МФО BitCapital

Цікаво де вони беруть номери вашої телефонної книги? Це якщо додаток їх скачуєш чи навіть якщо з сайту займ оформив всеодно дістануть?

Як у Вас вирішилась ситуація?
Довго турбували оточення?
У мене була специфічна ситуація з ними. Вони оплату не бачили, позику не закрили і почали мене трясти.
Ситуацію вирішила, не платила. Але це було дуже і дуже важко 😓

Цікаво де вони беруть номери вашої телефонної книги? Це якщо додаток їх скачуєш чи навіть якщо з сайту займ оформив всеодно дістануть?
Так, навіть без додатку 😥

Ранее выяснилось что с гектконтакта могут сливать, ещё если устанавливали прилажение Егроши, а из последнего уже и на прилажение Привата есть подозрения

Київстар їм лавочку прикрив що вони вже лише з лайфа дзвонять
Вони в лайфа особисто пул номерів не купують. Вони купують послуги ір-телефонії, а та вже бере номери в лайфа. Оператор, тут, на жаль, не може вирішити цю проблему.

Вони в лайфа особисто пул номерів не купують. Вони купують послуги ір-телефонії, а та вже бере номери в лайфа. Оператор, тут, на жаль, не може вирішити цю проблему.
У мене труколер блокує, просто пише що то вони

та я не був виключенням, по мені як і по всім іншим на форумі "методичка" та сама))) терор по телефону рідних, кого зуміли дістати, іноді давали в "штангу", називаючи прізвища якихось людей, мовляв будем їм телефонувати, які взагалі до мене відношення не мають))) колажів було декілька, бо я в/с, то оголошувались збори для мене, бо я в біді) коротше кажучи все як завжди) Але повний ігнор, і вже маємо 250 юсдт до закриття) а починали з 1000+. вже точно не помню, та і воно мені не треба) якось так)
Це кожного протягом 3х місяців телефонували рідним?

Волосся на дупі рвуть собі конкретно сьогодні , дзвонять з 9 години , маленькі цюпики , ну нехай , може з них шапочку зв'яжуть собі, холодний циклон же йде

Привіт) Підскажіть будь-ласка , вчора звернулась щоб заблокували особистий кабінет , прикріплю фото , це -означає що його заблокували так?

Вкладення

• IMG_2471.webp
    IMG_2471.webp
    86.3 Кб · Перегляди: 146
Назад
Угорі