Інна 26
Форумчанин
- Дописи
- 146
- Реакції
- 36
- Бали
- 5125
Інна 26 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У вас додаток був? Контакти можливо не скопіювалиНіхто нічого не говорив![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У вас додаток був? Контакти можливо не скопіювалиНіхто нічого не говорив![]()
Не було додатку. Я шарюУ вас додаток був? Контакти можливо не скопіювали
У мене був додатокНе було додатку. Я шарю
Єгроші теж нікому не дзвонили. Писали тільки мені і все.
І як обстановка?У мене був додаток
В мене сьогодні день оплати. Завтра перший день протермінуванняІ як обстановка?
Подивимося чи це вони на мене забили, чи зайняті.В мене сьогодні день оплати. Завтра перший день протермінування
Тому переживаюПодивимося чи це вони на мене забили, чи зайняті.
Як будуть з Вами поводити себе, тимпаче номера всі в них є.
Не переживайте, це лише маленькі телефонні терористиТому переживаю
У вас також там позика?Не переживайте, це лише маленькі телефонні терористи![]()
Ну як позика, я в них брав, віддавав а потім подумав, вирішив в них забрати те що я переплатив. Бо вони часто вішають кредити на людей, потім дзвонять і кажуть що вітаємо у вас кредит, давайте гроші. Так би мовити підстрахувався, віддавати не буду.У вас також там позика?
Ну ладно паспорт ну нехай номер а код яким чином? Якщо людину по іпн не ідентифікують то ніхто нікому нічого не видасть.Хотите схемку которую провернул знакомый с этими двумя гигантами?)
Липовый паспорт, липовый код, липовый номер и ПУСТЕЙШИЙ телефон ваще без единого контакта, и оно покатило ахаза
На 2к в целом ******
Сказал месть за меня)))
Сумнівна історія. Бо перший займ більше 100$ не дали б тимпаче на лівий паспорт. А селфі з паспортом як він робив? Цей Ваш знайомий трошки прикрасив для Вас цю історіюХотите схемку которую провернул знакомый с этими двумя гигантами?)
Липовый паспорт, липовый код, липовый номер и ПУСТЕЙШИЙ телефон ваще без единого контакта, и оно покатило ахаза
На 2к в целом ******
Сказал месть за меня)))
Він міг просто на людину взяти іншу, вкинути когось. Так ще повірю. Але 2к б не дали це точно, максимум 100-150 бачей.Ну ладно паспорт ну нехай номер а код яким чином? Якщо людину по іпн не ідентифікують то ніхто нікому нічого не видасть.
В мене с Гетконтакта витягнули,ще й номери які я давно видалила, телефонували колишньому кажуть «Ви в неї «Коханий» підписаніУ мене був додаток
А работать не? Не вариант?Хотите схемку которую провернул знакомый с этими двумя гигантами?)
На 2к в целом ******
Сказал месть за меня)))
Сумнівна історія. Бо перший займ більше 100$ не дали б тимпаче на лівий паспорт. А селфі з паспортом як він робив? Цей Ваш знайомий трошки прикрасив для Вас цю історію![]()
Та чого)) Я перший раз в криптанах просив 350 мені і дали відразу стількиСумнівна історія. Бо перший займ більше 100$ не дали б тимпаче на лівий паспорт. А селфі з паспортом як він робив? Цей Ваш знайомий трошки прикрасив для Вас цю історію![]()
Мені також, але я Єгроші брав і віддавав декілька разів. Доречі поки не брав Єгроші, то бітуни не давали нічого. Тільки взяв Єгроші і закрив - відразу посипалися смс від біточківТа чого)) Я перший раз в криптанах просив 350 мені і дали відразу стільки
В єгрошах я "платиновий клієнт" чи віп, не памятаю вже)) але я ще десь в 23 році забанився в них назавжди, то мабуть із-за цього з кріптунів нічого не присилали не пропонувалиМені також, але я Єгроші брав і віддавав декілька разів. Доречі поки не брав Єгроші, то бітуни не давали нічого. Тільки взяв Єгроші і закрив - відразу посипалися смс від біточків![]()
Криптопозики закриті? Чи є?)В єгрошах я "платиновий клієнт" чи віп, не памятаю вже)) але я ще десь в 23 році забанився в них назавжди, то мабуть із-за цього з кріптунів нічого не присилали не пропонували
в кріпсах брав 1 раз - закривКриптопозики закриті? Чи є?)