MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2880
- Реакції
- 3791
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені залишилось лише цеДля філософів саме то![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені залишилось лише цеДля філософів саме то![]()
Їх юридично немає в УкраїніКстати, кто то жаловался на них
Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини
там на сайте контакты есть.![]()
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини - Головна
ombudsman.gov.ua
Уповноважений розглядає звернення відповідно до законів України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» та «Про звернення громадян» щодо порушення прав і свобод людини і громадянина органами державної влади, органами місцевого самоврядування та їх посадовими і службовими особами, а також юридичними та фізичними особами.
При чому тут юридично?Їх юридично немає в Україні
А що наразі пропонують?Всім доброго дня! По дурості влізла знову в це, з півроку тому вже пережила терор (не такий сильний як могло би бути), але налякало, позику закрила на 21й день прострочення, я в цілому брала і закривала в них разів 8 точно, і цей раз хотіла адже спокій оточення був важливішим, але мене заігнорили і прийняла рішення не закривати, завтра 21й день. Пишуть про колажі, групи, оточення попередила, та знаю що до усього готовими їх не зробити. Сьогодні посварилась з менеджером і зараз тиша. Як краще діяти далі та коли це може скінчитися?
Тіло 525, остання знижка була вчора, за 1300..А що наразі пропонують?
Так звонили оточенню чи ні?Тіло 525, остання знижка була вчора, за 1300..
322 страницы...Так звонили оточенню чи ні?
Багато. Чекайте 3 + місяця і буде «тіло»Тіло 525, остання знижка була вчора, за 1300..
а ці 3 місяці просто очікувати сильного терору? чи можливо він напливами, стихає на час? я і про колажі бачила дописи тут, хоча була впевнена що ці такого не зроблятьБагато. Чекайте 3 + місяця і буде «тіло»
так, подзвонили на другий день, надіслали їм пару смс начебто я їх поручителем вказала, за ці три тижні прострочення начебто все, поки без сильного тероруТак звонили оточенню чи ні?
Сильний терор буде на 50-й день, зазвичай. Тоді можна домовлятися на Ваших умоваха ці 3 місяці просто очікувати сильного терору? чи можливо він напливами, стихає на час? я і про колажі бачила дописи тут, хоча була впевнена що ці такого не зроблять
так, подзвонили на другий день, надіслали їм пару смс начебто я їх поручителем вказала, за ці три тижні прострочення начебто все, поки без сильного терору
ох, я сподіваюсь це один такий день з усіх, дожити б до того моменту…Сильний терор буде на 50-й день, зазвичай. Тоді можна домовлятися на Ваших умовах![]()
Хорошо, что не повесили невыданный кредитМоже, комусь буде цікаво, розповім невеличку історію. Знайомий військовий оформив нещодавно в Бітів заявку на позику, погодили, договір підписав, але кошти так і не надіслали) минуло чи то 3, чи то 4 дні, треба уточнити в нього, але кошти не перераховані)) втім, у кабінеті договір не активний був, типу, «очікуйте переказу». Він звертався до підтримки, обіцяли розібратись і переказати кошти, але, я так зрозумів, що поки глухо)
Под какими?і ще таке питання цікавить, можливо хтось знає під назвами яких компанії біти перевіряють кредитну історію? я так розумію це при видачі найпершого кредиту, але нічого у дії не змогла знайти
Невідомо, що гірше) однак потім будуть ці невидані кошти вимагати)Хорошо, что не повесили невыданный кредит
у мене небуло взагалі перевірки, можливо тому що був закритий займ в є гроші, та вони подивились тамі ще таке питання цікавить, можливо хтось знає під назвами яких компанії біти перевіряють кредитну історію? я так розумію це при видачі найпершого кредиту, але нічого у дії не змогла знайти