DoctorAnna
Форумчанин
- Дописи
- 99
- Реакції
- 177
- Бали
- 158
DoctorAnna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
4? що ж так скромно, судячи з терміну, то вони могли й 40 нарахувати)))
Добрий день!Доброго вечора вельмешановне панство) прострочка в данній конторі з 2023 року) пройшов всі іхні трюки, живий здоровий психіка в нормі. Сьогодні прислали вийграшну справу, я не полінився і почитав шо ж вони там виграли, короче хтось на них подав в суд щоб анулювали договір, в першому читанні суд задовольнив позивача, але вони подали апеляцію і договір не анулювали. Короче суть, як що б вони подали в суд на людину і суд їм помаше пальчиком і скаже шо операціі криптовалютою заборонені. Максимум що можливо вони зможуть це добитися повернення тіла в єквіваленті гривні. Ну якось так. Задавайте питання))
Дякую за відповідь.
Начебто також вже є імунітет,підтримка близьких та друзів дуже допомогла.Але з всього більш за все мене в цієї ситуації
налякали погрози,образи,фотоколаж в білизні група Вайбер з моїх контактів)моєї доньки підлітка.Дитина була налякана.Потім коли звернулися до поліції та надали скриншоти з її телефону та мого,вона заспокоїлася .До речи ,поки ми доїхали до поліції ,БК все прибрав,усі погрози ,мати,Фотошоп про надання інтимних послуг.
Мабуть це єдине чого би я не хотіла щоб повторилося.Хоча донька каже що її байдуже,бо нормальні люди розуміють що це повний брєд.
Питання:чи намагаються БК досі створювать якісь фотоколажі з Ваших фото або фото близьких,та збирати групи з ваших контактів.
Дякую .