Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ВониМені вчора в 22.30 075 якийсь звонив може і вони були
А какая у вас просрочка ?Мені пишуть вже ночами і дзвонять ,після 22-23
Більше 3 місяцівА какая у вас просрочка ?
А ночью звонят и пишут только вам ?Більше 3 місяців
Доброго дня. То це Ви мали оплатити 238 і плюс ще якісь суми розбили на часткові чи це мали розбити ось цю суму 238? Бо мені також прийшло таке повідомлення.А тіло в вас яке і термін?
Теж саме ,вже про них всі забули і сьогодні в сб в4 години родичку мою тероризовала і в тг писали образи в її адресу ,я дуже здивувалась,що в сб активизувались воні затихли взашалі до цього не чіпали 2 місяцяА ці дибілоїди пишуть-дзвонять в неділю? Бо сьогодні моїм добряче нерви потріпали
Це у вас, мабуть вже 50+ днів просрочки?Ну сьогодні вже почали мучити з самого ранку от 9:00 два різних номера +33 один з них навіть прислав мені пopнo колаж
Десь 50 день приблизно в довго вони так будуть?
І як вони себе поводили до сьогодні був один контакт з третьою людиною, сьогодні скинули п'ять номерів на які вони толі собираються писати толі вже написали і покидали, я до сьогодні їх всіх повністю ігнорив, Тай сьогодні також, просто цікаво на що вони надіються як поводився у Вас кріпсі і біткепитал?Та чесно хз, сам маю бітів і кріпсі кріпсі вже пів року просрочка в бітів 30+ днів
У меня в битах и крипси 60+ дней просрочки, от окружения не слышал, чтоб что-то творили, может выжидаютІ як вони себе поводили до сьогодні був один контакт з третьою людиною, сьогодні скинули п'ять номерів на які вони толі собираються писати толі вже написали і покидали, я до сьогодні їх всіх повністю ігнорив, Тай сьогодні також, просто цікаво на що вони надіються як поводився у Вас кріпсі і біткепитал?
Ну до сьогодні також не сильно кошмарили, але сьогодні якось не спокійно, які проти вас були дії? Що робили вони що робили ви?У меня в битах и крипси 60+ дней просрочки, от окружения не слышал, чтоб что-то творили, может выжидают
Я постоянно игнорю, на счёт их действий точно не скажу, может кому-то звонили, про фото с паспортом и коллажи тоже не знаю, никто из окружения ничего не говорил, та и они ничего не скидывали мне. Иногда приходят сообщения, что закройте долг по акции, а то будем кошмарить ваше окружение.Ну до сьогодні також не сильно кошмарили, але сьогодні якось не спокійно, які проти вас були дії? Що робили вони що робили ви?