МФО BitCapital

Вкладення

• IMG_7638.webp
    IMG_7638.webp
    84.2 Кб · Перегляди: 131
І толку від НБУ,якщо а них нема ліцензії і їм все рівно на приписи НБУ. Треба добиватися того щоб їх офіційно визнали шахраями(ким вони і є) і припинили діяльність на території України.

І толку від НБУ,якщо а них нема ліцензії і їм все рівно на приписи НБУ. Треба добиватися того щоб їх офіційно визнали шахраями(ким вони і є) і припинили діяльність на території України.
А як це зробити? І хто повинен це визнати? 😦

Ну,СБУ,мабуть. Або через суд. Може якісь санкції. Але є рука руку миє,як завжди. У них там свої є,100%...
То зрозуміло, але треба щось робити. На усіх людей «рук» не вистачить. Питання часу 👌

То зрозуміло, але треба щось робити. На усіх людей «рук» не вистачить. Питання часу 👌
Так і буде,рано чи пізно їх прикриють. Вони переплюнули всіх інших мфошок разом взятих.

Так і буде,рано чи пізно їх прикриють. Вони переплюнули всіх інших мфошок разом взятих.
Бо «приватівська» школа. Форумчанин вчора про це писав, що у Привата раніше були подібні методи

Що тут казати.Я в них брав 10тис. На карту прийшло 8,5тис.на наступний день вирішив свої питання і закрив аж за 12 тис.тобто фактично кажучи майже 40% переплатив і це за 1 день.

Я ще напишу. Буде на сторінок 20 🤣

Нехай тепер до тієї справи «вигранної», додають посилання на НБУ.
Там ще і Кріпсуни вказані.

Братки
В мене в договоре був Сидоренко на той момент, а зараз мабуть інший! Нбу цим займатися не буде, 700 це мало, набагато більш є, мені здається вони платять бабло і всьо і тема закрита! Є люди котрі віддають гроші, а є що не бояться , в них там відсоток бішений я ось брала, я,не читала я ж д*pa була, а коли прочитала було пізно!

Це дуже маленькій відсоток, я не здивуюсь якщо ліцензію дадуть в Україні, оце буде треш, якщо вони вже судом махають це ж надо було так зробити, к просто? Може вони договір усовершенствовали)

Вітання!
друзі вчора активізувались дзвонили батькам,чоловіку...(можливо ще комусь)
і мені 18 пропущених!(чого в принципі ніколи не було) смс не було
Тому напевно все таки якась буря там у них закрутилась :rolleyes:

Вітання!
Може сказали звертати вівцеферму...

Вітання!
Дістали також вчора. Але у слухавці - мовчання ягнят 😬

Вітання!
Номера 063106?

106,також 110 був номер я думаю що теж вони...і номер 044 тижнем швидше мала необережність підняти з 044 спочатку говорить бот дівчина таким милим голосом для вас є важлива інформація ...і потім починає говорити якесь чудило : ну шо там здрастє бабло є 🤢💩

Тепер в мене дилема. Тіло 450 (хоча на карту дійшло меньше), до закриття 638. Закривати зараз і не нариватись, чи, з огляду на їх проблеми (на які їм соріше всього пофіг), надіятись на кращі умови.

Тепер в мене дилема. Тіло 450 (хоча на карту дійшло меньше), до закриття 638. Закривати зараз і не нариватись, чи, з огляду на їх проблеми (на які їм соріше всього пофіг), надіятись на кращі умови.
Якщо є зайві кошти - закривайте 👍 Загалом вони тиснуть півтора тіла, при більшому протермінуванні можна і за «тіло» домовитися 👍

106,також 110 був номер я думаю що теж вони...і номер 044 тижнем швидше мала необережність підняти з 044 спочатку говорить бот дівчина таким милим голосом для вас є важлива інформація ...і потім починає говорити якесь чудило : ну шо там здрастє бабло є 🤢💩
Немає бабла 🤣 Це вони, так 👍

Якщо є зайві кошти - закривайте 👍 Загалом вони тиснуть півтора тіла, при більшому протермінуванні можна і за «тіло» домовитися 👍
Є можливість ,закривайте!Даже не думайте і більш не звертайтеся до них.Поки дочекаєтесь тіла, загубите свій спокій )Це мʼяко кажучи)Вище є мої дописи через що пройшла я разом з родиною,дітьми,сусідами 🤦‍♀️

Є можливість ,закривайте!Даже не думайте і більш не звертайтеся до них.Поки дочекаєтесь тіла, загубите свій спокій )Це мʼяко кажучи)Вище є мої дописи через що пройшла я разом з родиною,дітьми,сусідами 🤦‍♀️
Так і зроблю

Назад
Угорі