Мені поки тільки кріпсі дзвонили декільком людям на службу. Біти поки тільки грозяться. Спілкувався з однією дівчиною також військовою, у неї в бітів уже 104 день прострочення то дзвонили до всіх в тому числі до командира частини. Краще діяти на випередження, подай заяву на тих і на тих в поліцію. І ця заява буде як аргумент для командування що це звичайні шахраї і їх треба просто ігнорувати.
Нас з вами чекає сильне моральне випробування, але іншого виходу крім перетерпіти немає. Якщо маєте борги в інших МФО чи банках краще займіться ними. В офіційних МФО та банках на підставі того що ви учасник бойових дій, вам спишуть всі нараховані відсотки до тіла кредиту, в тому числі якщо ви сплачували відсотки то вони зарахуються в рахунок погашення тіла. І ще якщо у вас є закриті кредити де ви платили всю суму з відсотками ви можете повернути сплачені відсотки. Я так в усіх МФО і банках повернув усі сплачені починаючи з 2023 року відсотки.
Ось такі смски я щодня отримую, тільки сума збільшується: Vash robotodavec ta Vashe otochennya bude zalucheni do povernennya poziki. Zakrij poziku zi znizhkoyu za 4309 USDT. Viber: 0977696809
Bitcapital – крипто кредит онлайн в USDT | Крипто позика без застави
До речі, є велика підозра що біти тісно повʼязані з Єгроші. Планую трошки під збирати коштів та попрацювати в цьому напрямку. Хочу замовити експертизи їх вебсайтів та телефонії, можливо вони десь прокололися і засвітяться. Тоді можна Єгроші в юридичному плані покарати. PS: на початку діяльності бітів єгроші були вже засвітилися. Рекламний кабінет в google був спільний для бітів і єгроші, навіть логотип єгроші іноді проскакував під час реклами бітів.