Jolanda
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1115
- Реакції
- 1268
- Бали
- 578
Jolanda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
а що йому залишилося робити?Навіщо ви читайте все що вони вам пишуть?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а що йому залишилося робити?Навіщо ви читайте все що вони вам пишуть?
Поставити антиспам, заблокувати та забути за ниха що йому залишилося робити?
та нет такого отдела, удалите и не выходите на связь30 Crypsee, і близько 45 біти
Готовитись до трешу?
Vasha bezdiyalnist prizvela do peredachi do viddilu dosudovogo styagnennya! Zakrijte poziku za 6290 USDT.
Мені теж приходило, правда через дзвінки з мфо я звільнився бо був конфлікт, але був радий якщо залучили бОсь таке повідомлення сьогодні прийшло від PozikaPrime: Vash robotodavec bude zaluchenij do povernennya.
Та ж х*рня, звільнити не зможуть бо військовий (був би навіть радий якби звільнили), а от щось гірше то може бути.Мені теж приходило, правда через дзвінки з мфо я звільнився бо був конфлікт, але був радий якщо залучили бпопросили підти з роботи не за що по факту... за дзвінки...
И что работодатель думает что ему после вашего увольнения перестанут звонить?Мені теж приходило, правда через дзвінки з мфо я звільнився бо був конфлікт, але був радий якщо залучили бпопросили підти з роботи не за що по факту... за дзвінки...
И что работодатель думает что ему после вашего увольнения перестанут звонить?
Мабуть так думав, я не пояснювався , нехай звонять та побільше , мені вже поx)И что работодатель думает что ему после вашего увольнения перестанут звонить?
Взагалі по факту нічого не можуть, немає такого порушення функціональних обов'язків як, "дзвінки від аферистів, які хрен пойми де взяли номер", але в реальності це не так .Та ж х*рня, звільнити не зможуть бо військовий (був би навіть радий якби звільнили), а от щось гірше то може бути.
Чув запис розмови, як біти і кріпсі з колегами спілкуються. То жах. Погрози такі ніби це вони взяли і не віддали.Мабуть так думав, я не пояснювався , нехай звонять та побільше , мені вже поx)
Взагалі по факту нічого не можуть, немає такого порушення функціональних обов'язків як, "дзвінки від аферистів, які хрен пойми де взяли номер", але в реальності це не так .
Я ще частину своїх напрацювань грохнув в останній день, а потім звонили колеги різні і говорив їм " я забув як це робити або за гроші консультація")
Хз кому ще гірше було)
это у них по настроению, не реагируйте и всеІ так сьогодні 51 день прострочення повішеної позики в біткепітал. Вчора прислали деяким контактам що я в розшуку. Чого очікувати далі? Скільки ще залишилось терпіти?
мне тоже мфо писало, правда не финсфера, текст был приблизительно таким, как я могу прокомментировать, что никто с доп.контактов которые указаны в договоре не берут трубку, а номер который принадлежит моей маме, вообще говорит, что меня не знает и детей у нее нетКак только я вышла на просрочку с Финсферой, мне какой-то чел позвонил с вопросом, к кому их шарага может обратиться, чтоб помогли мне решить задолженность с ними. Я ему ответила, что к кому угодно, к мин.здравоохранения, премьерминистру, даже к президентуОн сразу после услышанного отключился
А всё по тому, что я из дет.домаа номер который принадлежит моей маме, вообще говорит, что меня не знает и детей у нее нет
Як повезе. Може ще стільки ж, а може за два тижні відпадуть, як шматок однієї субстанції, що засохла. На жаль, ймовірність першого варіанту побільше буде. Спробуйте якось менше реагувати (знаю, що важко, ці хвороуявні чого тільки не видумають). І ще пропоную вважати Вашу позику донатом на ЗСУ, а донати, як відомо, не повертаються))Чого очікувати далі? Скільки ще залишилось терпіти?
Проблема в тому, що я їм нічого не винен, попередню позику брав, закрив і отримав довідку. Так що ніякого донату не вийшло. Як би знав що повісять нову, то б не віддавав попередню, був би дійсно донатЯк повезе. Може ще стільки ж, а може за два тижні відпадуть, як шматок однієї субстанції, що засохла. На жаль, ймовірність першого варіанту побільше буде. Спробуйте якось менше реагувати (знаю, що важко, ці хвороуявні чого тільки не видумають). І ще пропоную вважати Вашу позику донатом на ЗСУ, а донати, як відомо, не повертаються))
Перепрошую, сплутав Вашу історію з іншою. Пам'ять вже не та, що в юності)Проблема в тому, що я їм нічого не винен, попередню позику брав, закрив і отримав довідку.
Чим буде більший ігнори тим швидше їм набриднеДоброго дня, спільното! Опишу свою взаємодію з бітокріпсами. Прислали в тг біти що починаємо терор близьких, рідних, колег і т.д. Того ж дня ввечері дзвонили до кума, двоюрідної сетри дружини і може ще комусь не знаю і надіслали їм моє фото з паспортом. Я подав онлайн скаргу на них до нацполу. Тут на форумі вичитав, що комусь перед оформленням у бітів "позики" прийшло сповіщення на запит кредитної історії в убкі від якоїсь ТОВ ФІНТЕЧ ЛАБ, ЄДРПОУ 41484702. І він подав скаргу на цю контору в НБУ і в Кіберполіцію і мовляв на 2 день терор припинився. Ну я теж взяв і накатав на них скаргу в НБУ. На наступний день кріпси зранку у вайбері теж прислали, що починають терор, прислали мою фотку матері і дружині кума може ще комусь не знаю( може в мене оточення міцне до такого роду *******) І вже 2 дні ні слуху ні духу від них хіба може телефонують. Може це затишшя перед бурею, копають інфу про мене? Або на оточення не вийшло надавити та відстали, що малоймовірно?