МФО BitCapital

Скажіть біти ходять по хатах?
Бо сьогодні зранку якісь два хз хто в двері дзвонили.
не накручивайте себя. Я тоже в момент накручивания, вдруг стуки в дверь тамбура 2 дня подряд слышал. А оказалось это к соседям просто за свет бумажку принесли.

не накручивайте себя. Я тоже в момент накручивания, вдруг стуки в дверь тамбура 2 дня подряд слышал. А оказалось это к соседям просто за свет бумажку принесли.
У мене нещодавно була ситуація - стукає хтось у двері, я підходжу, а там стоять на площадці в підʼїзді 4 мента десь біля наших дверей. Ну і стукають до сусідів, а я вже грішним ділом подумала що то колектори

У мене нещодавно була ситуація - стукає хтось у двері, я підходжу, а там стоять на площадці в підʼїзді 4 мента десь біля наших дверей. Ну і стукають до сусідів, а я вже грішним ділом подумала що то колектори
Может сосед в СЗЧ?

Важко 3-и місяці терпіти?

Да
Я им не могу там писать

В мене теж так
Не можу вам сказати скільки вони дзвонять,бо маю багато мфо.За якісь їхні дурні приколи то ніхто нічого не говорив

Не знаю, у нас є на поверсі вище буйні сусіди, може то якісь їх родичі. Не колектори з Лондона, от що обідно( я англійську вчила зря
тут Ви не праві, знати ще одну мову - це точно ніколи не буде "дарма"

Оновлення по біткам. Протермінування 65 днів. Малювали анкету про розшук, писали лівим людям коменти у фб. Пробували вивести на розмову. Повний ігнор. Ніхто не жалівся, вже днів 10 як зникли навіть смс не шлють.

Оновлення по біткам. Протермінування 65 днів. Малювали анкету про розшук, писали лівим людям коменти у фб. Пробували вивести на розмову. Повний ігнор. Ніхто не жалівся, вже днів 10 як зникли навіть смс не шлють.
Аналогічно. На Паску запопонували сплатити за тіло .

Прийшло таке смс «Проводимо перевірку через Ваших знайомих. Ваші зображення можуть бути використані для зв’язку з ними.», від біткепітал, що це означає?

Прийшло таке смс «Проводимо перевірку через Ваших знайомих. Ваші зображення можуть бути використані для зв’язку з ними.», від біткепітал, що це означає?
Будуть або групи у соціальних мережах, або особисто надсилатимуть у приватні повідомлення оточенню Ваші фото ☹️

Будуть або групи у соціальних мережах, або особисто надсилатимуть у приватні повідомлення оточенню Ваші фото ☹️
Якщо сьогодні прийшло смс, то це сьогодні буде відбуватись?

Якщо сьогодні прийшло смс, то це сьогодні буде відбуватись?
Скоріш за все, так. Але може бути і погроза порожня. Але так, будьте пильні та попередьте оточення 👍 Адекватні люди на це не поведуться 🤝

Скоріш за все, так. Але може бути і погроза порожня. Але так, будьте пильні та попередьте оточення 👍 Адекватні люди на це не поведуться 🤝
Я не хочу щоб розсилали ці фото, мої рідні не зрозуміють , можливо краще вийти до них на звʼязок, і спробувати домовитись?

Я не хочу щоб розсилали ці фото, мої рідні не зрозуміють , можливо краще вийти до них на звʼязок, і спробувати домовитись?
Їм байдуже що ви хочете. Або повернете все з відсотками, або не звертати уваги на дзвінки.

Їм байдуже що ви хочете. Або повернете все з відсотками, або не звертати уваги на дзвінки.
Та у тому то і суть, що уже тиждень ніхто не телефонує, тільки це смс прийшло. Я думаю , чи це просто залякування, які автоматично всім шлють, чи це дійсно просто буде розпочинатись терор.

У Вас є кошти з ними домовлятися?
ні, ви праві, просто уже від безвихідної ситуацію не розумію , що робити, пишу дурниці.У Вас є кошти з ними домовлятися

Останнє редагування:
Зіштовхнувся я з цими недосвідченими маньяками з BitCapital ще коли виходив на військову службу, займ не було як повертати а зараз вони погрожують розправою. Відсотки за користування були неадекватними і тому платити їх я не збираюсь.
Звукозапис бидлоти я залишу нижче:)

Вкладення

Назад
Угорі