Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви, мабуть, їх з кимось плутаєтену давайте ерунду не писать, пожалуйста.
Якщо чесно то ви досить дивний юрист. Якщо коротко то ця контора зареєстрована за кордоном, всі гроші приходять і виходять з карток людей, які за 200 грн відкрили рахунок і віддали його в користування цим шахраям. Ні кібер поліція ні СБУ ними не займається, а надає чітку відповідь що зробити нічого не можна бо їх немаєну давайте ерунду не писать, пожалуйста.
если вы не разбираетесь в праве, законодательстве, то ненадо никого называть "дывными"..... иностранная регистрация не лишает права обратиться в украинский суд....Якщо чесно то ви досить дивний юрист. Якщо коротко то ця контора зареєстрована за кордоном, всі гроші приходять і виходять з карток людей, які за 200 грн відкрили рахунок і віддали його в користування цим шахраям. Ні кібер поліція ні СБУ ними не займається, а надає чітку відповідь що зробити нічого не можна бо їх немає![]()
На якій підставі вони звернуться до суду? Шановний суд ми відмиваємо гроші через криптовалюту, яку переганяємо через картки дроперів. Нам не повертають кошти, які ми хотіли відмити. Так виглядатиме позов до суду на Вашу думку?если вы не разбираетесь в праве, законодательстве, то ненадо никого называть "дывными"..... иностранная регистрация не лишает права обратиться в украинский суд....
а вообще не считаю нужным кого-то убеждать и доказывать......
я свое мнение высказал, а вам решать как поступать... тут никто никому ничего не навязывает.
поверьте, юристы, особенно умные и за деньги, умеют красиво писать -)На якій підставі вони звернуться до суду? Шановний суд ми відмиваємо гроші через криптовалюту, яку переганяємо через картки дроперів. Нам не повертають кошти, які ми хотіли відмити. Так виглядатиме позов до суду на Вашу думку?
Абсолютно правильно. Їм немає з чим піти в суд. Тому що отримуються гроші від людей, а не від кредитної організації. В принципі того вони туди й не подають.На якій підставі вони звернуться до суду? Шановний суд ми відмиваємо гроші через криптовалюту, яку переганяємо через картки дроперів. Нам не повертають кошти, які ми хотіли відмити. Так виглядатиме позов до суду на Вашу думку?
Та до чого тут іноземна реєстрація. НБУ визнав їх незаконними шахраями. Який «украінскій суд»? Кіберполіція заяви приймати не хоче зайвий раз.если вы не разбираетесь в праве, законодательстве, то ненадо никого называть "дывными"..... иностранная регистрация не лишает права обратиться в украинский суд....
а вообще не считаю нужным кого-то убеждать и доказывать......
я свое мнение высказал, а вам решать как поступать... тут никто никому ничего не навязывает.
я никого ничем не пугаю. Я высказываю свое мнение -)Та до чого тут іноземна реєстрація. НБУ визнав їх незаконними шахраями. Який «украінскій суд»? Кіберполіція заяви приймати не хоче зайвий раз.
Конкретних кейсів я не бачу. Проте є 300 сторінок реальних історій на форумі, хто такі Біти
Люди і так переживають терор від них, бо немає чим платити, так Ви ще лякаєте уявним судом з криптунами. Не треба.
Ну вже вони декілька років "працюють", жодного разу в суд не подавали. Та і як вони можуть довести, що це саме позика, а не благодійний внесок на криптогаманець?)я никого ничем не пугаю. Я высказываю свое мнение -)
Во-вторых, предупрежден, значит вооружен - лучше заранее готовиться и понимать возможные последствия, чем потом хвататься за голову и бехать непонятно куда....
ну каждому свое, конечно..... если кому-то проще ничего не понимать, не знать, не видеть, то пожалуйста, мне все равно -)
давайте не будем думать за кого-то и переливать из пустого в порожнее..... подадут - будем разбираться, не подадут - ну и супер.Ну вже вони декілька років "працюють", жодного разу в суд не подавали. Та і як вони можуть довести, що це саме позика, а не благодійний внесок на криптогаманець?)
Ви праві — кожному своє. Одні — озброюються фактами, інші — домисламия никого ничем не пугаю. Я высказываю свое мнение -)
Во-вторых, предупрежден, значит вооружен - лучше заранее готовиться и понимать возможные последствия, чем потом хвататься за голову и бехать непонятно куда....
ну каждому свое, конечно..... если кому-то проще ничего не понимать, не знать, не видеть, то пожалуйста, мне все равно -)
И много уже успешных дел против битов?давайте не будем думать за кого-то и переливать из пустого в порожнее..... подадут - будем разбираться, не подадут - ну и супер.
Можна примірник такого документу?Попросил сначала документ на основание которого я оплачиваю тело долга и он будет считаться закрытым
Зуб дают))Можна примірник такого документу?
Да понятно что это шарага. И им верить нельзя. Но если собираетесь платить, то уже сделать по нормальному. Сначала говорите дайте мне справку где будет указано, что я оплачиваю тело и вы полностью закрываете вопрос по долгу. Поверьте подготовят за пару минут. А после оплаты и сразу справку про закрытие. Но к этому ещё нужно придти, тело просто так не предложат быстро. Если бы родные, которым они выносили мозг, то вообще бы их не закрывал. Сейчас уже просто не могу найти вот эту справку. Только где закрылМожна примірник такого документу?
Але ви їм скидували документи військовослужбовця, можливо це якось повпливало.Да понятно что это шарага. И им верить нельзя. Но если собираетесь платить, то уже сделать по нормальному. Сначала говорите дайте мне справку где будет указано, что я оплачиваю тело и вы полностью закрываете вопрос по долгу. Поверьте подготовят за пару минут. А после оплаты и сразу справку про закрытие. Но к этому ещё нужно придти, тело просто так не предложат быстро. Если бы родные, которым они выносили мозг, то вообще бы их не закрывал. Сейчас уже просто не могу найти вот эту справку. Только где закрыл
Їм спочатку взагалі були всерівно на цю довідку. Я думаю якщо стояти на своєму, і просто ігнорити. Це би ніяк всерівно не повпливало на кінцевий результат)Але ви їм скидували документи військовослужбовця, можливо це якось повпливало.
Форма 5 їм не потрібна для списання відсотків. Лише для пошуку додаткових контактів серед командування та співслужбовцівАле ви їм скидували документи військовослужбовця, можливо це якось повпливало.