МФО BitCapital

Хтось може стикався із цим номером телефону?

Вкладення

• Screenshot_2025-03-13-18-50-16-214_app.source.getcontact.webp
    Screenshot_2025-03-13-18-50-16-214_app.source.getcontact.webp
    77.3 Кб · Перегляди: 190
побачив даний допис в одній відомій фейсбук групі - мене в свій час менеджер після того як я йому нагрубила, просив дзвонити на гарячу лінію і просити вибачення перед ним (типу казати його колегам, що я вибачаюсь за свою поведінку перед Пономаренком Сергієм Борисовичем), це щоб мені активували знижку

тому все може бути

потім будуть це фото розсилати родичам і знайомим ((

побачив даний допис в одній відомій фейсбук групі - мене в свій час менеджер після того як я йому нагрубила, просив дзвонити на гарячу лінію і просити вибачення перед ним (типу казати його колегам, що я вибачаюсь за свою поведінку перед Пономаренком Сергієм Борисовичем), це щоб мені активували знижку

тому все може бути

потім будуть це фото розсилати родичам і знайомим ((
Вони якісь дикі 😟

Довго вони тероризують 3 осіб? Та як їх закрити коли вони відсоток нараховують дай боже. На сьогодні не має де взяти кошти щоб їх закрити вже 16 днів просрочка. Скільки чекати щоб погодили тіло

Довго вони тероризують 3 осіб? Та як їх закрити коли вони відсоток нараховують дай боже. На сьогодні не має де взяти кошти щоб їх закрити вже 16 днів просрочка. Скільки чекати щоб погодили тіло
Постійно, на жаль 😣

Кроспостінг. Читайте правила форуму
Пишіть скаргу всі йому-@frolinka1982
Він має тг канал на 200.000 підписників (Джокер), він час від часу постить про шахраїв і має вплив на ЗМІ

Кроспостінг. Читайте правила форуму
Пишіть скаргу всі йому-@frolinka1982
Він має тг канал на 200.000 підписників , він час від часу постить про шахраїв і має вплив на ЗМІ (

Це ж було вже. Він вже мав закрити бітів, мабуть цепка спала:)
Зайвий раз він Бітів попіарив 😁

Мені прийшло від них повідомлення що до мене їде оперативна група,так що я готуюсь
Привид - група 😆

Банти і гольфети?:)
Ага,і червона доріжка.Я ще чекаю,з 100 дол нарахували майже 800.Пропонують закрити за 150,але ще чекаю щоб було тіло

Зайвий раз він Бітів попіарив 😁

Привид - група 😆
Як приїдуть то розкажу що було😅

Останнє редагування:
Ага,і червона доріжка.Я ще чекаю,з 100 дол нарахували майже 800.Пропонують закрити за 150,але ще чекаю щоб було тіло

Як приїдуть то розкажу що було😅
За тіло не закриють, та і то зараз 150 заплатити .за тиждень подзвонять скажуть що на вас ще один кредит висить….

Назад
Угорі