Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
Там не тільки від того легко чи важко. У мене оточення знайти раз плюнути… інші мфо знаходили. А ці ні до кого взагалі не дзв і не писали

В неділю наче ні, в суботу вони працюють
А яка прострочка?

Так з 50 дня починається все.

А це вже залежить від менеджера на яких умовах закривати. Є адекватні з якими можна домовитись, а є бронелобі.
🤷🤷🤷

За 115+ днів краще що пропонували тіло + 100 усдт

В мене сьогодні кріпсі розсилку зробило ,типу що я зробила їх до повернення позики,контактам
Протермінування 78 днів

Кожен сам вирішує платить чи ні, але я дуже рада, що закрила кріпсі і бітів без жодного терору ще й на норм умовах. Я за ці 99 днів жодної ночі не спала нормально.
А як Ви змогли домовитись? І які у Вас тіла кредиту були?

У меня в битах уже 50+ дней, прислали сообщение, что будут работать с окружающими, глянем, пока никто не жаловался

SUD UKHVALYV #756/9073/24 NA KORIST' KOMPANIYI! Do 18.00 zakryy dogovir za 17605 zamist' 40893 v ekvivalenti hryvni. VB:0671098365
В мене ось що прийшло )

SUD UKHVALYV #756/9073/24 NA KORIST' KOMPANIYI! Do 18.00 zakryy dogovir za 17605 zamist' 40893 v ekvivalenti hryvni. VB:0671098365
В мене ось що прийшло )
Всьо Bitcapital виграв суд проти Вас, завтра приїдуть забирати все майно 😅😅😅😅

З кріпсі ніяк не домовлялась, просто зібрала гроші і чекала смс, а в бітах норм менеджер був

100 кріпсі і 150 біти

Тільки дзвонять ?
11 днів протермінування, на 1 й обдзвонили рідних, через тиждень десь знайомих, останній час смс розсилка та дзвінки по рідним, може і знайомим, але ніхто ніче не казав поки

Доречі як у кого останнім часом з бітами? Щось вони прям з самого початку активно почали)

11 днів протермінування, на 1 й обдзвонили рідних, через тиждень десь знайомих, останній час смс розсилка та дзвінки по рідним, може і знайомим, але ніхто ніче не казав поки

Доречі як у кого останнім часом з бітами? Щось вони прям з самого початку активно почали)
В мене на другий день звонили ,з 450$ за 20 днів вже 1500 хочуть😂 в типу знижку дають за 1080 закрити

На 15 й день зробили розсилку що я шахрай і фото з паспортом теж

В мене на другий день звонили ,з 450$ за 20 днів вже 1500 хочуть😂 в типу знижку дають за 1080 закрити

На 15 й день зробили розсилку що я шахрай і фото з паспортом теж
За 18 днів з 450 зробили 2750. Сьогодні акція прийшла закрий при зкидкі 40% ))) Послав на три букви)))

Раніше в неділю наче тиша була від них ,в тут вже і смс прислали і дзвінок був

Назад
Угорі