МФО BitCapital

А я от хотів недавно взяти у них позику, то мені відмовили в розблокуванні кабінету((
Кажуть, шо спробуйте через 30 днів написати, може розблокуємо))
Хотів подивитись що там відбувається тому що декілька днів назад прийшла смс - Заявка відхилена! Але спробуйте взяти кошти тут і посилання.
Короче не розумію що відбувається, кабінет досі за моїм номером, приходить така смс, розблокувати кабінет не дають. Хотілось би глянути яка там заявка, як я міг залишити якусь заявку на позику якщо кабінет заблокований

А я от хотів недавно взяти у них позику, то мені відмовили в розблокуванні кабінету((
Кажуть, шо спробуйте через 30 днів написати, може розблокуємо))
Хотів подивитись що там відбувається тому що декілька днів назад прийшла смс - Заявка відхилена! Але спробуйте взяти кошти тут і посилання.
Короче не розумію що відбувається, кабінет досі за моїм номером, приходить така смс, розблокувати кабінет не дають. Хотілось би глянути яка там заявка, як я міг залишити якусь заявку на позику якщо кабінет заблокований
звучить не надто безпечно, чесно кажучи

Мені вже тиждень телефонують за борг людини, з якою я пересікався одного разу ще в 2015 році та обмінявся телефонами 🤣
І як їх успіхи ? Не пропонували закрити позику за ту людину а вона вам поверне 😂?

закрив сьогодні. Амінь. З часткової оплати зробили пролонгацію. Скільки нервів мені це коштувало. Помилку визнали, але виправляли довго.Потім ще більше години закривався договір в особистому кабінеті. Із позитиву, деякі оператори не витримували і кидали трубку. Закрив, і ще раз амінь.

Останнє редагування:
Они даже в убки и подобных базах не отображаются, bank id не юзают, так что просто звонки и "пожалуйста, оплатите" больше ничего сделать не смогут. В судебном порядке даже доказать вряд-ли смогут что давали вам деньги.

А як шахрайська контора буде подавати до суду з «реєстрацією» в Лондоні?
Составляется иск и подаётся.
Именно подать в суд совершенно ничего не мешает. Другое дело, какое решение суд примет

Назад
Угорі