МФО BitCapital

У вас також там позика?
Ну як позика, я в них брав, віддавав а потім подумав, вирішив в них забрати те що я переплатив. Бо вони часто вішають кредити на людей, потім дзвонять і кажуть що вітаємо у вас кредит, давайте гроші. Так би мовити підстрахувався, віддавати не буду.

Хотите схемку которую провернул знакомый с этими двумя гигантами?)
Липовый паспорт, липовый код, липовый номер и ПУСТЕЙШИЙ телефон ваще без единого контакта, и оно покатило ахаза
На 2к в целом ******
Сказал месть за меня)))

Липовый паспорт, липовый код, липовый номер и ПУСТЕЙШИЙ телефон ваще без единого контакта, и оно покатило ахаза
На 2к в целом ******

Сказал месть за меня)))
Ну ладно паспорт ну нехай номер а код яким чином? Якщо людину по іпн не ідентифікують то ніхто нікому нічого не видасть.

На 2к в целом ******

Сказал месть за меня)))
Сумнівна історія. Бо перший займ більше 100$ не дали б тимпаче на лівий паспорт. А селфі з паспортом як він робив? Цей Ваш знайомий трошки прикрасив для Вас цю історію:)

Ну ладно паспорт ну нехай номер а код яким чином? Якщо людину по іпн не ідентифікують то ніхто нікому нічого не видасть.
Він міг просто на людину взяти іншу, вкинути когось. Так ще повірю. Але 2к б не дали це точно, максимум 100-150 бачей.

На 2к в целом ******
Сказал месть за меня)))
А работать не? Не вариант?

Сумнівна історія. Бо перший займ більше 100$ не дали б тимпаче на лівий паспорт. А селфі з паспортом як він робив? Цей Ваш знайомий трошки прикрасив для Вас цю історію:)
unnamed.webp

Та чого)) Я перший раз в криптанах просив 350 мені і дали відразу стільки

Та чого)) Я перший раз в криптанах просив 350 мені і дали відразу стільки
Мені також, але я Єгроші брав і віддавав декілька разів. Доречі поки не брав Єгроші, то бітуни не давали нічого. Тільки взяв Єгроші і закрив - відразу посипалися смс від біточків:)

Мені також, але я Єгроші брав і віддавав декілька разів. Доречі поки не брав Єгроші, то бітуни не давали нічого. Тільки взяв Єгроші і закрив - відразу посипалися смс від біточків:)
В єгрошах я "платиновий клієнт" чи віп, не памятаю вже)) але я ще десь в 23 році забанився в них назавжди, то мабуть із-за цього з кріптунів нічого не присилали не пропонували

В єгрошах я "платиновий клієнт" чи віп, не памятаю вже)) але я ще десь в 23 році забанився в них назавжди, то мабуть із-за цього з кріптунів нічого не присилали не пропонували
Криптопозики закриті? Чи є?)

Назад
Угорі