МФО BitCapital

В мене ще була минулого року підміна номера. Вони якимось чином з маминого номера подзвонили. І я спокійно взяла трубку. А там лайка: Шо доча привет. Твоя мать у нас. Когда денюжка будет? ( бей сильнее). У тя есть 30 минут раздуплица иначе мать по больницах и моргах искать будешь. А мама, кхм в кабінеті на роботі спокійно працювала😆🤦🏻‍♀️
Театр одного актора 😆

Зараз це смішно, проте минулого року коли мені мама казала, що передзвонить і тут кхм САША ДРУГ МАМЫ🤦🏻‍♀️
Так, я Вас розумію. Вони неадекватні у своїх методах. Але жахливо те, що інші МФО вчаться працювати за їх інструкцією, бо вона дієва 😒

Так, я Вас розумію. Вони неадекватні у своїх методах. Але жахливо те, що інші МФО вчаться працювати за їх інструкцією, бо вона дієва 😒
То біти мамі дзвонили, і якийсь ВАЛЕРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ який чемно розшукував мене, бо я не виходжу на звʼязок😆👌🏻Ясно що не виходжу, бо ти **** в блоці😆😆😆

Всем привет у кого есть биты , и как они сейчас себя ведут так же по хамски как и всегда?

Раньше почти все мфо работали как биты, помню как коллега меня указал контактом в сслон, слышали бы вы что они мне говорили, причём деньги то не я брал. И так почти все тогда работали, биты это отрыжка прошлого.

Раньше почти все мфо работали как биты, помню как коллега меня указал контактом в сслон, слышали бы вы что они мне говорили, причём деньги то не я брал. И так почти все тогда работали, биты это отрыжка прошлого.
Тоді, вони просто повертаються до колишніх вибриків. Але хоча б офіційних якось можна стримати, то Бітів - ніяк. Людина беззахисна перед ними. Ок, якщо влізає сама, але ось ці «ліваки» вішають. Чекати доки відстануть, то добре, але не для усіх це ефективно.
Згадую по собі. Не так Бітня, як оточення звинувачує, тисне, свариться: «вирішуй цю проблему та не псуй нам життя» 🫠

«вирішуй цю проблему та не псуй нам життя» 🫠
Досихпор не могу понять, чем звонки, которые можно ограничить или смс которые можно удалить или заблокировать "портят жизнь"? Именно "портят", во всех смыслах этого слова.

Досихпор не могу понять, чем звонки, которые можно ограничить или смс которые можно удалить или заблокировать "портят жизнь"? Именно "портят", во всех смыслах этого слова.
Бо вони(оточення) їх приймає, не блокує, так далі 🫠

У моїй ситуації вони дістають мене вже біля 4-х місяців. Кредит повішений. Перші 3 місяці нагадували про себе раз в 3 тижні приблизно, але останній місяць дуже активізувалися. Були і дзвінки з погрозами і смс, дзвінки з підміною номера (ніби це я дзвонив родичам), звісно ж фотоколажі цікавого характеру. Я та все моє оточення просто ігноруємо їх, заява в поліцію та НБУ. Наразі дзвонять (массовий продзвін з 5-8 різних номерів протягом 10хв.) та шлють смс кожен другий день.

І маю таке питання. Чи є хтось тут зі схожою ситуацією, але вас забули/лишили у спокої? Через скільки часу це сталося і скільки часу вони вже не тривожать вас?

Настюха, Настюха,
У моїй ситуації вони дістають мене вже біля 4-х місяців. Кредит повішений. Перші 3 місяці нагадували про себе раз в 3 тижні приблизно, але останній місяць дуже активізувалися. Були і дзвінки з погрозами і смс, дзвінки з підміною номера (ніби це я дзвонив родичам), звісно ж фотоколажі цікавого характеру. Я та все моє оточення просто ігноруємо їх, заява в поліцію та НБУ. Наразі дзвонять (массовий продзвін з 5-8 різних номерів протягом 10хв.) та шлють смс кожен другий день.

І маю таке питання. Чи є хтось тут зі схожою ситуацією, але вас забули/лишили у спокої? Через скільки часу це сталося і скільки часу вони вже не тривожать вас?
Тримайтеся
Мене це теж цікавить.🙏

В мене вони вже 3 місяці. Не спілкувався жодного разу, писали у вайбері погрози, скидали фото з паспортом, що розклеють всюди. Я ігнорив просто і все. Вже місяць тиша, клянчать тіло в смс. Оточення не жалілося. Повертати не буду. Якось так✌️

Відстануть, якщо їх ігнорувати. Нашу родину почали штормити десь минулої осені, потероризували місяці три, по класиці:) Потім просто автодозвін був, потім 1 смска раз на 2 тижні, наразі тихо вже місяці два, ну моя мама ще якось коли вони звонили взяла слухавку на гучномовець, поклала зверху кастрюлю і била по ній ложкою, їй тепер взагалі не пишуть не дзвонять 😂

В нашій сімї до речі ніхто не брав в них нічого, брат військовий, на сайт почитавши форум ніхто нічого не ходив не перевіряв, заспуфили номер брата нам всім телефонували що тримають його в посадці і все як описано на цьому форумі) Я дослухала:) Помовчала :) А потім спиталась як вони потрапили на нуль цікаво прям і чи вони служать на благо батьківщині?) Кинули слухавку:) Жалко було цікаво як вони пробрались 😁

Яким чином вони відкрили кредит нам досі цікаво, але є підозри на те, що хтось дав доступ до кредитної історії, багато років тому був 1 кредит, інши[ в родині не було. В смсках які стандартні приходять то був лівий номер, потім номер брата, потім ще якийсь лівий номер.

Я особливо орнула коли мені прийшла смска що подзвонять на роботу, а я ФОП. 😂

питання, наскільки я влетів? зараз можу оформити лише пролонгацію,на 10 днів, знаючі які це муділи,але закрити все не можу, завтра строк по договору, пролонгація доступна вже сьогодні, скільки вони мені нащитають через 10 днів, борг на зараз 150.Дозвонитись до них не виходить. Чомусь впевнений що надурять.

питання, наскільки я влетів? зараз можу оформити лише пролонгацію,на 10 днів, знаючі які це муділи,але закрити все не можу, завтра строк по договору, пролонгація доступна вже сьогодні, скільки вони мені нащитають через 10 днів, борг на зараз 150.Дозвонитись до них не виходить. Чомусь впевнений що надурять.
Багато нарахують. А за пролонгацію заплатите ті ж 150

Багато нарахують. А за пролонгацію заплатите ті ж 150
зараз борг 150 з копійками, пролонгація на 10 днів 23,а скільки буде до закриття через 10 днів? дозвонитись до них неможу, чекайте на дзвінок протягом дня.

Назад
Угорі