МФО BitCapital

Я не знаю , вони дзвонять лише мені , мамі , бабусі . Стоять фільтри дзвінків, то можуть себе вкусить за прутень . Аж цікаво що вони на нашу річницю придумають 😂
А коли у Вас з ними річниця?) 😁

Останнє редагування:
Доброго вечора вельмешановне панство) прострочка в данній конторі з 2023 року) пройшов всі іхні трюки, живий здоровий психіка в нормі. Сьогодні прислали вийграшну справу, я не полінився і почитав шо ж вони там виграли, короче хтось на них подав в суд щоб анулювали договір, в першому читанні суд задовольнив позивача, але вони подали апеляцію і договір не анулювали. Короче суть, як що б вони подали в суд на людину і суд їм помаше пальчиком і скаже шо операціі криптовалютою заборонені. Максимум що можливо вони зможуть це добитися повернення тіла в єквіваленті гривні. Ну якось так. Задавайте питання))

Доброго вечора вельмешановне панство) прострочка в данній конторі з 2023 року) пройшов всі іхні трюки, живий здоровий психіка в нормі. Сьогодні прислали вийграшну справу, я не полінився і почитав шо ж вони там виграли, короче хтось на них подав в суд щоб анулювали договір, в першому читанні суд задовольнив позивача, але вони подали апеляцію і договір не анулювали. Короче суть, як що б вони подали в суд на людину і суд їм помаше пальчиком і скаже шо операціі криптовалютою заборонені. Максимум що можливо вони зможуть це добитися повернення тіла в єквіваленті гривні. Ну якось так. Задавайте питання))
З 2023 року!? Вам теж приз треба за витримку 👍
Вже не кошмарять?

З 2023 року!? Вам теж приз треба за витримку 👍
Вже не кошмарять?
Дякую) достатньо підтримки. Дзвонив якось місяця 2 тому якійся вимагант, каже досудовий відділ, я кажу якій відділ, він каже досудовий, а я у відповідь ну і подавайте в суд😂 ну і все більше нічого крім сьогоднішнього смс. Доречі тіло 450, останню смс я бачив давно вже сумма накапала більше 4000

Дякую) достатньо підтримки. Дзвонив якось місяця 2 тому якійся вимагант, каже досудовий відділ, я кажу якій відділ, він каже досудовий, а я у відповідь ну і подавайте в суд😂 ну і все більше нічого крім сьогоднішнього смс. Доречі тіло 450, останню смс я бачив давно вже сумма накапала більше 4000
Ви їх страшний сон з 2023. Вже не знають, що вигадати 😆

Цікаво які реквізити були у заявника

І повинні були установчі документи подати до суду
Якби ознайомитись із рішенням

4? що ж так скромно, судячи з терміну, то вони могли й 40 нарахувати)))

Цікаво які реквізити були у заявника

І повинні були установчі документи подати до суду
Якби ознайомитись із рішенням
756/4206/24 номер впровадження, зайдіть у державний реєстр можете подивитись всьо шо там було

4? що ж так скромно, судячи з терміну, то вони могли й 40 нарахувати)))
та то вже давненько було, може там вже і 10))

Доброї ночі,підскажіть я правильно зрозуміла.Вони скидають номера справ тих людей,хто подав на них до суду

Вам треба приз якийсь, аж 1 рік витримки! 😎
Повірте це не саме страшне , є набагато гірше . Головне здоров'я я вже у цьому впевнилася

Ого, прямо лев серед бітовських гієн. Ви часом не патологоанатом з такими нервами , може колеги)

Доброї ночі,підскажіть я правильно зрозуміла.Вони скидають номера справ тих людей,хто подав на них до суду
Доброго ранку, за всю історію була одна справа, її і кидають. Там навіть не вони подали до суду, а хтось із боржників спробував визнати договір недійсним, але вкрай безталанно підійшов до подачі документів, тому і програв справу

Назад
Угорі