Мала необережність з ними мати справу. Але ще легко відбулася. Взяла 75 USDT, в перший день протермінування подзвонили батькам (але ще не хамили). Але я вже начиталася тут про їхній терор, то в той же вечір електронну заяву написала в кіберполіцію. Заяву зареєстрували. Якесь чучало від бітів мені в вайбер написало, щоб сплатила. Я йому скинула номер зареєстрованої заяви (бо кібер через кілька хвилин номер реєстрації присилає) і що чхати я хотіла на їх терор.
Наступного дня написала вже письмову заяву в міськвідділі (на випередження. Я знала, що поліція нічого не зробить, але так само знала, що та заява потрібна).
Далі кілька днів і я, і мама отримували ліві смс кодів для входу то в якісь банки, то аптеки, то ще кудись. Я час від часу отримувала смс, що я в розшуку. Кілька таких смс прийшло "контакткній особі" (тобто на мій інший номер)))). Але ото і все з терору. Далі приходили лише в телеграм знижки для закриття. Через 9 місяців таки закрила їх за 95 USDT. (Вони точно мали мою всю книгу контактів, а там повно людей, кому не ризикнули просто розсилати щось. Того, напевно, і пронесло).
Потім по кілька разів в день слали пропозиції оформити позику. Задовбали, я їх набрала, обхамила. Сказала, що наступного разу візьму і не віддам, якщо далі дзвонитимуть і змусила заблокувати особистий кабінет.
А тепер тут начиталася, що самі можуть змінити номер телефону, оформити позику на себе і без мого відома. Ото тепер думаю, як би це дізнатися. Ніби перевірила, що мій заблокований номер прив'язаний до мого індетифікаційного коду. То ніби ж не змінювали нічого, правда?