Вітаю товариство.Думаю це важливо.Коли робить оплату, з карти, треба бути уважним, а саме краще,щоб сайт біт капітала (додатком для оплати не користуюсь) , був на одному девайсі, а додаток банку з картки якого оплачуєш на іншому.Номер карти,на яку платить,крще уважно ввести вручну,глянувши в одному девайсі,в інший.Детально пояснюю чому.В мене сьогодні , не відмітилась галочка *я оплатив. Це була не перша оплата з доволі сучасного андроід телефона.По інстркуції, скопіювавши в браузері номер карти,на яку їм платить, перейшов в додаток банку,оплатив,повернувся на сайт, а браузер оновив сторінку,і галочка *я оплатив ,(яку як написано ,якщо не натиснути,оплата не буде зарахована) вже недоступна,і повернуть її ніяк.А гроші то пішли.Якщо коротко,то оплату зарахували.Але...Це пропсто треш.Таке враження ,що ти колектор, і вибиваєш гроші,якщо чесно.Все надав,чек,а працюють, "як мокре горить".Чат,гаряча лінія,телеграм... Чекайте півгодини,все буде автоматично зараховано(ніт), потім надав чек, ще три чотири години,перевіряєм ...Зарахували, мої ж гроші,попсувавши мені нерви.Із- за галочки.