МФО BitCapital

А зараз у Вас яка ситуація з ними?
Кожного дня турбували?

Вибачте, що напрягає питання, цікавлюсь що мене чекає
Можуть подзвонити раза два в місяць, смс прислати , але не завжди їх бачу бо автоматично кидає в спам. У рідних фільтр дзвінків стоїть,а з батьками чоловіка я не спілкуюся , тому не знаю дзвонять їм чи ні

Можуть подзвонити раза два в місяць, смс прислати , але не завжди їх бачу бо автоматично кидає в спам. У рідних фільтр дзвінків стоїть,а з батьками чоловіка я не спілкуюся , тому не знаю дзвонять їм чи ні
Ви молодець, що змогли це пережити

А зараз у Вас яка ситуація з ними?
Кожного дня турбували?

Вибачте, що напрягає питання, цікавлюсь що мене чекає
Мне звонили раньше каждый день, это был ад, угрозы, мычания в трубку, звонки н аработу и всем контактам, боролась с ними через полицию, жалобы, в общем сложно сказать чего я только не делала))) Но слава богу отстали) Где то через 2-3 месяца террора они стали прозванивать 1-2 раза в месяц, потом 1 раз на 2-3 месяца, и вот уже вообще тишина полная. Я им вернула только то что брала а проценты адские платить не стала. Ну и слава богу пока тихо .... И изз окружения тоже никого не трогают уже, только шлют смски с предложениями взять новый кредит у них))) Но я даже не хочу заходить в кабинет проверять списали они долг или нет, не хочу трогать лишний раз)))

Мне кстати предлагали тоже эскорт, всему окружению рассказали что я наркоманка, у меня полный пакет зппп, что на трассе работаю, ну слава богу всех контактов заранее предупредила и просто все их сразу же слали на йух , так и закончилась эта история ) Надеюсь что их вообще там уже прикрыли как то , раньше вроде было что их блокировали и сносили им их сайт, но не уверена. Они каждый раз оживают, часто мелькают в рекламе)

Останнє редагування модератором:
https://www.instagram.com/p/DDMUFqqMrPb/?img_index=1

стало понятно, что нормальные отзывы о данной компании никто не оставляет, поэтому на официальной инстаграмме странице все положительные комментарии от работников этой шараги

кто хочет, может перейти на страницу, зайти в комментарии и всем дятлам написать ласковое сообщение

1740662932428.webp
Знімок екрана 2025-02-27 о 15.29.02.webp
Знімок екрана 2025-02-27 о 15.29.42.webp
Знімок екрана 2025-02-27 о 15.30.00.webp

Останнє редагування:
Бітам тільки цього не кажіть, а то навчаться ще і їм почнуть вірити😂
Я не маю і ніколи не мав з цими криптогнидами каналів комунікації. Виключення - вчора залетів сюди якісь від них, вже повидаляли, напевно й добре, бо щось я не стримався та почав непотрібними виразами крити.

Я не маю і ніколи не мав з цими криптогнидами каналів комунікації. Виключення - вчора залетів сюди якісь від них, вже повидаляли, напевно й добре, бо щось я не стримався та почав непотрібними виразами крити.
Та все вірно, туди їх тварюк поганих. То він мало отримав, бо всі спали, страшно мабуть ввечері писати

Та все вірно, туди їх тварюк поганих. То він мало отримав, бо всі спали, страшно мабуть ввечері писати
Відчуття, як на купку продуктів життєдіяльності зайві емоції витратив.

А звідки Ви знаєте що від них?

Ради такого дела я сама вручную все сделаю😂
И намного качественнее, чем они это делают
Все хочу запитати ,можливо хтось знає відповідь:як біти можуть телефонувати з мого номеру мамі?
Десь місяць тому я тільки поговорила з мамою по телефону як вона мені телефонує за 10 хв і питає чи все добре,бо був від дзвінок від мене де плакала жінка і казала :мамочка,це я ,віддай їм гроші,бо мене везуть кудись в ліс.Мама просто поклала слухавку бо ми з нею тільки розмовляли.Каже що мій номер.Як це можливо технічно?Може просто інший номер підписали моїм імʼям як я у неї записана ?І вона щось наплутала з перепишу.Але каже що була впевнена що я телефоную🤯

Ви все пропустили 😆 Вчора була істерика у одного працівника їх, тут 😆
Він 🤡що добровільно признався що працівник????

Так, підписаний був як біт та щось 🤣

Все хочу запитати ,можливо хтось знає відповідь:як біти можуть телефонувати з мого номеру мамі?
Десь місяць тому я тільки поговорила з мамою по телефону як вона мені телефонує за 10 хв і питає чи все добре,бо був від дзвінок від мене де плакала жінка і казала :мамочка,це я ,віддай їм гроші,бо мене везуть кудись в ліс.Мама просто поклала слухавку бо ми з нею тільки розмовляли.Каже що мій номер.Як це можливо технічно?Може просто інший номер підписали моїм імʼям як я у неї записана ?І вона щось наплутала з перепишу.Але каже що була впевнена що я телефоную🤯

Сказав, будуть нас знищувати 🤣

Назад
Угорі