МФО BitCapital

Скажу тим хто думає їм повертати гроші, повернете частину вони не злізуть будь що раз більше терор влаштовувати. Вони тероризують рівно рік ні на день більше. Я не повернула ні копійки так дзвонили бешено. Намагались взламати номер, вайбер. Я номер заблокувала на два місяці перейшла на другий, в до батьків дзвінки вони не брали трубку. Коли розблокувала номер то дзвонили раз на тиждень раз на два і смс слали зі знижками два рази на тиждень. Рівно в той день коли брала був останній дзвінок і смс і все. Від лютого в мене тишина. Так що бажаю терпіння на рік і все ви про них забудете навіки !! І гроші ваші будуть у вас!!

Мені сьогодні дзвонили з підміною номера від людей, з якими я не спілкуюсь років 10. Їм дзвонили з номерів їх родичів, які в окупації, казали, що я винна гроші. Шлють якісь смс їм з кодом входу у банк. От цікаво, це тільки початок, і вони від дальнього колишнього оточення починають, і рухаються у бік ближнього, чи це всі, кого вони змогли знайти?

Мені сьогодні дзвонили з підміною номера від людей, з якими я не спілкуюсь років 10. Їм дзвонили з номерів їх родичів, які в окупації, казали, що я винна гроші. Шлють якісь смс їм з кодом входу у банк. От цікаво, це тільки початок, і вони від дальнього колишнього оточення починають, і рухаються у бік ближнього, чи це всі, кого вони змогли знайти?
Викликати Оп.Сл.Гр. ! Негайно!

Доброго дня. Із якого дня біти починаються дзвонити до родичів, якщо із ними спілкуватися?

Подскажите, кто сталкивался с бит капитал? Уже не первый год терроризируют меня и моё окружение. Кредит у них я не брал, но они говорят обратное. Фотошопили переписки где я, якобы, подтверждаю с ними в диалоге, что я у них брал, готов им все вернуть, а если не вернут-в суд. Самое ужасное то, что они наяривают всему окружению, а потом на время исчезают. А потом по новой. Может кто-то как-то от этого избавился?

Подскажите, кто сталкивался с бит капитал? Уже не первый год терроризируют меня и моё окружение. Кредит у них я не брал, но они говорят обратное. Фотошопили переписки где я, якобы, подтверждаю с ними в диалоге, что я у них брал, готов им все вернуть, а если не вернут-в суд. Самое ужасное то, что они наяривают всему окружению, а потом на время исчезают. А потом по новой. Может кто-то как-то от этого избавился?
А вообще ранее у них брали?

вы когда - то светились на их сайте? раньше брали? или просто зашел -вышел посмотрел :dryd:

Кто то у них реструктуризацию делал?
Предложение прийшло, ну что-то ни писать ни звонить не хочеться. Или нормальные условия могут предложить?

Предложение прийшло, ну что-то ни писать ни звонить не хочеться. Или нормальные условия могут предложить?
в какой-то теме писали, что разбивали на 2 платежа, у всех по разному. Звонить надо уточнять, раз хочется им заплатить

Если прострочка меньше 50 дней это будет 2 тело и процент

Назад
Угорі