якісь дії проти них.
7. Пробачити їм цей борг, забути за них і жити далі спокійним життям

И снова - "Днепр - это офисы...". В другой теме о Битах я писала что у офисов которые разводят на деньги "а-ля инвестируй в Форекс/крипту" есть кое-что общее с Бит капитал и т.д. - "серые" схематозы с регистрацией фирмы/обзвоном по другим странам, пишут что "офисы" полученные обманом деньги переводят в банки других стран тоже по "серым" схемам.

Разница в том что такие "офисы" сейчас СБУ достаточно активно прикрывает (в моем городе, не Днепр, было облавы 2, совместно с полицией Чехии, т.к мошенники обзванивали чехов). Соответственно "схематозы" с выводом💵 НБУ точно знает.

Но Биты и прочие видимо, пока, наслаждаються хорошо налаженной схемой откатов, игнором по финмониторингу и тем что внимание СМИ, блогеров отвлекают "офисы", в то время как они могут спокойно работать и знают ведь что риски облавы СБУ, лицом в пол,руки "ласточкой" - минимальны.
Ще з великою імовірністю вони мають певний доступ до державних баз даних, бо так знаходити інформацію про родичів та їню ступінь спорідненості з боржником в Соц мережах та комерційних базах (типу базах банків і МФО) без доступу до держ реєстрів мені здається неможливо

Ну і ще треба врахувати що основні свої кошти вони зберігають на криптогаманцях, в тому числі і ділять прибуток в основному в крипті, кінці транзакцій по крипті в результаті приводять на адреси які обслуговуються біржою HTX, яка зареєстрована на сейшельськтх островах (інформацію про власників гаманців в них може вибити хіба що ЦРУ решту запитів вони успішно ігнорують)

Останнє редагування:
Ще з великою імовірністю вони мають певний доступ до державних баз даних, бо так знаходити інформацію про родичів та їню ступінь спорідненості з боржником в Соц мережах та комерційних базах (типу базах банків і МФО) без доступу до держ реєстрів мені здається неможливо

Ну і ще треба врахувати що основні свої кошти вони зберігають на криптогаманцях, в тому числі і ділять прибуток в основному в крипті, кінці транзакцій по крипті в результаті приводять на адреси які обслуговуються біржою HTX, яка зареєстрована на сейшельськтх островах (інформацію про власників гаманців в них може вибити хіба що ЦРУ решту запитів вони успішно ігнорують)
"Офіси" працювали по Раші і частково по Європі багато років, знаю що з 2017 точно. Але СБУ, Кіберполіція за них взялись серйозно відносно недавно. Ясне діло що були відкати, хабарі. За офіційною інформацією взялись під тиском інших країн, де назбиралось багато заяв постраждалих від українських шахраїв.

Суть в тому, що зараз СБУ, Кіберполіція, НБУ однозначно мають досвід розкриття таких "схематозів" з💵☝️, нехай і не повністю, але в достатній мірі щоб притягнути до відповідальності і припинити діяльність якогось конкретного "офіса". Але не приймають серйозні міри проти Бітів, Кріпсів. Ясно, що відкати

Останнє редагування:
Вам везет, почти никому не звонят по кредитам, у меня тоже не особо... А вот читаю форум, и в недоумении... куму, жене кума, троюродно-двоюродному брату, на работу, всем родным, друзьям, ещё и соседям, что-то с нами не так или просто повезло.

Вам везет, почти никому не звонят по кредитам, у меня тоже не особо... А вот читаю форум, и в недоумении... куму, жене кума, троюродно-двоюродному брату, на работу, всем родным, друзьям, ещё и соседям, что-то с нами не так или просто повезло.
у мене тільки ловілаве прозвон такий робили
решта 1 раз мама/тато і то контори 2-3, так що нам дійсно мабуть повезло

доброго дня, прострочка у бітів близько 10 місяців, раніше було тг і можна було слідкувати коли за тіло там мжна закрити і тд, потім вони були видалили тг канал і тепер навіть не знаю як подивитись так як якщо зайдеш в акаунт зразу буде прівет з прошлого, так ось питання чи є у них зараз нова якась тг або то що, щоб моніторити це?

доброго дня, прострочка у бітів близько 10 місяців, раніше було тг і можна було слідкувати коли за тіло там мжна закрити і тд, потім вони були видалили тг канал і тепер навіть не знаю як подивитись так як якщо зайдеш в акаунт зразу буде прівет з прошлого, так ось питання чи є у них зараз нова якась тг або то що, щоб моніторити це?
Вони ваш ще тривожать після такого терміну???

Amaterasu, а через скільки прозвон почали робити ловілаве? бо у мене просрочка десь 40-45 днів, але слали лише смс, та були дзвінки з анонімного номеру бота, і на цьому все, вже як неділю- дві взагалі мовчать

Для тих хто не розуміє як Bitcapital та Crypsee знаходять інформацію про «боржників», вони використовують програмне забезпечення «Страбіс Веб», доволі потужна система що дозволяє в одному місці бачити інформацію з усіх можливих баз даних, Соц мереж, банківські бази, та інших джерел інформації. Нею користуються практично всі банківські установи, МФО, служби безпеки.

Ще трохи інформації: «менеджери» які роблять у них «грязну» роботу працюють віддалено з дому, з своїми «керівниками» звʼязуються через телеграм і не знають ні їхніх імен, ні взагалі нічого про керівництво, до робочого місця підєднуються через vpn, а потім приватний ip за допомогою віддаленого робочого столу. Пробував пробити ip 10.120.0.81 однак результату це не дало, так як це приватний ip адрес що працює в межах закритої локальної мережі

Вкладення

• IMG_2864.webp
    IMG_2864.webp
    72.9 Кб · Перегляди: 162
Останнє редагування:
Назад
Угорі