МФО BitCapital

В мене 2+ місяці. Звісно, можливо, ще все попереду, але чекав гіршого.
Не дзвонять? Чи тільки Вам? В мене соцмережі закриті, УБКІ номери видалив, тел книги моєї в них немає. Просто дивно. Авто смс йшли, типу у вас протермінування. Вирішіть питання щоб уникнути наслідків. 10 днів пройшло. Взагалі нічого. Я просто їх закрив, потім порахував, почитав форум, взяв ту суму, яку я їм переплатив, так сказать забрав своє😏

Не дзвонять? Чи тільки Вам? В мене соцмережі закриті, УБКІ номери видалив, тел книги моєї в них немає. Просто дивно. Авто смс йшли, типу у вас протермінування. Вирішіть питання щоб уникнути наслідків. 10 днів пройшло. Взагалі нічого. Я просто їх закрив, потім порахував, почитав форум, взяв ту суму, яку я їм переплатив, так сказать забрав своє😏
Мені дзвонять і смс шлють, але той номер переважно вимкнений, 2м близьким людям вроді вони дзвонили, але там блокувальник є. Ще одній малознайомій людині дзвонили, вона трубку підняла, поговорила хвилину і сама дійшла висновку, що то шахраї.

Оточенню телефонували?

Можно вопрос а если я не оформляла никакой займ что-то мне будет и смогут вместо меня оформить этот займ
У вас є кабінет у них? Бо у мене в бітках в свій час вісів пустий, я по суті тільки номер залишив в них, коли побачив шо треба селфі з паспортом то закрив сайт )

Перший день просрочки в бітах, дзвонив робот, прислали смс про знижку, на другий день набрала мадам, каже «постарайтесь сьогодні пролонгувати» сказав мабуть не вийде, сказали будуть телефонувати оточенню, сказав телефонуйте, через хвилин 30 знов прийшло смс зі знижкою, у них все так погано? Що з першого дня знижки

Перший день просрочки в бітах, дзвонив робот, прислали смс про знижку, на другий день набрала мадам, каже «постарайтесь сьогодні пролонгувати» сказав мабуть не вийде, сказали будуть телефонувати оточенню, сказав телефонуйте, через хвилин 30 знов прийшло смс зі знижкою, у них все так погано? Що з першого дня знижки
Так вони навіть і зі знижками непогано заробляють)
Я з промокодом 85% брав тіло 300, віддав 450. Це без протермінування і т.д, тупо 50% за місяць))

Так вони навіть і зі знижками непогано заробляють)
Я з промокодом 85% брав тіло 300, віддав 450. Це без протермінування і т.д, тупо 50% за місяць))
Бо в них промокод починає діяти через 10 днів. А за 10 днів рахують гарний відсоток)

А що трапилося у Бітів,що ніде тех.підтримка не працює?)

1742927253297.webp

Останнє редагування:
Назад
Угорі