МФО BitCapital

Та у тому то і суть, що уже тиждень ніхто не телефонує, тільки це смс прийшло. Я думаю , чи це просто залякування, які автоматично всім шлють, чи це дійсно просто буде розпочинатись терор.
Яке у Вас протермінування?Мені таке також сьогодні прийшло💁🏼‍♀️

Зіштовхнувся я з цими недосвідченими маньяками з BitCapital ще коли виходив на військову службу, займ не було як повертати а зараз вони погрожують розправою. Відсотки за користування були неадекватними і тому платити їх я не збираюсь.
Звукозапис бидлоти я залишу нижче:)
Якийсь голос полупокерський в бидляка.

Зіштовхнувся я з цими недосвідченими маньяками з BitCapital ще коли виходив на військову службу, займ не було як повертати а зараз вони погрожують розправою. Відсотки за користування були неадекватними і тому платити їх я не збираюсь.
А зачем ты с ними разговариваешь? Там же умного никто ничего не скажет)

А голосок знакомый.
Или они все инкубаторные, или лет пять назад с ним общался от другой шараги

ні, ви праві, просто уже від безвихідної ситуацію не розумію , що робити, пишу дурниці.
Не накручуйте себе. Я розумію, це досить не приємна ситуація, тим більше з такою компанією. Кажіть усім, що це шахраї. Все. Єдине, що допоможе.

согласен , но всякие люди попадаются. Ко мне когда-то забежал сын соседки , которую начали прозванивать биты и бомбер кидали. Давай с наездом на меня , ты ему объясняешь ситуацию, а он тебе: «Не может токого быть , ты дал её номер как контактный».
Человеческий фактор короче.
Те саме у мене сьогодні : бухгалтер на роботі наїхала ,що я її номер дала особисто.Щось пояснити взагалі не можливо

Ви відповіли на своє питання - «Якісь шахраї». Відповідь кіберполіції і нацполіції - ігноруйте їх і все. Ніхто їм нічого не зробить, бо вони відмивають гроші через крипту, гроші впливових людей. Тому ніхто їх не буде шукати. Візьміть в них трохи грошей собі і подякуйте, як це зробив я🫡
Як довго вони Вас тероризували?Можете сказати скільки місяців чи років!?Який термін

Як довго вони Вас тероризували?Можете сказати скільки місяців чи років!?Який термін
Телефонували місяць десь підряд, пробували писати погрози щоб вивести на розмову, я просто сміюся з цих клоунів і все. Повний ігнор і вони від вас відчепляться рано чи пізно. Нічого страшного в тому що якесь недолуге зателефонує до знайомих😂

Телефонували місяць десь підряд, пробували писати погрози щоб вивести на розмову, я просто сміюся з цих клоунів і все. Повний ігнор і вони від вас відчепляться рано чи пізно. Нічого страшного в тому що якесь недолуге зателефонує до знайомих😂
Я вже вайбер видалила на тому номері,щоб не писали шакали. Бо я перший раз повелась,думаю треба по людськи вирішити питання.Воно як напали на мене,зразу вирішила,що ніяких діалогів.Я за попередні позики стільки їм віддала,що це вони мені вині гроші,а не я

Мені цей самий голос дзвонив , і представлявся , що він працює колектором по мфо🤣 а потім писав погрози , що починають роботу з оточенням і т .д

Пускай эти "герои" приезжают в воинскую часть.

Сьогодні прислали смс,що відправили лист за місцем прописки та до сусідів кажуть заплатити,бо зроблять все публічно....

Назад
Угорі