Настюха
Форумчанин
- Дописи
- 83
- Реакції
- 38
- Бали
- 878
Настюха не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Походу зря,коври стелилаЗнімайте все на відео![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Походу зря,коври стелилаЗнімайте все на відео![]()
Шини не змінили зимовіПоходу зря,коври стелила![]()
Вони всі до Настюхи поїхали, почекайтеПротермінування 10 днів. Жодного дзвінка чи смс, зайняті чи що?
В мене 2+ місяці. Звісно, можливо, ще все попереду, але чекав гіршого.Протермінування 10 днів. Жодного дзвінка чи смс, зайняті чи що?
Так не завідуйте мені,до мене з самого Лондона їдутьВ мене 2+ місяці. Звісно, можливо, ще все попереду, але чекав гіршого
Вони всі до Настюхи поїхали, почекайте
Не дзвонять? Чи тільки Вам? В мене соцмережі закриті, УБКІ номери видалив, тел книги моєї в них немає. Просто дивно. Авто смс йшли, типу у вас протермінування. Вирішіть питання щоб уникнути наслідків. 10 днів пройшло. Взагалі нічого. Я просто їх закрив, потім порахував, почитав форум, взяв ту суму, яку я їм переплатив, так сказать забрав своєВ мене 2+ місяці. Звісно, можливо, ще все попереду, але чекав гіршого.
Мені дзвонять і смс шлють, але той номер переважно вимкнений, 2м близьким людям вроді вони дзвонили, але там блокувальник є. Ще одній малознайомій людині дзвонили, вона трубку підняла, поговорила хвилину і сама дійшла висновку, що то шахраї.Не дзвонять? Чи тільки Вам? В мене соцмережі закриті, УБКІ номери видалив, тел книги моєї в них немає. Просто дивно. Авто смс йшли, типу у вас протермінування. Вирішіть питання щоб уникнути наслідків. 10 днів пройшло. Взагалі нічого. Я просто їх закрив, потім порахував, почитав форум, взяв ту суму, яку я їм переплатив, так сказать забрав своє![]()
Можно вопрос а если я не оформляла никакой займ что-то мне будет и смогут вместо меня оформить этот займТак а зачем звонить, если и так всё ясно?)
Таксмогут вместо меня оформить этот займ
Оточенню телефонували?Не дзвонять? Чи тільки Вам? В мене соцмережі закриті, УБКІ номери видалив, тел книги моєї в них немає. Просто дивно. Авто смс йшли, типу у вас протермінування. Вирішіть питання щоб уникнути наслідків. 10 днів пройшло. Взагалі нічого. Я просто їх закрив, потім порахував, почитав форум, взяв ту суму, яку я їм переплатив, так сказать забрав своє![]()
Ніхто нічого не говорить. Мені телефонує робот, щоб закрив зі знижкою 80% і всеОточенню телефонували?
У вас є кабінет у них? Бо у мене в бітках в свій час вісів пустий, я по суті тільки номер залишив в них, коли побачив шо треба селфі з паспортом то закрив сайт )Можно вопрос а если я не оформляла никакой займ что-то мне будет и смогут вместо меня оформить этот займ
Так вони навіть і зі знижками непогано заробляють)Перший день просрочки в бітах, дзвонив робот, прислали смс про знижку, на другий день набрала мадам, каже «постарайтесь сьогодні пролонгувати» сказав мабуть не вийде, сказали будуть телефонувати оточенню, сказав телефонуйте, через хвилин 30 знов прийшло смс зі знижкою, у них все так погано? Що з першого дня знижки
Бо в них промокод починає діяти через 10 днів. А за 10 днів рахують гарний відсоток)Так вони навіть і зі знижками непогано заробляють)
Я з промокодом 85% брав тіло 300, віддав 450. Це без протермінування і т.д, тупо 50% за місяць))
Наверное опять блоканули))
Навіть по інтернет радіо чув рекламу їхню
Капец...Навіть по інтернет радіо чув рекламу їхню![]()