Трум-Трум
Перевірений
- Дописи
- 1417
- Реакції
- 1971
- Бали
- 548
Трум-Трум не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Біти викликали?Люди, до мене приїздила поліція!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Біти викликали?Люди, до мене приїздила поліція!![]()
На сірому ланосі?Люди, до мене приїздила поліція!![]()
Щоооооо?Люди, до мене приїздила поліція!![]()
Я теж сподіваюсь, але щось мені підказує що ніЩоооооо?
Сподіваюся це ви викликали
Щось я за Мері дуже переживаюЯ теж сподіваюсь, але щось мені підказує що ні
О, тоді це гарна новина!Ні, через мою заяву на Бітів. Все оформили. Я все їм показала. Сказали, з понеділка працюєте зі слідчим![]()
Не лякайте так, я вже думала їхати до вас і відбивати вас у нихНі, через мою заяву на Бітів. Все оформили. Я все їм показала. Сказали, з понеділка працюєте зі слідчим![]()
Та і ми тежКороче, поліція в шоці. І я теж![]()
Та я думаю..Короче, поліція в шоці. І я теж![]()
Ні, через мою заяву на Бітів. Все оформили. Я все їм показала. Сказали, з понеділка працюєте зі слідчим![]()
А что мешало обратиться в полицию ещё в декабре?) Если б Вы тогда начали жёстко игнорить битов, то сегодня уже про них бы забыли. Но нет же, без них наверно скучно.BitCapital. Була у протермінуванні 2 дні. За цей час знайшли тільки маму. І кажуть їй: «Ваша донька - наш гарний клієнт і дуже турбуємося, де вона». Уявіть. Розмовляли з дівчиною. Зробила знижку. Малюють ці цифри як хочуть. Треба було тиснути ще, але переляк взяв верх від їх «репутації».
У мене з ними була проблема ще до цього. Здійснювала оплату у 27 тис.грн. Вибило помилку на сайті і гроші зникли, не дійшли на рахунок. Тоді я вже їх тероризувала.
«Ви не думайте, що ми шахраї якісь» - виправдовувались вони мені. Звичайно, ніхто і нічого не знайшов.
Здавалось би, все ясно. Але я знов туди влізала. Не вчусь на помилках![]()
Певно, що не було таких випадів від них. Що влізли в реєстри, рахунки та іншеА что мешало обратиться в полицию ещё в декабре?) Если б Вы тогда начали жёстко игнорить битов, то сегодня уже про них бы забыли. Но нет же, без них наверно скучно.
Хочется верить, что после сегодняшнего заявления Вы не позвоните битам с радостью сообщая, что подали на них заявление. А если все таки желание возмездия переборит и вы продолжите с ними общение, пусть даже угрожая этими заявлениями или о чем-то договариваясь, тогда ждите нового этапа террора...
Я не хочу Вас обнадіювати, але знаючи як працюють наші органи то нічого це не змінить. Я з ними вже мав справ тому так писимістично налаштований.Короче, поліція в шоці. І я теж![]()
Ооо, мені кіберполіція одного разу казали "зрозумійте, це ж цифрові шахраї, не дуже сподівайтеся". Нащо тоді кіберполіціяЯ не хочу Вас обнадіювати, але знаючи як працюють наші органи то нічого це не змінить. Я з ними вже мав справ тому так писимістично налаштований.
Ну так, вони просто відпрацювали звернення і всеЯ не хочу Вас обнадіювати, але знаючи як працюють наші органи то нічого це не змінить. Я з ними вже мав справ тому так писимістично налаштований.
Щоб бабло збирати з кіберзлочинцівОоо, мені кіберполіція одного разу казали "зрозумійте, це ж цифрові шахраї, не дуже сподівайтеся". Нащо тоді кіберполіція![]()
Вони навіть справу не внесуть до ЄРДРНу так, вони просто відпрацювали звернення і все
А далі все на місці встане)
Ото тільки для цьогоЩоб бабло збирати з кіберзлочинців![]()
А Ви теж подавали заяву?Вони навіть справу не внесуть до ЄДРДР