МФО BitCapital

У мене вже майже рік
Так, у мене ж була з ними непроста ситуація, там навіть не в оплаті справа була. Але все ок 👌
У когось є просрочка більше року?
Я не збираюсь їм платити взагалі, хочу розуміти чи такий варіант взагалі можливий при повному ігнорі їхніх методів.

Їх би на фронт
Усіх рашок би задовбали вони б і пішли
Або хоча б на ЗСУ донатили

Там щось Джокер про них пише у своєму тг каналі. Я щось не дуже вірю в ті гучні заяви, але цікаво 🤔

У когось є просрочка більше року?
Я не збираюсь їм платити взагалі, хочу розуміти чи такий варіант взагалі можливий при повному ігнорі їхніх методів.
Бінго! Не можливий, а єдиний такий, що є вірним.

Там щось Джокер про них пише у своєму тг каналі. Я щось не дуже вірю в ті гучні заяви, але цікаво 🤔
Це канал, пов*язаний з ОП. Вибори скоро, можуть і зробити показну порку, щоб голоси трохи нахапати.

Знімок екрана 2025-02-27 о 08.08.43.webp

буде весело, добре що так і не надумав повертати криптопозику, ахахах

Для тих хто в танку, Джокер закусився з однією падругою, яка незаконно виводила кучу грошей. Біткепітал в цій історії зʼявивився після того як в одному з робочих чатів дали сигнал гасити канал Джокера. Шанс на успіх є, тому беремо попкорн і спостерігаємо

там ще можна знайти канал і написати адміну про те, як вас дістав бібкапітал

Знімок екрана 2025-02-27 о 08.09.52.webp

Переглянути вкладення 169483
буде весело, добре що так і не надумав повертати криптопозику, ахахах

Для тих хто в танку, Джокер закусився з однією падругою, яка незаконно виводила кучу грошей. Біткепітал в цій історії зʼявивився після того як в одному з робочих чатів дали сигнал гасити канал Джокера. Шанс на успіх є, тому беремо попкорн і спостерігаємо

там ще можна знайти канал і написати адміну про те, як вас дістав бібкапітал

Переглянути вкладення 169484
Форум аполітичний. Багатьом тут джокер це персонаж бетмена і не більше і не цікаво хто там з ким і чим міряється.

А роботою біткепіталу правоохороні органи мали зацікавитися давно, тільки чомусь не робили того.

А роботою біткепіталу правоохороні органи мали зацікавитися давно, тільки чомусь не робили того.
Потому что у них есть какой-то покровитель. Но я Джокеру написала свою историю. А вдруг, я цепляюсь за каждую возможность.

Потому что у них есть какой-то покровитель. Но я Джокеру написала свою историю. А вдруг, я цепляюсь за каждую возможность.
І 5 тис.доларів дають за інфу про власника. Вже пишу це 2-й раз 🤣 Ех, як би ж знати 🤣

Ну написали це чудово... побачимо що буде до кінця тижня як тут написали. Але я вже чув ці 2-3 тижні.

Назад
Угорі