У моїй ситуації вони дістають мене вже біля 4-х місяців. Кредит повішений. Перші 3 місяці нагадували про себе раз в 3 тижні приблизно, але останній місяць дуже активізувалися. Були і дзвінки з погрозами і смс, дзвінки з підміною номера (ніби це я дзвонив родичам), звісно ж фотоколажі цікавого характеру. Я та все моє оточення просто ігноруємо їх, заява в поліцію та НБУ. Наразі дзвонять (массовий продзвін з 5-8 різних номерів протягом 10хв.) та шлють смс кожен другий день.
І маю таке питання. Чи є хтось тут зі схожою ситуацією, але вас забули/лишили у спокої? Через скільки часу це сталося і скільки часу вони вже не тривожать вас?
Відстануть, якщо їх ігнорувати. Нашу родину почали штормити десь минулої осені, потероризували місяці три, по класиці

Потім просто автодозвін був, потім 1 смска раз на 2 тижні, наразі тихо вже місяці два, ну моя мама ще якось коли вони звонили взяла слухавку на гучномовець, поклала зверху кастрюлю і била по ній ложкою, їй тепер взагалі не пишуть не дзвонять
В нашій сімї до речі ніхто не брав в них нічого, брат військовий, на сайт почитавши форум ніхто нічого не ходив не перевіряв, заспуфили номер брата нам всім телефонували що тримають його в посадці і все як описано на цьому форумі) Я дослухала

Помовчала

А потім спиталась як вони потрапили на нуль цікаво прям і чи вони служать на благо батьківщині?) Кинули слухавку

Жалко було цікаво як вони пробрались
Яким чином вони відкрили кредит нам досі цікаво, але є підозри на те, що хтось дав доступ до кредитної історії, багато років тому був 1 кредит, інши[ в родині не було. В смсках які стандартні приходять то був лівий номер, потім номер брата, потім ще якийсь лівий номер.
Я особливо орнула коли мені прийшла смска що подзвонять на роботу, а я ФОП.