МФО BitCapital

Зато машина ціною як мій будинок 🏠
Та що Ви, це ж б/в 40-річна, у кредит взяв у бітів, ну як можна так зневажати чесних поліціянтів... А пальне яке дороге... Які ж ці боржники 190-ті невдячні))

Привіт) Як і казали мене неоминули) Сьогодні смс на вайбер але відразу з пропозицією і відразу з погрозою , типу якшо неоплачу дзвінки до всього колективу і так далі , але пропозиція була заманчива тіло 175 оплатила 300 так як менше непогоджувались , але це з 1200. Також хотіла запитати якщо заблокують кабінет то вони незможуть взяти на мене позику? Бо бачу є такі випадки що далі беруть на людей

І моє фото з паспортом , я було здивована що вона з приват банку

та ніхто цього не знає, вони може вже взяли, а може ніколи не візьмуть, а може візьмуть коли заблокуєте
Привіт) Як і казали мене неоминули) Сьогодні смс на вайбер але відразу з пропозицією і відразу з погрозою , типу якшо неоплачу дзвінки до всього колективу і так далі , але пропозиція була заманчива тіло 175 оплатила 300 так як менше непогоджувались , але це з 1200. Також хотіла запитати якщо заблокують кабінет то вони незможуть взяти на мене позику? Бо бачу є такі випадки що далі беруть на людей

Бо Приват їх старший брат 😎

Довго колажі робили?
та я не був виключенням, по мені як і по всім іншим на форумі "методичка" та сама))) терор по телефону рідних, кого зуміли дістати, іноді давали в "штангу", називаючи прізвища якихось людей, мовляв будем їм телефонувати, які взагалі до мене відношення не мають))) колажів було декілька, бо я в/с, то оголошувались збори для мене, бо я в біді) коротше кажучи все як завжди) Але повний ігнор, і вже маємо 250 юсдт до закриття) а починали з 1000+. вже точно не помню, та і воно мені не треба) якось так)
А колежі вони тільки вам відправляли? Чи й десь по групам чи людям скидали?

Скільки було часу прострочення? Дуже третіх особ тероризували?

Останнє редагування:
А колежі вони тільки вам відправляли? Чи й десь по групам чи людям скидали?

Скільки було часу прострочення? Дуже третіх особ тероризували?
51 день , перші два тижня дзвонили 4-особам родичам , а потім 4 тижня мовчали і знову активізувалися, але тільки дзвонили за тижні , а від сьогодні вже погрози були

Так , з приват банка я взагалі в шоці була , тому взагалі закрила в них картку. Розчарували

В мене вже було все , але не зними і групи і погрози і коменти в соц мережах, з новими кредитами всьому селови передзвонили,було важко але чоловік це-єдина підтримка, так було важко зізнатися, але все ж таки якщо людина любить то допоможе пройти цей жах разом , а от якщо мовчати тримати в собі то це недопоможе, майже рік мовчала і нічого доброго , тому краще розповісти близьким , і повірте буде осудження все але буде і та людина яка дійсно залишиться з вами

Останнє редагування:
Хто зна чи це не дєтіще привата.

Занадто спокійно вони себе відчувають
Є підозри. Бо коли я розмовляла з операторами Привату про те, чому Біти мають дані про рух коштів на моїх картах, вони якось навіть не здивувалися 😏😆

Є підозри. Бо коли я розмовляла з операторами Привату про те, чому Біти мають дані про рух коштів на моїх картах, вони якось навіть не здивувалися 😏😆
ого. а що це за історія? звідки ви взнали що Біти мають дані про рух коштів на вашій карті?

Сегодня Биты вспомнили про меня, когда я им написала смс на почту. Написала просьбу разобраться в ситуации с кредитом который я не брала, ну и вот помогать начали! Месяц не тревожили никого, мне они не звонят! Оформили не существующий кредит 25.01. Сегодня были смс моей тел книге. Терпения мне!! Конечно я знаю, что они буду требовать от меня и не верить мне что я ничего не брала! Но внутренний голос, ну ты же ничего не брала, значит они в твоём случае разбираться. Нет ни единого случая, когда разобрались, а у меня разберутся.🤦🏻‍♀️

Сегодня Биты вспомнили про меня, когда я им написала смс на почту. Написала просьбу разобраться в ситуации с кредитом который я не брала, ну и вот помогать начали! Месяц не тревожили никого, мне они не звонят! Оформили не существующий кредит 25.01. Сегодня были смс моей тел книге. Терпения мне!! Конечно я знаю, что они буду требовать от меня и не верить мне что я ничего не брала! Но внутренний голос, ну ты же ничего не брала, значит они в твоём случае разбираться. Нет ни единого случая, когда разобрались, а у меня разберутся.🤦🏻‍♀️
Навіть не знаю, як бути у такій ситуації. Ігноруйте.
Заява у поліцію як мертвому припарка. Перевірено на собі 😥

Назад
Угорі