МФО BitCapital

Добрий день
Як зараз у вас з ними?
4 дні протерміновання тільки робот дзвонить,у всіх також так?

Сьогодні прислали смс,що відправили лист за місцем прописки та до сусідів кажуть заплатити,бо зроблять все публічно...
Не тільки Вам направили, не переймайтеся)Біти мене взагалі в розшук обьявили😅

Тут і наша вина в першу чергу
Згодна
Всі ми люди,і ось ця боязнь щоб не було протерміновання і загнала мене в таку опу (

В мене протермінування більше 3 місяців,і поки все норм
На вас є якесь майно?
Ви реагуєте на їх дзвінки?

Згодна
Всі ми люди,і ось ця боязнь щоб не було протерміновання і загнала мене в таку опу (

На вас є якесь майно?
Ми попали в капкан и тепер годуємо купу МФО
Вони ,що майно можуть забрати?

Згодна

На вас є якесь майно?
Майна немає,а навіть якщо є то що вони зроблять?На дзвінки стоїть додаток

Прийшло таке смс «Проводимо перевірку через Ваших знайомих. Ваші зображення можуть бути використані для зв’язку з ними.», від біткепітал, що це означає?
Мені таке писали, потім ми йдемо на зустріч, потім розшук по місцю проживання, потім йдемо на зустріч і по колу😆🤦🏻‍♀️

Доброго дня як там в вас справи з Бітами в кого вони вже давно?Бо в мене тиша навіть смс не приходять

Доброго дня як там в вас справи з Бітами в кого вони вже давно?Бо в мене тиша навіть смс не приходять
З бітами з липня 24 воюю. Режим сніжинки. За них не парюся, так як вони не в нашому правовому полі , і не керуються НБУ. Смс різноманітні шлють😆 і розшук був і писали про використання зображень і ми йдемо вам на зустріч . І щодо нового :
Ми виграли суд. Справа така і така . Номер 0548938373737 .
На другий день: ми йдемо вам на зустріч😆😆😆

З бітами з липня 24 воюю. Режим сніжинки. За них не парюся, так як вони не в нашому правовому полі , і не керуються НБУ. Смс різноманітні шлють😆 і розшук був і писали про використання зображень і ми йдемо вам на зустріч . І щодо нового :
Ми виграли суд. Справа така і така . Номер 0548938373737 .
На другий день: ми йдемо вам на зустріч😆😆😆
В мене теж таке було,але вже напевно з місяць ні смс нічого від них не чути

В мене теж таке було,але вже напевно з місяць ні смс нічого від них не чути
В мене ще була минулого року підміна номера. Вони якимось чином з маминого номера подзвонили. І я спокійно взяла трубку. А там лайка: Шо доча привет. Твоя мать у нас. Когда денюжка будет? ( бей сильнее). У тя есть 30 минут раздуплица иначе мать по больницах и моргах искать будешь. А мама, кхм в кабінеті на роботі спокійно працювала😆🤦🏻‍♀️

Назад
Угорі