МФО BitCapital

Тепер в мене дилема. Тіло 450 (хоча на карту дійшло меньше), до закриття 638. Закривати зараз і не нариватись, чи, з огляду на їх проблеми (на які їм соріше всього пофіг), надіятись на кращі умови.
Якщо нерви залізні та оточення (включаючи телефону книгу)морально підготовлено,можна пережити терор(2,3 місяца ,у кожного по різному)

Вже знову спам - атака дзвінками +063106. І відразу слухавку кидають 🥴😁

О, оновлення. Рєбятюні хочуть «влізти» до Вайберу 🤣 Я тільки побачила. Вчора і сьогодні 🥴 Надійшло повідомлення, що хтось хоче перезайти в профіль 😬

Останнє редагування:
Доброго вечора. Колектори від е гроші використовують номер як і біти 063106!
І кріпсі

Ох, я уявляю, як би ця дівчина розмовляла, коли б борг вибивала 🫨😁 Явно не так ніжно 🤣

Я у шоці! У Вас сталеві нерви 😬
Вони стають сталевими. Після того що вони роблять. Спочатку теж була в шоці, в страху. А потім я проаналізувала дану ситуацію, і знаєте що, в мене відкрились очі на те хто є хто ( маючи на увазі з оточення). Хто з розумінням поставився, а хто прибігав на розборки, а деякі допомогу пропонували. Але висновок в мене такий - в мене гарно відсіявся круг спілкування, і мені це подобається ( раптово я стала для когось невигідна).

Можливо, колись вони таки ліцензію отримають, тоді вже буде веселіше 😁
В нашому випадку так, матимуть тоді діяти згідно закону і терору не буде

Останнє редагування:
І кріпсі

Вони стають сталевими. Після того що вони роблять. Спочатку теж була в шоці, в страху. А потім я проаналізувала дану ситуацію, і знаєте що, в мене відкрились очі на те хто є хто ( маючи на увазі з оточення). Хто з розумінням поставився, а хто прибігав на розборки, а деякі допомогу пропонували. Але висновок в мене такий - в мене гарно відсіявся круг спілкування, і мені це подобається ( раптово я стала для когось невигідна).
Розумію. Мені, наприклад, було морально боляче, коли майже ніхто не підтримав. Навіть справа не в грошах, просто людське розуміння тебе та твоєї ситуації 😒

А скажіть будь ласка. Є такі,які принципово не платять і скільки часу? І самі трешові ситуації які були? Бо

Доброго вечора. Колектори від е гроші використовують номер як і біти 063106!
Кріпсі і кредитпромінвест також
І про що це говорить? Що всі вони одне ціле

Останнє редагування модератором:
Звісно їх кришують всі, я була також у поліції, пацани поржали зі мною кажуть ви ж розумієте може це не його прізвище на кого писати, нбу, я просто сохранила всьо на пам'ять, вони смс шлють візьмі гроші, ні дякую мене чоловік з війни приїде і конче одразу!
Они не только в Днепре, чаще всего набирают на удаленку🙈🙈🙈

Я с Днепра, они зарегистрированы в центре нашего города))). У меня есть позика у них, но я пока оплачиваю ее. Читаю все , что о них пишут и волосы дыбом.

Они не только в Днепре, чаще всего набирают на удаленку🙈🙈🙈
Все можливо, не знаю, но що вони точно тут то так, але я не можу зрозуміти де 🤣🤣🤣вони мені кричали Лондон, Лондон час Лондона бо кофе брейк)

Все можливо, не знаю, но що вони точно тут то так, але я не можу зрозуміти де 🤣🤣🤣вони мені кричали Лондон, Лондон час Лондона бо кофе брейк)
Я прочитал что они в Днепре у нас). Вот просто интересно на них посмотреть. Это ж нужно курить что бы так исполнять)))

Я тоже с Днепра, я,знала это, но где офис не могу знать, может центр города!
Есть адрес на ютуб егроши, только видео не могу найти снова, парень все рассказывает подробно, где и что... да это в центре, биткепитал скорей всего там же. Там много офисов, весь центр в них, это и пятикласник знает.🤗

Ох блін ці біти..
З 8 січня цього року почали надходити смс про борг у колишнього чоловіка.Я на нього трішки наїхала словесно.А він та я не брав таких.Він майже всі закрив свої кредити,взяти новий теоретично міг,але там картки в блоці і я ж таки попросила показати карту моно із надходженнями.Таких сум на карті не було,а інший рахунок не відкривають,бо все в блоці одразу.Сьогодні обзвонили всю роботу колишнього чоловіка і його звільнили.Сказали,це останній твій рейс.Пробували зайти в особистий кабінет по номерам,що в нього є,пише такого користувача не знайдено,кажу говори чесно .Каже в ує ніколи не брав.Якщо чесно,він в а@уї.Мені теж звонили,але я не звертаю на це уваги.А що тепер далі робити,я трішки в паніці..не дуже,але по нерви зачепило....як тепер доказувати,що він дійсно його не брав????

Ох блін ці біти..
З 8 січня цього року почали надходити смс про борг у колишнього чоловіка.Я на нього трішки наїхала словесно.А він та я не брав таких.Він майже всі закрив свої кредити,взяти новий теоретично міг,але там картки в блоці і я ж таки попросила показати карту моно із надходженнями.Таких сум на карті не було,а інший рахунок не відкривають,бо все в блоці одразу.Сьогодні обзвонили всю роботу колишнього чоловіка і його звільнили.Сказали,це останній твій рейс.Пробували зайти в особистий кабінет по номерам,що в нього є,пише такого користувача не знайдено,кажу говори чесно .Каже в ує ніколи не брав.Якщо чесно,він в а@уї.Мені теж звонили,але я не звертаю на це уваги.А що тепер далі робити,я трішки в паніці..не дуже,але по нерви зачепило....як тепер доказувати,що він дійсно його не брав????
Добрий день. Пишіть заяви в поліцію, в кіберполіцію, скаргу в НБУ.

Ваш колишній не перший на кого вони вішають кредит. Напевно хтось зі співробітників даної помийки зрозумів що можна так заробляти і йому за це нічого не буде. Навіть якщо помийка і виявить цього працівника то в поліцію заявити не зможе бо сама не має права надавати позики.

Останнє редагування:
Ох блін ці біти..
а не пробували зателефонувати в шарашку уточнити, якщо є договір що він брав позику нехай надішлють! там має бути вказано коли брав, на яку карту(мабуть) в декяих договорах прописано на яку картку перехаовують позику....а колись до цього брав в них щось?

і шо велика сума?

Бляха тепер бути увесь час на стрьомі із за цих бітів....хоч і закрила але стремно тепер

Назад
Угорі