МФО BitCapital

Ніхто нічого не говорить. Мені телефонує робот, щоб закрив зі знижкою 80% і все
Тоді ще значить, що ніякий оператор не взявся)
В них таке буває.
Але як почне вже дзвонити, то почнеться, буде дзвони, писати вайбер/тг, і дзвонити оточення

Взагалі, стосовно того, що фото з привата надали, і ще якщо дійсно знали рух коштів. То це вже кримінальна справа стосовно ПриватБанку, потрібно брати цей матеріал і йти до поліції, так як якась заборонена компанія в Україні має доступ до банківської і персональної таємниці.

Взагалі, стосовно того, що фото з привата надали, і ще якщо дійсно знали рух коштів. То це вже кримінальна справа стосовно ПриватБанку, потрібно брати цей матеріал і йти до поліції, так як якась заборонена компанія в Україні має доступ до банківської і персональної таємниці.
Я Привату про це писала та і слідчому казала. Мороз повний, наче не чують

Навколо озерніться що відбувається...

Біти прислали смс 3 дні тому, що починають працювати по оточенню. Тепер шлють смс із шаленими знижками. Ніхто нічого не говорив, мені ніхто не дзвонив, декілька викликів було в спамі і все. Не можуть знайти оточення чи що з ними сталося?😏

Біти прислали смс 3 дні тому, що починають працювати по оточенню. Тепер шлють смс із шаленими знижками. Ніхто нічого не говорив, мені ніхто не дзвонив, декілька викликів було в спамі і все. Не можуть знайти оточення чи що з ними сталося?😏
А прострочення у вас яке?

Можливо, Ви їм сподобалися, то не лякають дуже 😁
2 рази брав, 2 рази віддавав)

Це само-собой. Але ось когось прям трясуть, а когось - ні. Як лотерея 👀
Просто Єгроші в мене теж вже й продали, але не чіпали, декілька разів писали у вайбер, про суд, все таке😂

В мене біти раз в тиждень телефонують рідним, але вони вже не беруть слухавку 😹Витягнули через гет контакт номери зробили рассилку, що я дозволила працювати із оточенням 😹Добре, що всі розуміють про те що це шахраї, декілька людей мені написало, але то таке.

Увага! *********************** залучив Вас до повернення позики за номером ************. Зв'яжіться з BitCapital для врегулювання питання за клієнта 0800300513
Хто такий цей Булах?😂😂

Назад
Угорі