МФО BitCapital

А Ви теж подавали заяву?
Подавав по кримінальній справі. Бігав пів року за слідчим поки він не звільнився, справа перейшла до іншого і на тому все. Мій номер заблокував. Поліція не для народу, скоріше від народу.

Чому мої справи внесли в ЄРДР, а ваші не внесуть? Впевнений, мої б теж не внесли, якщо б я просто сидів і звинувачував поліцію в бездіяльності, навіть не звернувшись до неї))

Подавав по кримінальній справі. Бігав пів року за слідчим поки він не звільнився, справа перейшла до іншого і на тому все. Мій номер заблокував. Поліція не для народу, скоріше від народу.
На бітів?

В нас одного разу один неадекват бігав за дітьми з ножем, я викликала поліцію вони приїхали і стоять в сторонці поки воно продовжує бігати. Я підходжу, стукаю їм в вікно кажу "алло, ви щось будете робити?" . Відповідь мені просто вбила "Ми не маємо права заарештовувати, чекаємо слідчого"

Хороші таблеточки?:)
Нормальні, придбала після першого терору бітів, що я ****** і всі це дізнаються 😂😂😂
Ох, була б я хвойдою, то не лізла б мфо😂

Нормальні, придбала після першого терору бітів, що я ****** і всі це дізнаються 😂😂😂
Ох, була б я хвойдою, то не лізла б мфо😂
Мфо заплатите та й все. А то професія така що не відмиєтеся до кінця життя.

І так, друзі. Я зі своїм наївним поглядом на життя, мабуть, не розумію всього треша 😆

Біти мої гроші знайшли. Сказали, що бачать все. Але! Позику не закриють, бо ЦЕ МІЙ ПОДАРУНОК ЇМ. І вимагають ще грошей.
Я відмовилась. Вони створили групу, що я ігроманка, додали людей. Розіслали усім смс, що я вкрала майно.
Ось такі справи 🤡
Ви ігроманка а я аборт собі сама зробила😳😳😳, весело було сьогодні

Вкладення

• IMG-20d069e5c3db9f3b52cc00545effbe8a-V.webp
    IMG-20d069e5c3db9f3b52cc00545effbe8a-V.webp
    146.7 Кб · Перегляди: 103
Це вже повний атас! Просто жесть! Куди вони це надіслали??
Та ладно, років 5-6 тому, таким займалися чи не всі мфо. Сам тоді кредитів не мав, але теж "організовували" збір знайомому, який начебто отримав розрив ануса.

Ви ігроманка а я аборт собі сама зробила😳😳😳, весело було сьогодні
Це вже повний атас! Просто жесть! Куди вони це надіслали??
Це ще далеко не повний атас. Вони це роблять вже півтора роки зі всіма "робочими" клієнтами, нічого нового :dntknw: До того ж вам всім і говорять - чим більше контактувати з бітами і чим бурхливіша ваша реакція на їх витівки, тим крутішій майбутній терор.

Поки по вайберу знайомим, давали годину часу і буду в усіх місцевих чатах
Ну точно якийсь пс*х попався, я прям по смс бачила як у нього жилка на лобі від напрягу чуть не лопнула, що я ще й трубку від такого не брала, а йшла до відділку поліції😂😂😂

Поки по вайберу знайомим, давали годину часу і буду в усіх місцевих чатах
Навіть не знаю, що сказати 😣 Просто напишіть, що Вас взламали.

Та ладно, років 5-6 тому, таким займалися чи не всі мфо. Сам тоді кредитів не мав, але теж "організовували" збір знайомому, який начебто отримав розрив ануса.
Мені вже погано 🫠

Назад
Угорі