Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це вже пройдений етап, незнали вони що дітей в нас не виходить з чоловіком завести, тому я просто апріорі аборту не зроблюНавіть не знаю, що сказатиПросто напишіть, що Вас взламали.
Мені вже погано![]()
Кстаті писав що робота зі мною дорого коштуєНу дарма хлопчик старався, фотошопив, придумував. І нічого не заробив![]()
Я коли в дитинстві казала, що хочу жити як в серіалі я не це мала на увазіКстаті писав що робота зі мною дорого коштує![]()
О так, маєш раціюЯ коли в дитинстві казала, що хочу жити як в серіалі я не це мала на увазі![]()
Я коли в дитинстві казала, що хочу жити як в серіалі я не це мала на увазі![]()
Грішний Валентин на порозіСьогодні просто пекельний День святого Валентина![]()
ЖАндарми могли б і розочку припертиСьогодні просто пекельний День святого Валентина![]()
СпівчуваюЦе вже пройдений етап, незнали вони що дітей в нас не виходить з чоловіком завести, тому я просто апріорі аборту не зроблю
Та я вибігла до них не гірше безхатькаЖАндарми могли б і розочку приперти![]()
У поліцейській машині
Грішний Валентин на порозі![]()
хотіли майора? Натє...СпівчуваюБолюча тема.
Та я вибігла до них не гірше безхатькабо не очікувала такого
У поліцейській машині![]()
А я здаватись не буду, сьогодні написала заяву ну думаю мало, сиджу всі скріни погрози записки перекидаю на фоешку роздрукую і завтра додам буду ходити постійно а не буде толку нічого далі писатиму папір все витримає, якби всі так писали можливо все таки найшлась би управа на цих виродків.Подавав по кримінальній справі. Бігав пів року за слідчим поки він не звільнився, справа перейшла до іншого і на тому все. Мій номер заблокував. Поліція не для народу, скоріше від народу.
Разговор не записывали с нимиНу тобто, бачать операції моєї матері. Сказали, де і що вона платила
Так, зараз![]()
Так вот я о том же ,про их террор...не все готовы к такому, особенно если ты заплатил ,и особенно если на тебя потом берут еще кредиты у них....их боюсь теперь больше всего ...Але вони влаштовують терор. Смс, групи. Я якось не справляюсь![]()
Младший лейтенант, мальчик молодойТа я вибігла до них не гірше безхатькабо не очікувала такого
![]()
Воно не переварюєтьсяЯ оце читаю і намагаюся «переварити» то всьо![]()
Мені сьогодні тим самим погрожували. Слово в слово. І сума така ж.Ви ігроманка а я аборт собі сама зробила, весело було сьогодні
Все правильно, я хотів також і в прокуратуру потім писати на бездіяльність... але час минув та я і заспокоївся.А я здаватись не буду, сьогодні написала заяву ну думаю мало, сиджу всі скріни погрози записки перекидаю на фоешку роздрукую і завтра додам буду ходити постійно а не буде толку нічого далі писатиму папір все витримає, якби всі так писали можливо все таки найшлась би управа на цих виродків.
Мама не вміє, а скріни повідомлень єРазговор не записывали с ними
Та воно якось в реальність хреново вписується взагаліВоно не переварюється