МФО BitCapital

Ну дарма хлопчик старався, фотошопив, придумував. І нічого не заробив😂

Навіть не знаю, що сказати 😣 Просто напишіть, що Вас взламали.

Мені вже погано 🫠
Це вже пройдений етап, незнали вони що дітей в нас не виходить з чоловіком завести, тому я просто апріорі аборту не зроблю😏

Ну дарма хлопчик старався, фотошопив, придумував. І нічого не заробив😂
Кстаті писав що робота зі мною дорого коштує😂😂😂

Це вже пройдений етап, незнали вони що дітей в нас не виходить з чоловіком завести, тому я просто апріорі аборту не зроблю
Співчуваю 😔 Болюча тема.

ЖАндарми могли б і розочку приперти:)
Та я вибігла до них не гірше безхатька 🤣 бо не очікувала такого 🤣

😂😂😂😂😂😂

Грішний Валентин на порозі 😂
У поліцейській машині 🤣

Подавав по кримінальній справі. Бігав пів року за слідчим поки він не звільнився, справа перейшла до іншого і на тому все. Мій номер заблокував. Поліція не для народу, скоріше від народу.
А я здаватись не буду, сьогодні написала заяву ну думаю мало, сиджу всі скріни погрози записки перекидаю на фоешку роздрукую і завтра додам буду ходити постійно а не буде толку нічого далі писатиму папір все витримає, якби всі так писали можливо все таки найшлась би управа на цих виродків.

Ну тобто, бачать операції моєї матері. Сказали, де і що вона платила

Так, зараз 👍
Разговор не записывали с ними
Але вони влаштовують терор. Смс, групи. Я якось не справляюсь 🥴
Так вот я о том же ,про их террор...не все готовы к такому, особенно если ты заплатил ,и особенно если на тебя потом берут еще кредиты у них....их боюсь теперь больше всего ...

А я здаватись не буду, сьогодні написала заяву ну думаю мало, сиджу всі скріни погрози записки перекидаю на фоешку роздрукую і завтра додам буду ходити постійно а не буде толку нічого далі писатиму папір все витримає, якби всі так писали можливо все таки найшлась би управа на цих виродків.
Все правильно, я хотів також і в прокуратуру потім писати на бездіяльність... але час минув та я і заспокоївся.

Назад
Угорі