МФО BitCapital

Дай Бог здоров’я,тому хто зробив цей форум,потрапила сюди коли була така паніка та відчай що не знала куди бігти та що робити ,витратила гроші на адвоката (який обіцяв зупинити терор),а по факту тільки заспокоював що це пусти погрози і зареєстрував скаргі від мого імені куди тільки можна.Нічого не допомогло.Допомогло тільки спілкування на форумі )Поради ігнорувати,блокувати.Не таки вони і страшні 😈Зараз вже все зрозуміло та передбачувано.А іноді даже смішно від таких ляпів «Діана змушений»ця смс зробила мій вечір😂
Скільки часу протермінування ?

Скільки часу протермінування ?
9.02 -буде 3 місяці

Доброго дня! Я військовий. По необачності взяв у них кредит. Не встиг закрити вчасно,бо був на виконанні бойового завдання. 4 дні протер мінування і якісь дикі штрафи. Підкажіть,на них діє Закон України Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей?
Це така шарага,яку нічим не проймеш.Мій чоловік військовослужбовець,про що я їм казала з самого початку ,коли ще пробувала домовитися за зменшення нарахувань,так само як і чоловік пробував з ними спілкуватися коли почалися перши погрози.Немає сенсу.Якись день питалися телефонувати оточенню по службі чоловіка,були послані,більш не телефонують.

Останнє редагування:
9.02 -буде 3 місяці

Це така шарага,яку нічим не проймеш.Мій чоловік військовослужбовець,про що я їм казала з самого початку ,коли ще пробувала домовитися за зменшення нарахувань,так само як і чоловік пробував з ними спілкуватися коли почалися перши погрози.Немає сенсу.Якись день питалися телефонувати оточенню по службі чоловіка,були послані,більш не телефонують.
Тепер мені дуже цікаво, хто ж їх «кришує», що ні гори, ні низу не знають.

Привіт)
Здивували сьогодні смс про МЕГА акцію сплатити 4600 usdt замість 8500 usdt :smile60:
При тому що до цього пропонували акції по 1600 usdt🤣

Привіт)
Здивували сьогодні смс про МЕГА акцію сплатити 4600 usdt замість 8500 usdt :smile60:
Аж соромно відмовлятися від тааааакої щедрості 🤣

Привіт)
Боже де вони такі цифри беруть це жах просто 🤣🤣🤣

Тепер мені дуже цікаво, хто ж їх «кришує», що ні гори, ні низу не знають.
Там синочка прокурора в Дніпрі, так що на мазі всьо і суд і всьо таке, я з Дніпра но не знаю в якому сараї вони сидять, це ж никають їх добре!

9.02 -буде 3 місяці

Ось і зсу допомога, ага вони кончені придурки, я звісно щаслива, що не маю більше справ з ними, інших людей шкода, скільки нервів, нізя таке писати, ну було б добре їх знищити....

Ох, навіть так 🤯 Тоді ясно, чому вони такі борзі 😲
Звісно їх кришують всі, я була також у поліції, пацани поржали зі мною кажуть ви ж розумієте може це не його прізвище на кого писати, нбу, я просто сохранила всьо на пам'ять, вони смс шлють візьмі гроші, ні дякую мене чоловік з війни приїде і конче одразу!

Звісно їх кришують всі, я була також у поліції, пацани поржали зі мною кажуть ви ж розумієте може це не його прізвище на кого писати, нбу, я просто сохранила всьо на пам'ять, вони смс шлють візьмі гроші, ні дякую мене чоловік з війни приїде і конче одразу!
Беззаконня 🤯 Але всі отримають по заслугам, бо вони людей просто морально знищують

Можливо петиція Президенту щодо них допоможе? Щоб скерували на СБУ і т.д. Кіберполіція вже ж прикривала їх сайти,десь літом. Я думаю там 100% зв'язки з оркостаном,якщо вони так щифруються...

Можливо петиція Президенту щодо них допоможе? Щоб скерували на СБУ і т.д. Кіберполіція вже ж прикривала їх сайти,десь літом. Я думаю там 100% зв'язки з оркостаном,якщо вони так щифруються...
Не думаю що з оркостаном, але з нашими точно, який президент ви зараз серйозно?в них все куплено, тому що не можуть вони собі таке дозволяти просто так, робити колажі, дзвонити усім, але коли я закривала вони не були такі дебільні, але може мені повезло з менеджерами не знаю, зараз читаю форум і в мене шок що вони роблять!

1738693316188.webp
НБУ визнав діяльність онлайн-сервісу BitCapital незаконною: компанія маскувала видачу кредитів під позики у крипті — Forbes.ua

Назад
Угорі